SKIP TO CONTENT
Pregled

RESURSI ZA MENADŽERE VOZNOG PARKA

OGROMNA POMOĆ ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

OPELOVE POGODNOSTI I USLUGE ZA FLOTNE KUPCE

Namenske usluge flotne prodaje
Opel ima rasprostranjenu mrežu kako bi vam pomogao da pronađete idealno rešenje za svoj vozni park. Uz to, dileri Opelovih vozila su adekvatno obučeni i imaju zalihe delova, pa mogu ispuniti sve vaše flotne zahteve.
Odlična mrežna pokrivenost
Opelova odlična mrežna pokrivenost omogućuje da uvek dobijete sve usluge koja su vam potrebne samo jedom posetom Opel servisnom partneru.
Modeli s niskom emisijom CO2, niski tarifni razredi
Opelova vozila su savršena flotna vozila čija niska emisija štetnih gasova i izuzetno ekonomična potrošnja obezbeđuju niske takse i troškove eksploatacije, pomažući vam da ozbiljno uštedite.
Alati i kalkulatori
Pomoći ćemo vam da donesete pravu odluku. Isprobajte naš okvir s alatkama za Menadžere vozonog parka, koji donosi korisnu paletu alata i kalkulatora za gorivo, takse, CO2 i Ukupne troškove vlasništva/Troškove tokom celokupnog životnog ciklusa.

UPOZNAJTE OPELOVE POSLOVNE MODELE

Još razloga da se odlučite za flotu Opelovih vozila

Komentari kupaca s portala Reevoo
Mišljenje klijenata nam je veoma važno kako bismo i nastavili da unapređujemo naše automobile i komercijalna vozila. Udružili smo se sa Reevoo, nezavisnom kompanijom za ostavljanje komentara, pa možete biti sigurni da su svi komentari posledica prave, proverene kupovine.
 
Odaberite svoj poslovni model
Pregledajte Opelovu paletu poslovnih modela, koja je specijalno napravljena za flotnu prodaju. Možete birati po emisionoj klasi, zapremini prtljažnog/teretnog prostora i tipu karoserije.
 
POGLEDAJTE PALETU

KAKO DOĆI DO FLOTE OPELOVIH VOZILA

DIREKTNA KUPOVINA
Nudimo značajne popuste za kupovinu flote vozila za našu gamu nagrađivanih službenih automobila i komercijalnih vozila.
 
OPEL FINANSIRANJE
Nudimo fleksibilna rešenja kojima ćemo vam pomoći da dođete do automobila koji želite bez probijanja budžeta. Saznajte više o našim planovima za finansiranje preko GMAC Banke. 
 
VIŠE INFORMACIJA O FINANSIRANJU
OPEL LIZING
Naš tim za flotnu prodaju će vam pomoći da napravite fleksibilan lizing plan za flotu vozila prema vašim potrebama.
 
VIŠE INFORMACIJA O LIZINGU

KONTAKTIRAJTE OPELOVOG DILERA FLOTNIH VOZILA