Skip To Content
Opelove usluge za električna vozila

Prosto električni

e-mobilnost na jednostavan način: omogućili smo da korišćenje električnih automobila bude za vas jednostavno gotovo kao korišćenje mobilnog telefona. Kao savršena dopuna, Opelove usluge za električna vozila* vam pomažu da krenete i ostanete na pravom kursu

*Dostupnost većine usluga se očekuje od jeseni 2022.

Opelove usluge za električna vozila

Vaš električni Opel dolazi s kompletnom paletom korisnih e-usluga. Slušali smo šta ljudi imaju da kažu o posedovanju električnog automobila. Onda smo to razmotrili iz svakog ugla, i to više puta. Sada smo spremni da pružimo zaista korisnu paletu integrisanih usluga koje vožnju električnog automobila čine lakom i zabavnom.
Punjenje u privatnom režimu
Nudimo širok spektar rešenja za punjenje kod kuće i na poslu.
 
Pročitajte više
Usluge mobilnosti
Opelove usluge mobilnosti omogućuju da ostanete mobilni – pomažu vam da unapred planirate maršrutu i pružaju podršku dok ste na putu.
 
Edukacija o e-mobilnosti
Edukacija o e-Mobilnosti vas uči kako da maksimalno povećate atuonomiju i uštedite novac u realnom vremenu i omogućuje da uvidite koliko vam dobro ide u poređenju s ostalim korisnicima.
 
Pročitajte više
Ugovori za servisiranje električnih vozila
Dobre vesti: električna vozila imaju manje pokretnih delova motora od vozila s termičkim motorom, što znači i niže troškove servisiranja. Opel FlexCare ugovori o servisiranju pružaju stručnu negu specijalno namenjenu e-vozilima, kao i izuzetan odnos cene i kvaliteta. 
 
Garancija na bateriju
Sva naša električna vozila dolaze s garancijom na bateriju od osam godina ili 160 000 km za najmanje 70%  njenog originalnog kapaciteta punjenja nakon ovog vremena ili razdaljine. Takođe vam obezbeđujemo i Sertifikat o kapacitetu baterije koji potvrđuje kapacitet punjenja vaše baterije i pomaže kod preprodaje vozila. 
 
Kontakt centar za električna vozila
Naši kontakt centri postoje specijalno za vlasnike električnih vozila s baterijom (BEV) i ,,plug in" hibridnih električnih vozila (PHEV). Specijalno obučeno osoblje obezbeđuje tehničku podršku i savete o lokacijama za punjenje, servisiranju i održavanju. 
 
24/7 pomoć na putu
Pomoć na putu je dostupna 24/7 u svim pridruženim evropskim zemljama (spisak konkretnih zemalja pogledajte ovde).  U uslugu je uključen spisak dilera grupacije Groupe PSA s punktovima za punjenje i, u slučaju kvara, šlep službom isključivo do ovlašćenog dilerstva. 
 

Doživite naše električne automobile