SKIP TO CONTENT
Pregled

OPEL MOKKA-E. NAJBOLJI NEMAČKI AUTO.

ODVAŽNA & POTPUNO ELEKTRIČNA

Mokka-e

SMELA, ORIGINALNA VIZIJA DIZAJNA I TEHNOLOGIJE POPRIMA OBLIK. JESTE LI SPREMNI DA ISKUSITE HRABAR, AUTENTIČAN PRISTUP KOJI VOŽNJU PODIŽE NA SASVIM NOVI NIVO? UPOZNAJTE POTPUNO NOVU ELEKTRIČNU MOKKU.

MOKKA-e - IZDVOJITE SE IZ MASE.

SMELI NOVI PRAVAC. ČISTA ELEKTRIKA.

SAMOUVERENOST NA DUGE STAZE.

Tehnologija baterija sledeće generacije omogućuje da pređete veću razdaljinu s autonomijom do 322 km prema WLTP-u1 sa samo jednim punjenjem. 

 

1Preliminarni podaci

 
NAUČITE KAKO DA MAKSIMALNO POVEĆATE AUTONOMIJU
MANJE ČEKANJA, VIŠE VOŽNJE.

Brzo, čisto i praktično punjenje kod kuće ili na bilo kojoj javnoj stanici. Za svega 30 minuta* dobićete do 80% autonomije. Maksimalno iskoristite fleksibilne opcije za punjenje Mokka-e za snagu i sigurnost na svakom putovanju.

 

*Teorijska vrednost, izračunata na osnovu maksimalne provizorne autonomije po WLTP-u*** od 322 km . Na punjačima s jednosmernom strujom (100kW). Odnosi se na punjenje prazne baterije. Vreme punjenja može varirati u odnosu na vrstu i snagu stanice za punjenje, spoljnu temperaturu na mestu punjenja i temperaturu baterije.

 
SAZNAJTE VIŠE O MOGUĆNOSTIMA PUNJENJA

MANJE NORMALNO VIŠE MOKKA.

VODEĆE KARAKTERISTIKE U KLASI.

DOTOK SNAGE

Srce Mokke-e je snažna litijum-jonska baterija od 100 kWh. 216 ćelija velike gustine s naprednim upravljanjem toplotom garant su dugotrajnosti i duge autonomije pospešene Unapređenim regenerativnim kočenjem.

U toku vožnje, čim skinete nogu s pedale gasa, sistem Regenerativnog kočenja zadržava kinetičku energiju tokom kočenja i tu snagu pretvara u još više autonomije. Na najvišoj postavci (B-režim), većinu svog dnevnog putovanja možete prevesti bez korišćenja tradicionalnih kočnica, čime se smanjuje njihovo trošenje, kao i povezani troškovi održavanja.

 
ELEKTRIČNE PERFORMANSE
100% električni pogon znači da 260Nm obrtnog momenta ubrzava Mokku-e od 0-100km/h za svega XX sekundi, uz maksimalnu brzinu od 150km/h. The lightweight, 136hp permanent-magnet synchronous electric motors are perfectly balanced and tuned to handle tight city streets and wide-open roads with effortless confidence and agility.  
SNAŽAN, TIH TIP
Mokka-e je projektovana da vam pomogne da se nosite s užurbanim, savremenim svetom. Njena čista, prostrana i zvučno izolovana kabina mesto je gde se možete napuniti energijom na svakom putovanju, i dati sebi vremena i prostora da čujete sopstvene misli ili iskreno osetite muziku koju volite. 
VOZITE U SVOM STILU
Mokka-e se prilagođava vašem stilu nudeći vam režime vožnje Sport, Eco i Normal, od kojih svaki reguliše podešavanja vozila poput vremena promene stepena prenosa, reagovanja pedala,  reakcije servo upravljača i hlađenja. Sport povećava dinamičke karakteristike vožnje, Eco povećava efikasnost, a Normal nudi balansiranu vožnju.  
PRAĆENJE PODATAKA O VOZILU
Napredni senzori i sistemi za praćenje podataka u vozilu Mokke-e obezbeđuju  intuitivan pregled uslova vožnje i potrošnje energije, kako biste bili informisani i imali punu kontrolu nad putom. 

OPELOVE USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

Od opcija za punjenje do usluga mobilnosti: Opelove usluge za električne automobile obezbeđuju opuštenu i bezbrižnu vožnju električnog vozila.

ŽELITE DA SAZNATE JOŠ VIŠE?

BILTEN.

Prijavite se da saznate više. Da dalje istražite šta nova Mokka ima da ponudi, da saznate više o ponudama, prijavite se na naš newsletter. Obaveštavaćemo vas.

POSVEĆENI VAMA.

Kao vlasnik Opelovog električnog automobila ili hibrida uživajte u bezbrižnoj vožnji uz naš paket od 9 postprodajnih pogodnosti. Od pomoći na putu dostupne 24/7 i doživotno besplatnog ažuriranja softvera, do naše garancije na bateriju od 8 godina ili 160,000 km, te ljubaznih stručnjaka koji su tu da odgovore na sva vaša pitanja.

Sveobuhvatna garancija u deset tačaka koja obezbeđuje direktnu, stručnu brigu u svim aspektima vlasništva nad vozilom.

1. 8-GODIŠNJA GARANCIJA ILI 160 000 KM ZA POGONSKI AKUMULATOR

 

2. OPEL POMOĆ

Vozite bezbrižno 24/24 i 7/7. 

 

3. OPEL FLEXCARE (preporučeno)

Uključuje sve radove na održavanju, delove i namenski servis. 

 

4. SERTIFIKOVANO REŠENJE ZA PUNJENJE

Kompletan asortiman ,,wall box" punjača koje montiraju iskusni profesionalci. 

 

5. REŠENJA ZA MOBILNOST

Različita rešenja za mobilnost koja vam pomažu da ostanete u pokretu

 

6. DOŽIVOTNO AŽURIRANJE SOFTVERA

Maksimalno iskoristite najbolje iskustvo vožnje. 

 

7. DOPUNA BATERIJE DO 80%

Pri svakoj proveri vozila u servisu. 

 

8. ZATRAŽITE PROCENU I REZERVIŠITE ON-LINE*

Rezervišite termin i napravite procenu vrednosti.

 

9. I VAŠ AUTOMOBIL ĆE BITI ČIST POSLE SVAKE POSETE*

 

* Ako je dostupno