PUNJENJE BEZ STRESA KOD KUĆE ILI NA POSLU.

Ljudi u proseku dnevno pređu samo 60 km. Svoju bateriju možete dovoljno dopuniti za ovu razdaljinu preko noći, koristeći standardnu kućnu električnu utičnicu (2.3 kW). Želite tri puta brže punjenje? Instalirajte opcionu kućnu stanicu za punjenje s naizmeničnom strujom – poznatu i kao ,,AC Wallbox". ,,AC Wallbox" modeli viših specifikacija opremljeni su meračima energije koji vam omogućuju da pratite električnu energiju koju potrošite dok punite kod kuće.  

 

,,AC Wallbox" kućni punjači. 

 

,,AC Wallbox" se može ugraditi kod vaše kuće ili na poslu, kao i u samostalnim zgradama ili stambenim blokovima, ali mora imati lokalnu dozvolu za planiranje. Prema evropskoj direktivi, imate pravo da ugradite privatnu instalaciju za punjenje, pa dobijanje dozvole za planiranje bi trebalo da bude relativno jendostavno.

 

Vaš lokalni Opel diler će predložiti paket za punjenje koji vam najviše odgovara u zavisnosti od vaše potrošnje, vrste baterije i autonomije vozila. Vaš diler će vas upututi i na dijagnostički servis koji će proceniti sve vaše potrebe za električnim instalacijama.

 

Naš savet: Ako niste sigurni da vam je ,,Wallbox" dugoročno isplativ, univerzalni kabl za punjenje može biti bolja opcija. On omogućuje brži protok struje i radi svuda: na običnim utičnicama kod kuće ili na poslu, kao i na utičnicama javnih stanica za punjenje.