OPELOVI ORIGINALNI
DELOVI

 

Savršeno uklapanje i široka dostupnost za brzu zamenu

Delovi za održavanje

Nazad
 • AKUMULATORI.

  Opelovi originalni akumulatori ne moraju da se održavaju – ne morate da dodajete vodu. Projektovani su za odlične mogućnosti hladnog startovanja i veoma su pouzdani na kratkim putovanjima.

 • Opelovi originalni ravni brisači najnovija su tehnologija za brisanje vetrobranskih stakala. Ravna konstrukcija bez okvira sa integrisanim spojlerima i velikim kontaktnim pritiskom obezbeđuje savršeno prianjanje i performanse. Ovom konstrukcijom minimizuje se buka, omogućava neometana brzina vožnje i poboljšavaju performanse u zimskom periodu jer nema centralnih delova ni spojeva koji mogu da se zamrznu.

  Metlice brisača su napravljene od sintetičke gume sa oblogom koja neometano klizi po staklu, i proverene su za svaki model. Integrisani spojleri i ugrađeni adapteri olakšavaju montažu. Iz bezbednosnih razloga Opel preporučuje da metlice brisača menjate najmanje jednom godišnje.

 • Opelovi originalni kočioni diskovi predviđeni su za najbolje performanse kočenja i najkraće zaustavne puteve. Projektovani kao originalna oprema za svaki model posebno i testirani za savršeno uklapanje i maksimalnu trajnost.

  Kao originalna oprema, svi naši diskovi imaju kvalitetnu završnu obradu – glatku i refektujuću površinu za smanjenje habanja i buke pločica. Potpuno su zaštićeni od korozije. Kočione diskove uvek treba zamenjivati u paru (osovinski kompleti).

 • Opelove originalne kočione pločice projektovane su posebno za svako vozilo kao originalna oprema, tako da zadovolje specifikacije najboljih performansi a da to ne bude na štetu kvaliteta ili bezbednosti. Ako ih koristite zajedno sa Opelovim originalnim kočionim diskovima, garantujemo maksimalnu trajnost.

  Sve komponente odobrilo je Opelovo odeljenje za inženjering, tako da budu u skladu sa najnovijim GM specifikacijama i da se njima garantuje vrhunski kvalitet. Kočione pločice uvek treba zamenjivati u paru (osovinski kompleti).

 • Opelovi originalni kombinovani ugljeni filteri projektovani su tako da zadržavaju štetne gasove, fine čestice i neprijatne mirise, sprečavajući ih da prodru u kabinu vozila. Opelovi originalni kombinovani ugljeni filteri posebno su korisni za osobe koje pate od alergije ili astme. Njima se povećava udobnost vozača i putnika jer se omogućava neprekidno snabdevanje svežim vazduhom.

  Opelovim originalnim kombinovanim ugljenim filterima poboljšava se bezbednost vožnje jer se sprečava zamagljivanje stakala, a sistemi za klimatizaciju i zagrevanje štite se od prljavštine i posledičnog habanja. Opel preporučuje da se vazdušni filteri za kabinu zamenjuju najmanje jednom godišnje.

Dalje
Nazad
 • AKUMULATORI

 • METLICE BRISAČA

 • KOČIONI DISKOVI

 • KOČIONE PLOČICE

 • VAZDUŠNI FILTERI ZA KABINU

Dalje

Delovi za popravku

Nazad
 • Za prvoklasno staklo Opelovih originalnih vetrobrana garantuje se savršeno uklapanje.

  Budući da je vetrobran važan element bezbednosti vozila, vetrobrani iz naše originalne opreme testirani su simulaciijom sudara na vozilu, kako bi se postigla najbolja zaštita putnika.

 • Opelovi originalni branici su kvalitetni delovi proizvedeni tako da se dobro uklope i omoguće zadržavanje originalnog izgleda vozila.

  Kopije se proizvode reverznim inženjeringom pa mogu da sadrže dodatne rupe i delove drugačijeg izgleda kako bi mogle da se uklope. To može da utiče na izgled i vrednost vozila. Opelovi originalni branici testirani su simulacijom sudara na vozilu kako bi se postigla najbolja zaštita putnika.

 • Oštećena, zatamnjena ili pregorela svetla mogu da dovedu do opasnih uslova za vožnju – zato se pobrinite da poboljšate vidljivost za sebe i druge pomoću Opelovih originalnih prednjih svetala i sijalica.

  Omogućite da vaše Opel vozilo bude osvetljeno zbog udobnosti, potrebe i – kao najvažnije – zbog bezbednosti. Opelovim originalnim delovima garantuje se funkcionalnost i uklapanje.

 • Kada je neometan i efikasan rad od ključnog značaja, Opelove originalne osovine i ležajevi za točkove imaju kvalitet, pouzdanost i performanse koje tražite – gde god da vozite.

