SKIP TO CONTENT
Pregled

DODATNE USLUGE ZA FLOTNA VOZILA

OPELOVE POGODNOSTI I USLUGE ZA FLOTNE KUPCE

Prednosti brenda
Opel nudi povoljna i fleksibilna rešenja za flotna vozila prilagođena potrebama vašeg biznisa, koja garantuju vozila vrhunskog kvaliteta i odlične usluge.
Odlična mrežna pokrivenost
Vreme je novac – vaše vreme. A vaša odlična mrežna pokrivenost omogućuje da uvek dobijete sve usluge koja su vam potrebne samo jednom posetom Opelovom servisnom partneru.
Takse za nisku emisiju CO2 i modeli
Izuzetno ekonomična potrošnja i fantastičan nivo opreme uz male takse i troškove eksploatacije – savršena flotna vozila
Niski tarifni razredi za takse
Opel nudi paletu izuzetno efikasnih modela s niskom emisijom CO2 koji podrazumevaju i niske takse. Takse za automobile određuje emisija CO2 i vrsta goriva.
Garancija i pomoć
Opelova vozila dolaze s garancijom od tri godine ili do 100 000 km. Garancija obezbeđuje sveobuhvatnu pokrivenost i uključuje Opelovu Pomoć na putu 24 sata.

UPOZNAJTE OPELOVE POSLOVNE MODELE

Dodatni razlozi da odaberete Opelova flotna vozila

Kalkulator taksi za službeni automobil
Uz pomoć našeg Kalkulatora taksi za službeni automobil možete odrediti u koju grupu taksi spada vaše vozilo. Takse za automobile određuje emisija CO2 i vrsta goriva.
 
IDITE NA KALKULATOR TAKSI
Kalkulator posebnih beneficija
Službeni automobili su beneficije na koje se primenjuju takse. Izračunajte koliko u taksama treba da platite koristeći naš kalukator posebnih beneficija.
 
IZRAČUNAJTE SVOJE POSEBNE BENEFICIJE

KORISNE INFORMACIJE

Besplatna 3-dnevna probna vožnja
Zamislite da imate tri cela dana da iskusite nepogrešiv dizajn i fantastičnu efikasnost nemačkog automobila pre nego što ga kupite. Sada to i možete.
 
TEST VOŽNJA
Obavestite se o Opel lizingu
Lizing? Finansiranje? Ili oba istovremeno? Imamo fleksibilna rešenja kojima ćemo vam pomoći da dođete do automobila koji želite bez probijanja budžeta. Sistem SmartBuy GMAC Banke.
 
PRIKAŽI DETALJE
Šta su posebne beneficije?
Svaki put kad kompanija da zaposlenom beneficiju koja nije u kešu – poput službenog automobila za korišćenje u privatne svrhe – zaposleni mora platiti taksu za posebne beneficije.
 
Izračunajte svoju taksu za posebne beneficije
Ako vozite službeni automobil, morate platiti takse za posebne beneficije (BiK). Da izračunate njihov iznos, upotrebite naš kalkulator taksi za posebne beneficije.
 
NA KALKULATOR

KONTAKTIRAJTE OPELOVOG DILERA FLOTNIH VOZILA