Skip To Content
Pametne Popravke

Pametne popravke

Obavljajte stručne popravke po povoljnim cenama kod opelovog ovlašćenog servisera

Najjednostavniji način da popravite automobil

Ogrebotine i mala ulubljenja od kamenčića ili grada – oni jesu problem, ali dobra vest je da vaš Opel može da povrati dobar izgled. Opelova pametna popravka je naš brz, jeftin i jednostavan način da popravite manja oštećenja.
Pametna popravka je brza i skraćuje vreme neaktivnosti vozila, jer se na licu mesta popravljaju vetrobrani, premazi boje ili unutrašnje presvlake.
Ekonomična rešenja važna su i vama i nama! Zato mi u Opelu uvek pokušavamo da popravimo manja oštećenja umesto da zamenjujemo delove, čime štedimo vreme i novac.
Najviše volimo da sve bude jednostavno. Vi treba samo da zakažete sastanak sa nekim od naših dilera za pametnu popravku. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Popravka stakala

Ogrebotine na vetrobranu odvlače pažnju i ne izgledaju dobro. U mnogim slučajevima, vetrobrani se mogu popraviti umesto zameniti, što je odličan način da uštedite novac. Opelova pametna popravka omogućava jednostavno saniranje ovih oštećenja, kako biste mogli brzo da se vratite na put i osećate bezbedno!

Popravka manjih oštećenja

Manja oštećenja na karoseriji vozila, ogrebotine pri parkiranju – sve se to povremeno dešava. Zahvaljujući inovativnoj tehnici za raspršivanje boja, možemo brzo da popravimo i veće oštećene površine boje na karoseriji. Lokalizovana popravka boje je fleksibilna, brza i ekonomična.