  Opel nudi ekonomičnu kompletnu popravku i savršeno uklapanje. Opeovi originalni kompleti za popravku kvaliteta dostupni su za većinu modela ležajeva za točkove.

 • Opelovi originalni hladnjaci su pouzdani, laki, otporni na koroziju imaju optimalne karakteristike za prenos toplote. Opel nudi kompletan asortiman za sva vozila. Hladnjak je srce rashladnog sistema vozila. On prenosi toplotu iz rashladne tečnosti u spoljni vazduh, a čep hladnjaka zatvara rashladni sistem i omogućava održavanje pritiska u njemu. Opelove originalne hladnjake odlikuju savršeno uklapanje, oblik i funkcija. Opelovi originalni delovi su testirani u simulacijama sudara, kako bi se postigla optimalna bezbednost putnika.

  Kad je reč o vašem vozilu, nemojte pristati na kvalitet manji od Opelovog!

 • Najviši kvalitet proizvoda uz savršeno uklapanje, oblik i funkciju obezbeđuju pouzdanost performansi i trajnost. Sistem za vožnju i upravljanje podržava težinu vozila, održava točkove u kontaktu sa površinom puta i omogućava udobnu vožnju putnika. Redovno održavanje sistema za oslanjanje vozila igra vrlo važnu ulogu u pogledu njegovih upravljačkih karakteristika, ponašanja na putu i u vanrednim situacijama.

  Preporučujemo vizuelnu proveru i podmazivanje šasije pri svakoj promeni ulja, kao i tokom godišnjeg ispitivanja sistema za oslanjanje, jer se time smanjuje i habanje guma.

Dalje
Nazad
 • VETROBRAN

 • BRANICI

 • PREDNJA SVETLA

 • OSOVINE I LEŽAJEVI ZA TOČKOVE

 • HLADNJACI

 • AMORTIZERI

Dalje

Radne tečnosti

Nazad
 • 5W-30 dexos2 je novo zeleno ulje odličnih performansi, koje ima izuzetnu moć čišćenja, obezbeđuje zaštitu od habanja i opštu zaštitu vozila u kombinaciji sa ekonomičnošću. 5W-30 dexos2 omogućava veću čistoću motora i zaštitu od taloga i štetnih naslaga nastalih zbog dodavanja poboljšanih deterdženata/disperzanata.

  Njime se produžava životni vek vozila i održava efikasnost sistema za smanjenje emisije gasova (DPF i CAT), kako u automobilima sa dizel motorima tako i u onima sa gasnim motorima, jer se smanjuje sadržaj sumpornog pepela, fosfora i sumpora (SAPS). Korišćenje ulja 5W-30dexos2 omogućava veću uštedu goriva.

 • Opelova originalna tečnost DOT 4+ za hidrualične kočione sisteme i sisteme kvačila ima izuzetno nizak temperaturni viskozitet. Namenjena je upotrebi sa najnovijim ABS i ESP sistemima, kako bi se obezbedio trenutni odziv kočenja.

  Suva tačka ključanja za tečnost DOT 4+ iznosi najmanje 265 °C, a mokra tačka ključanja najmanje 175 °C. Sadrži delotvorne inhibitore korozije i antioksidanse, a ima i odličnu termičku stabilnost i izuzetna svojstva za zaštitu od korozije. Čak i pri ekstremnim temperaturama, niskim viskozitetom garantuju se sve funkcije kočenja za ABS i ESP sisteme i poboljšana bezbednost.

 • Samo Opelova originalna rashladna tečnost Dex-Cool Longlife omogućava odgovarajuću zaštitu od smrzavanja i pregrevanja rashladnog sistema, kao i pravu koncentraciju aditiva/inhibitora za zaštitu protiv korozije i formiranja mehurića, naslaga i pene.

  Ona tokom cele godine omogućava kompatibilnost svih komponenata i materijala koji se koriste u motorima, npr. čelika, aluminijuma, bakra, mesinga i plastike, a izloženi su rashladnoj tečnosti. Ova Opelova originalna tečnost intenzivno je testirana i potvrđena, a ima iste specifikacije kao i originalni fabrički namenski proizvod.

 • Opelovo originalno sredstvo za pranje stakala predstavlja koncentrovani agens za čišćenje u svim sezonama, namenjen sistemima za pranje vetrobranskih stakala, sa svojstvima protiv zamrzavanja kojima se ovaj sistem štiti. Prikladno je za lepezaste mlaznice sistema za pranje u svim vozilima, a ima maksimalnu sposobnost čišćenja uz minimalnu učestalost pranja.
  Uklanja uobičajene nečistoće, ulje, čađ iz dizel motora, putnu so, kao i pesak i prašinu koji se podižu usled kočenja. Istovremeno štiti osetljiva polikarbonatna sočiva prednjih svetala, boju, plastične i gumene delove. Zbog svojih visokokvalitetnih karakteristika, ovo sredstvo je osvojilo prvu nagradu na nezavisnim testovima potrošača.

