Nazad
  • Opel | Popravke - Smart Repair

    OPEL SMART REPAIR.

    Oštećenja od kamenčića, grada, ogrebotine i mala ulubljenja – da, iritantna su, ali dobra je vest da možete povratiti prvobitan sjaj vašeg Opela. Opel Smart Repair je naš brz, povoljan i jednostavan način za rešavanje sitnih oštećenja.

Dalje

Pronađite vašeg Opel dilera

Unesite bilo koje polje:

JEDNOSTAVAN NAČIN DA POPRAVITE SVOJ AUTOMOBIL.

  • Brzo jer Smart Repair smanjuje pauzu u radu vršenjem popravki na prednjem staklu, boji ili presvlakama, na licu mesta.
  • Povoljno rešenje je bitno i vama i nama! Stoga se mi u Opelu radije odlučujemo za popravku manjih oštećenja nego za zamenu delova. Ovako štedimo i vreme i novac.
  • Jenostavno je najbolji opis našeg rada. Sve što vi treba da uradite je da zakažete posetu jednom od Smart Repair dilera. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo!
Enlarge

Popravka stakla

Oštećenja od kamenčića na prednjem staklu odvlače pažnju i ne izgledaju privlačno. U velikom broju slučajeva, prednje staklo se može popraviti bez potrebe za zamenom i tako uštedeti novac. Opel Smart Repair može lako popraviti ova oštećenja, pa se možete vratiti na put, osećati bezbedno – i lepo izgledati!


Enlarge

Popravka fleka

Manja oštećenja na karoseriji, ogrebotine nastale prilikom parkiranja – naša su realnost. Zahvaljujući našoj inovativnoj tehnici farbanja sprejem, možemo brzo popraviti veće fleke koje su oštetile boju karoserije. Lokalizovana popravka boje je fleksibilna, a uz to štedi vreme i novac.


Enlarge

Popravka presvlaka

Uz Opel Smart Repair možemo popraviti i unutrašnje presvlake vašeg Opela i dovesti ih u stanje blisko originalnom. Pukotine i rupe u presvlakama od tekstila i velura mogu se brzo zatvoriti. Kad se oštećeni delovi porave, umesto da se zamene, štedite vreme i novac.


Enlarge

Popravka kože i plastike

Detaljna restauracija veoma je važna u Opelu. Stoga naš Smart Repair servis vraća originalan izgled površinama. Sistem mešanja boja obezbeđuje najbolju moguću reprodukciju boje. Oštećenja na instrument tabli, oblogama vrata, centralnoj konzoli i kožnim presvlakama mogu se popraviti tako da budete izuzetno zadovoljni.


Enlarge

Uklanjanje udubljenja bez farbanja

Mi u Opelu ne možemo predvideti vremenske prilike. Ponekad pada grad, ponekad ne. Možemo vam, međutim, obezbediti uklanjanje udubljenja bez farbanja kojim se, s kaoserije vašeg automobila, uklanjaju mala udubljenja – poput oštećenja od grada – bez ikakve potrebe za farbanjem.


Enlarge

Popravka plastičnih delova

Sitna oštećenja poput pukotina na plastičnim delovima vašeg automobila mogu se popraviti bez zamene, čime vi, kao vlasnik Opela, dobijate povoljno rešenje. Kad je reč o stabilnosti, funkcionalnosti i izgledu, stručno popravljeni plastični delovi mogu se uporediti s novim delovima.