Skip To Content
Servisno ispitivanje

Opelovo servisno ispitivanje

Pomoću redovnog servisiranja i održavanja kod vašeg prodavca Opela zadržaćete vozilo u vrhunskom stanju. Tako ćete održavati efikasnost motora, jer ćete smanjiti potrošnju goriva i emisiju ugljen-dioksida. Na taj način ćete smanjiti troškove i imati poverenje u bezbednost i pouzdanost svog Opela. Pročitajte Više Prikaži Manje

Servisno ispitivanje

 

Iskoristićete pogodnosti koje vam pružaju stručna briga potpuno obučenih tehničara, Opelovi originalni delovi, besplatne provere radi veće bezbednosti, opozivi vozila i nadogradnja softvera. Dobićete i pečat u svojoj servisnoj knjizi.

Ako se ulje ne menja dovoljno često ili ako se koristi pogrešna vrsta ulja, povećaće se emisija ugljen-dioksida i skratiti očekivani životni vek motora. Vaš prodavac Opela koristi najefikasnije ulje koje je prikladno za vaše vozilo i kojim se smanjuje potrošnja goriva. Pored toga, merači pritiska u pneumaticima koje koristi Opel izuzetno su precizni i njima se garantuje ispravno podešavanje pritiska u pneumaticima. Ako je pritisak u pneumaticima nedovoljan, povećavaju se potrošnja goriva i troškovi u vezi sa njom.
Tokom redovnog servisa proverićemo stanje i rad filtera za vazduh, kako bismo obezbedili njihov ispravan rad. Zbog blokiranih filtera može doći do otežanog rada motora, a time i do povećane emisije ugljen-dioksida.
Kao i za svako drugo vozilo, za Opel je potrebno redovno servisiranje kako bi se održao u najboljem stanju i da ne bi izgubio vrednost. Samo Opelov ovlašćeni serviser dobro poznaje tehnologiju vašeg vozila, a ima posebne alate i najsavremeniju opremu za kompjutersku dijagnostiku, kojima se obezbeđuje najviši kvalitet popravki po povoljnoj ceni.

Preporučujemo da automobil servisirate svake godine ili na svakih pređenih 30.000 kilometara.
Proverite u svom priručniku za vlasnike šta je potrebno za vaš Opel.

Obim ispitivanja kod Opelovog ovlašćenog servisera:

  • Zamena filtera za ulje
  • Zamena unutrašnjeg filtera
  • Provera akumulatora
  • Zamena kočionog ulja
  • Funkcionalno ispitivanje (karoserija, gume, izduvni gasovi)
  • Funkcionalno ispitivanje (kočnice, motor, šasija)
  • Funkcionalno ispitivanje (svetla i elektronika)