 • Opelova originalna sredstva za popravke premaza u originalnim bojama vozila obezbeđuju preciznu završnu obradu odgovarajućim osnovnim, metalik, sjajnim ili sedefastim bojama pri ličnim popravkama manjih oštećenja i ogrebotina. Trajna formula sa efektom sjaja otporna je na vremenske uslove i gorivo, ima odlična adhezivna svojstva i kombinacija je poboljšane površinske tvrdoće i dobre elastičnosti.

  Proizvodi su neškodljivi za okolinu. Ne sadrže teške metale ni CFC-e, a ambalaža se može reciklirati. Poklopac bezbedan za decu i ventili sa samostalnim čišćenjem na raspršivaču omogućavaju jednostavnu i bezbednu upotrebu proizvoda.

Dalje
Nazad
 • OPELOVO ORIGINALNO MOTORNO ULJE

 • TEČNOST ZA KOČNICE

 • RASHLADNA TEČNOST

 • OPELOVO SREDSTVO ZA PRANJE STAKALA

 • RASPRŠIVAČI I OLOVKE U BOJI

Dalje
Close

Opel offers a cost effective repair with full range coverage, and perfect fit. Opel Original quality repair kits are available for most models’ wheel bearings.

Close

Keep your Opel vehicle illuminated for comfort, convenience and most importantly safety. Opel Original parts guaranty functionality and fit.

Close

Opel Original Carbon Combi Filters enhance driving security by preventing screen fogging and protecting the air conditioning and heating systems from dirt and subsequent wear. Opel recommends changing the Cabin Air Filter at least once a year.

Close

All components are approved by Opel Engineering, thus adhering to the latest GM specifications and guaranteeing excellent quality. Brake pads should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

Imitation parts are reverse-engineered so additional holes may be drilled or the parts contorted to make them fit properly. This can cause mismatches in the vehicle's lines and reduce its resale value. Opel Original Bumpers are on-vehicle crash tested to ensure high passenger protection.

Close

Intelligent features include the “Magic Eye”, an integrated state-of-charge indicator, and the special lid construction that prevents acid spilling.

 

The battery’s Ca/Ca grids are alloyed with precious metals for better charge acceptance and higher corrosion-resistance. The optimized grid geometrics also allow a better flow of electricity. Opel Original Batteries come with an extended three-year warranty.

Close

It prolongs the life and maintains the efficiency of Emission Reduction Systems (DPF and CAT) in both diesel and gasoline powered automobiles due to low sulphated ash, phosphorous and sulphur (SAPS) content. Using 5W-30dexos2 provides enhanced fuel economy benefits.

Close

Our discs always have an Original equipment quality finish – smooth and reflective to reduce pad wear and noise. They are 100% protected against corrosion. Brake discs should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

It removes typical dirt, oil, diesel soot, road salt, silicon and dust thrown up by braking. At the same time, it protects sensitive polycarbonate headlamp lenses, paintwork, plastic and rubber parts. Its high quality specification has made it the test winner in independent consumer tests.

Close

The products are environmentally friendly. They are 100% free of heavy metals and CFCs and feature fully recyclable packaging. The childproof caps and self-cleaning valves for the sprays ensure a clean and secure use of the products.

Close

Made of full-synthetic rubber with smooth-glide coating, they are validated for each car model. Integrated spoilers and pre-mounted adapters make them easy to mount. For safety reasons Opel recommends you change the wiper blades at least once a year.

Close

Inteligentne funkcije obuhvataju magično oko, integrisani indikator stanja napunjenosti i posebnu konstrukciju poklopca kojom se sprečava prosipanje kiseline.


Ca/Ca rešetka akumulatora legirana je plemenitim metalima zbog bolje efikasnosti punjenja i veće otpornosti na koroziju. Pored toga, optimizovana geometrija rešetke omogućava bolji protok električne energije. Opelovi originalni akumulatori se isporučuju uz garanciju od 2 godine.

Close

The DOT 4+ brake fluid features a dry boiling point of at least 265°C and a wet boiling point of at least 175°C. It contains effective corrosion inhibitors and antioxidants, has great thermal stability and excellent corrosion protection properties. Low viscosity even at extreme temperatures guarantees full brake functions for ABS and ESP systems and provides improved security.

Close

It ensures full all-year-round material compatibility of all components and materials used in the engines, e.g. steel, aluminum, copper, brass and plastics exposed to coolant. This Opel Original fluid has been intensively tested and validated and has the same specification as the Original factory designated product.