Skip To Content
Provere

Udobna vožnja uz pomoć naših stručnjaka

Naša vozila pokazuju odlične performanse i vrhunski kvalitet. Da se to ne bi promenilo, preporučujemo da svi vozači periodično proveravaju svoja Opel vozila. Opelova servisna provera posebno je važna pre početka nove sezone ili dužeg putovanja. 

Opelova bezbednosna provera

Povremeno procenjivanje automobila i njegovih bezbednosnih komponenata ključno je iz nekoliko razloga. Pre dužih putovanja ili početka zimskog perioda, a iz razloga bezbednosti vozila i njegovih putnika, preporučujemo da ovaj zadatak poverite Opelovom stručnjaku.

Opelova provera akumulatora

Preporučuje se da stručnjak povremeno proverava starije akumulatore. Obavljanje ovog zadatka posebno preporučujemo u zimskom periodu, zbog svih neprijatnosti koje po hladnom vremenu može izazvati zaustavljanje automobila pored puta. Pored toga, preporučujemo redovnu proveru antifriza i tečnosti za vetrobransko staklo.

Provera šasije

Veza između automobila i puta uspostavlja se preko točkova i šasije. Što je površina puta u lošijem stanju, veća je verovatnoća kvara na šasiji. Što duže vozite po putu lošeg kvaliteta, biće vam potrebnije ispitivanje delova automobila uz pomoć stručnjaka. 

Opelova provera ulja

Samo je jedan dodatak za automobil važniji od goriva: ulje. Ako ne koristite maziva ili ako motorno ulje nije odgovarajuće, vi i vaše vozilo nećete biti bezbedni. Preporučujemo da proveru i zamenu poverite stručnjaku. 

Opelova provera sistema klima-uređaja

Klima-uređaj se može smatrati standardnom opremom u svakom vozilu, ali bi trebalo da je periodično proveravate, čistite i zamenjujete polenski filter. Proveravajte klima-uređaj da biste izbegli vrućinu i čistite je, kako loš kvalitet vazduha ne bi doveo do zdravstvenih problema. 

Opelovo servisno ispitivanje

Iskoristićete pogodnosti koje vam pružaju stručna briga potpuno obučenih tehničara, Opelovi originalni delovi, besplatne provere radi veće bezbednosti, opozivi vozila i nadogradnja softvera.

Provera zdravlja vozila

Provera zdravlja Opel vozila osmišljena je tako da vam pruži sveobuhvatan uvid u stanje vašeg Opela.

Tehnički pregled

Tehnički pregled je važan i za bezbednost na putu i za očuvanje vrednosti vozila. Zvanična kontrola vozila je obavezna u svim zemljama, ali sve one imaju različite smernice i pravila.