Skip To Content
Pregled

Novi Movano

Novi Movano ima čuveni Opelov kvalitet izrade i praktičnost, sada poboljšan specijalizovanijim varijantama, osveženim profesionalnim dizajnom, unapređenim funkcijama pomoći vozaču i većim mogućnostima nosivosti. Sada, više nego ikada, novi Opel Movano je savršen nemački alat za posao

Upoznajte novi Movano

Istaknuto

Fleksibilnost, udobnost, mogućnosti, pogonski sklop

Stručna svestranost

Novi Movano asortiman
Napravljen za posao i projektovan da radi jednako naporno kao i vi, novi Movano zadovoljava vaše potrebe tako što ima sposobnost i svestranost da se uhvati u koštac sa bilo kojim poslom. Movano je spreman da se prilagodi vašim zahtevima, dostupan je u četiri dužine i tri visine, konfigurisan kao širok spektar varijanti, uključujući kombi, kombi za posadu, kabinu za šasiju, kabinu za posadu šasije i poklopac šasije – plus fabričke konverzije za kiper, otvoreni sanduk i kamper priprema. Gde god da vas posao odvede, Movano je idealan partner.

Prostor za rad

Nova Movano kabina
Unutar pametno redizajnirane Movano kabine naći ćete praktičan prostor u stvarnom svetu koji je potreban profesionalcima da bi uspeli. Sa dovoljno prostora za vozača i dva putnika i do četiri člana posade, ceo tim može da putuje udobno. Svi uživaju u potpunom miru uz Opel Movano sveobuhvatne funkcije pomoći vozaču, uključujući automatsku sigurnosnu kočnicu, upozorenje na bočni mrtvi ugao i upozorenje o napuštanju trake.

Odradite posao

Mogućnosti novog Movana
Novi Opel Movano nudi praktična rešenja za izazove savremenog poslovanja. Čak i sa nosivošću do 2,1 tone, ukupnom masom do 4,0 tone i kapacitetom do 17 m3, Novi Movano i dalje održava čvrstu stabilnost i odlične vozne karakteristike. Obezbedite budućnost svog poslovanja superiornom upotrebljivošću teretnog prostora i bezbednim skladištenjem tereta.

Profesionalna snaga

Novi Movano pogoni
Opel Movano podiže konkurentsku efikasnost na viši nivo sa robusnim dizelom od 2,2 litra. Potpuno usaglašen sa Euro 6d, turbo pogon sa niskim trenjem je projektovan da smanji operativne troškove i isporučuje vrhunski obrtni moment a istovremeno održava izvanrednu efikasnost goriva i nisku emisiju CO2 .

FlexCare

Više za otkrivanje