KONTAKT.

Unesite svoje podatke ispod. Obratite pažnju na obavezna polja!

Proverite svoje dole unete podatke:

1. Unesi detalje zahteva

2. Unesi detalje za kontakt

* obavezna polja

  1. Pol
  2. Datum rođenja
  3. Broj telefona
  4.  
  5. Broj faksa
  6. Željeni kanal komunikacije

3. Informiši se detaljnije

Model za koji ste zainteresovani

4. Kratka izjava

Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti. Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovde.

 

Ostanite u kontaktu! (opcioni marketing)

Želeo/la bih da dobijam dodatne informacije o vašim proizvodima i uslugama putem

i odabirom najmanje jednog od ovih kanala saglasan/a sam sa konkretnom obradom podataka kao što je opisano u Deklaraciji o saglasnosti.

Zadržavam pravo da povučem svoj pristanak u svakom trenutku (više informacija naći ćete ovde). Povlačenje prisanka ne utiče na zakonitost obrade sprovedene na osnovu saglasnosti pre njenog povlačenja.

Close

IZJAVA O SAGLASNOSTI

 

Saglasan/a sam da moje lične podatke, zajedno s informacijama koje dostavim u okviru ovog zahteva, mogu obrađivati u svrhu personalizovanog marketinga i istraživanja Opel Southeast Europe (Szabadság út 117, Budapest, Hungary), Predstavništvo Beograd, Bulevar Mihajla Pupuna 165g, 11000 Beograd, Srbija (u daljem tekstu: Opel Predstavništvo Beograd) kao rukovalac.

 

Moji podaci se mogu obrađivati i deliti u dole navedene svrhe, sa sledećim primaocima:

 

Podaci / Svrha/e / Primalac/oci

1. Podaci: Lični i kontakt podaci (npr. ime, e-mail adresa, broj telefona), i povezani podaci koje vi dostavite (npr. kao deo vaših zahteva / u vezi s vašim zahtevima.

 

2. Svrha/e:

Briga o kupcu: npr. pozivnice za razne događaje, informacije o (tehničkim) izmenama koje se odnose na moje vozilo ili bilo koje usluge vezane za vozilo, obaveštenja o održavanju / proverama / datumu redovnog servisa ili pomoć prilikom kvara.

Informacije za klijenta: Kontaktiranje radi, npr. obaveštavanja o novim i polovnim vozilima, ponudama za lizing i finansiranje, servisiranju kod dilera, proverama i ponudama servisa, okončanju ugovora o finansiranju ili lizingu ili merama za kvalitativno unapređenje mog vozila.

Reklamiranje: individualno ili personalizovano reklamiranje ponuda, proizvoda i usluga.

Ispitivanje zadovoljstva korisnika: Kontaktiranje nakon kupovine / servisa vezano za, npr. zadovoljstvo vozilom ili pruženim uslugama.

 

3. Primalac/oci: Podaci će biti učinjeni dostupnim Opel Automobile GmbH (Banhofplac, 65423 Riselshajm, Nemačka).

 

Opel Automotive GmbH i Opel Predstavništvo Beograd mogu deliti moje lične podatke sa zasebno angažovanim obrađivačima u svrhu marketinga / IT usluga koje se odnose na istraživanje tržišta, administraciju i podršku.

Opel Automotive GmbH i Opel Predstavništvo Beograd mogu deliti moje lične podatke i sa zasebnim pružaocem IT usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi van Evropske ekonomske zone (EEA), dakle u zemlji bez adekvatnog nivoa zaštite podataka. Ne postoji Odluka Evropske komisije o adekvatnosti, ali postoje odgovarajuće zaštitne mere koje su, u ovom slučaju, EU Standardne ugovorne odredbe (EU SCC), Da biste dobili kopiju, molimo pošaljite email na: PrivacyRights@opel.com.

 

U svakom slučaju, iznošenje ličnih podataka izvan Republike Srbije u države koje nisu članice Konvencije o zaštiti lica u odnosu na automatsku obradu ličnih podataka Saveta Europe, biće moguće samo nakon dobijanja prethodne dozvole za takvo iznošenje od Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

 

Saglasan/a sam da moj Opel Partner, Opel Predstavništvo Beograd i Opel Automobile GmbH koriste moje gore navedene podatke da bi obezbedili preciznu identifikaciju i ponudili mi najbolje usluge i iskustvo, te izbegli eventualne nedoslednosti koje se odnose na navedene svrhe. Ove strane koriste poslovna pravila prilikom usklađivanja i spajanja procesa, kako bi registrovale eventualne podudarnosti između dva ili više zapisa iz različitih izvora i sistema(npr. preko on-line zahteva upućenih Opelu, učešća u Opelovim marketinškim događajima, korišćenja portala myOpel) i postigle stvaranje jedinstvene, ažurirane master baze korisnika.

 

Moji lični podaci će se u gore navedene svrhe čuvati naredne tri godine nakon poslednjeg kontakta s Opelom.

