PROVERE.

UDOBNA VOŽNJA UZ POMOĆ NAŠIH STRUČNJAKA.

Naša vozila pokazuju odlične performanse i vrhunski kvalitet. Da se to ne bi promenilo, preporučujemo da svi vozači periodično proveravaju svoja Opel vozila. Opelova servisna provera posebno je važna pre početka nove sezone ili dužeg putovanja.

OPELOVA BEZBEDNOSNA PROVERA.

Povremeno procenjivanje automobila i njegovih bezbednosnih komponenata ključno je iz nekoliko razloga. Pre dužih putovanja ili početka zimskog perioda, a iz razloga bezbednosti vozila i njegovih putnika, preporučujemo da ovaj zadatak poverite Opelovom stručnjaku.

 • ZAKAŽITE ODMAH

OPELOVA PROVERA AKUMULATORA.

Preporučuje se da stručnjak povremeno proverava starije akumulatore. Obavljanje ovog zadatka posebno preporučujemo u zimskom periodu, zbog svih neprijatnosti koje po hladnom vremenu može izazvati zaustavljanje automobila pored puta. Pored toga, preporučujemo redovnu proveru antifriza i tečnosti za vetrobransko staklo.

 • ZAKAŽITE ODMAH

PROVERA šasije.

Veza između automobila i puta uspostavlja se preko točkova i šasije. Što je površina puta u lošijem stanju, veća je verovatnoća kvara na šasiji. Što duže vozite po putu lošeg kvaliteta, biće vam potrebnije ispitivanje delova automobila uz pomoć stručnjaka.

 • ZAKAŽITE ODMAH

OPELOVA PROVERA ULJA.

Samo je jedan dodatak za automobil važniji od goriva: ulje. Ako ne koristite maziva ili ako motorno ulje nije odgovarajuće, vi i vaše vozilo nećete biti bezbedni. Preporučujemo da proveru i zamenu poverite stručnjaku.

 • ZAKAŽITE ODMAH

OPELOVA PROVERA SISTEMA KLIMA-UREĐAJA.

Klima-uređaj se može smatrati standardnom opremom u svakom vozilu, ali bi trebalo da je periodično proveravate, čistite i zamenjujete polenski filter. Proveravajte klima-uređaj da biste izbegli vrućinu i čistite je, kako loš kvalitet vazduha ne bi doveo do zdravstvenih problema.

 • ZAKAŽITE ODMAH
Nazad
 • SERVISNA ISPITIVANJA UZ POMOĆ STRUČNJAKA.

  Zadržite Opel vozilo u vrhunskom stanju uz pomoć stručnjaka našeg servisa.
  On najbolje poznaje tehnologiju vašeg vozila i ima najnoviji alat za najkvalitetniju popravku po povoljnoj ceni. Posećujte ovlašćenog servisera najmanje jednom godišnje da biste podigli vrednost vozila.

 • PROVERA ZDRAVLJA VOZILA

  Automobili su složeni jer imaju i do 10.000 delova. Za samo 12 minuta obavljamo vizuelnu proveru bezbednosti i pouzdanosti celog vozila.
  Provera zdravlja vozila je besplatna i nakon nje ćete odmah dobiti potpun izveštaj o stanju svog Opela.

 • TEHNIČKI PREGLED

  Test ministarstva za saobraćaj, tehnički pregled, godišnje je ispitivanje kojim se testira bezbednost i emisija izduvnih gasova vozila kako bi se proverilo njegovo vozno stanje.
  Opelov ovlašćeni serviser će unapred pripremiti vaše vozilo za tehnički pregled.

Dalje
Nazad
 • SERVISNA ISPITIVANJA UZ POMOĆ STRUČNJAKA

 • PROVERA ZDRAVLJA VOZILA

 • TEHNIČKI PREGLED

Dalje