 

Obrada podataka je zasnovana na pristanku koji ovde dajem (Član 10 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, Član. 6 (1) (a) Opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR)).

 

Potvrđujem svoja prava koja se odnose na zaštitu privatnosti i svoje kontakt podatke, kako je opisano u Pravilima o zaštiti privatnosti i kolačićima.

 

Za dodatne informacije o pitanjima koja se odnose na Zaštitu privatnosti, pogledajte naša Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.

Close

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

Informacije o obradi ličnih podataka

 

Vaše lične podatke, radi obrade i ispunjenja Vašeg zahteva, obrađuju Opel Southeast LLC(Szabadság út 117, Budimpešta, Mađarska), Predstavništvo Beograd, Bulevar Mihajla Pupuna 165g, 11000 Beograd, Srbija(u daljem tekstu: “Opel Predstavništvo Beograd’’ ) i – ako je primenljivo – Vaš izabrani Opel partner, u svojstvu rukovalaca, na sledeći način:

 

Obrada podataka vrši se prema Članu 10 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (ZZPL), Članu 6 (1) (b) GDPR-a

 

Mi, u svojstvu rukovaoca, obrađujemo Vaše lične podatke na sledeći način:

 

Podaci / Svrha(e) (obavezni podaci obeleženi su *)

 

1. Identifikacioni i kontakt podaci

- Podaci: (ime*, e-mail adresa*, br. telefona, poštanska adresa (* ako je primenljivo))

- Svrah(e): Kontaktiranje, komunikacija i ispunjenje zahteva; prijava/odjava na bilten.

 

2.

- Podaci: Pojedinosti o modelu za koji ste zainteresovani*

- Svrha(e): Ispunjenje zahteva

 

3.

- Podaci: Izabrani Opel partner*

- Svrha(e): Ispunjenje zahteva

 

4.

- Podaci: Kamata za lizing/finansiranje (* ako je primenljivo)

- Svrha(e): Ispunjenje zahteva

 

5.

- Podaci: Podaci o konkretnom vozilu*, broj šasije *, datum prve registracije, registarski br./br. registarske tablice, očitavanje pređene kilometraže, datum/vreme ostavljanja vozila, datum/vreme preuzimanja vozila, vrsta servisa*, zamenski automobil.

- Svrha(e): Ispunjenje zahteva za servisiranje

 

6.

- Podaci: Vrsta upita

- Svrha(e): Ispunjenje zahteva koji se tiču ugovora

 

Elementi podataka označeni * su obavezni i zahtevani ugovorom. Stoga ste obavezni da dostavite lične podatke. U slučaju da ne dostavite ove podatke, ne možemo ispuniti vaš zahtev. Podaci koji su gore navedeni čuvaju tri godine nakon prestanka ovog ugovornog odnosa.

 

Primaoci

 

Vaše lične podatke delimo u dole navedene svrhe, sa sledećim primaocima:

 

Podaci / Svrha/ Primalac

 

- Podaci: Identifikacioni i kontakt podaci (ime*, e-mail adresa*, br. telefona, poštanska adresa (* ako je primenljivo)), pojedinosti o modelu za koji ste zainteresovani *, izabrani Opel partner*, Kamate za lizing / finansiranje (*ako je primenljivo), detalji konkretnog vozila*, broj šasije, datum prve registracije, registarski br.j/br. registarske tablice, očitavanje pređene kilometraže, datum/vreme ostavljanja vozila, datum/vreme preuzimanja vozila, vrsta servisa*, zamenski automobil, vrsta upita.

 

- Svrha/e: Ispunjenje zahteva

 

- Primalac/i: Podaci će biti učinjeni dostupnim Opel Automobile GmbH (Banhofplac, 65423 Riselshajm, Nemačka).

Opel Automotive GmbH i Opel Predstavništvo Beograd dele vaše lične podatke sa zasebno angažovanim obrađivačima u cilju podrške sprovođenju navedene svrhe.

Opel Automotive GmbH i Opel Predstavništvo Beograd deli vaše podatke i sa zasebnim pružaocem IT usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi izvan Evropske ekonomske zone (EEA), dakle u zemlji bez adekvatnog nivoa zaštite podataka. Ne postoji Odluka Evropske komisije o adekvatnosti, ali postoje odgovarajuće zaštitne mere koje su, u ovom slučaju, pojedinačne EU standardne ugovorne odredbe (EU SCC), Da biste dobili kopiju, molimo pošaljite email na: privacyrights@opel.com.

U svakom slučaju, iznošenje ličnih podataka izvan Republike Srbije u države koje nisu članice Konvencije o zaštiti lica u odnosu na automatsku obradu ličnih podataka Saveta Europe, biće moguće samo nakon dobijanja prethodne dozvole za takvo iznošenje od Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

 

Za dodatne informacije o pitanjima koja se odnose na Zaštitu privatnosti, pogledajte naša Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.