Skip To Content
Pregled

Novi Opel Vivaro-e predstavlja vrhunski izbor za svaki biznis koji teži najvišim profesionalnim standardima i koji zahteva vozila koja će se savršeno uklopiti u optimizovan proces rada. Zahvaljujući pouzdanosti i nultoj emisiji štetnih gasova, Vivaro-e je idealan za gradske ulice, a i šire. Dostupan je u tri dužine i s dve veličine baterije za autonomiju do 330 km (wltp)1

1 Potrošnja energije Vivaro-e/Zafira-e Life (kombinovana) 23.3 – 29.5  kWh/100 km; Emisija CO2 0 g/km; autonomija (kombinovana) 230 km do 330 km (u zavisnosti od opcija opreme).***

Upoznajte varijante Vivara-e

Izdvajamo

Nulta emisija štetnih gasova

Efikasnost
Od autoputa do ,,zadnje milje" u gradu, novi Vivaro-e svojim beskompromisnim nastupom isporučuje potpuno električni komercijalni pogon, ne smanjujući pritom praktičnost i izdržljivost. Opel razume praktične komercijalne potrebe naših klijenata koji su profesionalci u svom poslu, pa se fokusira na pouzdanost i niske troškove eksploatacije.   

Stručnjak za prevoz tereta

Beskompromisna funkcionalnost teretnog prostora

Poput Vivara s motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, novi Vivaro-e donosi ubedljive činjenice i brojke kad je reč o transportu. Nudi maksimalnu korisnu nosivost od 1200 kg1, najveću u klasi, kao i izuzetno konkurentnu zapreminu teretnog prostora od maksimalnih 6.6 m3 (2), te teretni prostor dužine do 4m(2).

1 U zavisnosti od modela.

2 Na L2 modelima s dodatkom FlexCargo® .

 

I pored slobodnog prostora, može se dogoditi da nemate slobodnu ruku, pa stoga novi Vivaro-e ima opciona električna klizna vrata3 koja se otvaraju tako što zamahnete stopalom ispod vrata prtljažnika. 

1 Na L2 modelima opremljenim dodatkom FlexCargo® .

2, 3 U zavisnosti od modela.

Pametno poslovanje

e-Info

Novi Vivaro-e omogućuje da dobijete sve informacije koje su vam potrebne, s potpuno digitalnim prikazom vašeg putovanja na dohvat ruke. 

 

Specijalna e-INFO instrument tabla pruža preglednu grafičku vizualizaciju u realnom vremenu, pa svoje poslove možete planirati sa sigurnošću. 

Za put pred vama

Idealan za autoput

S potpuno električnim pogonom i unapređenom kabinom novog Vivara-e, vaš biznis će se kretati bolje, bezbednije i efikasnije, u gradskom okruženju i šire, kako po gradskim ulicama, tako i na autoputu. Nećete nigde zaostajati, zahvaljujući momentalnoj isporuci obrtnog momenta i maksimalnoj brzini od 130 km/h, štiteći sve vreme svoj najvredniji imetak.

 

Novi Vivaro-e je jednako spretan na otvorenom putu, gradskim ulicama i gradilištima, zahvaljujući paleti bezbednosnih sistema koji štite radnike i teret u svakom okruženju, a koji uključuju Automatsko kočenje u hitnim situacijama, Pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci, Upozorenje na mrtav ugao, kameru za hod unazad s prikazom od 180 stepeni i opcionu IntelliGrip kontrolu proklizavanja.

Savršeno prilagođen vašem poslu

Funkcionalnost

Novi Opel Vivaro-e savršeno odgovara potrebama vašeg posla. Jednostavno kombinujte idelanu dužinu vozila s veličinom baterije koja vam je potrebna za vožnju po gradu i šire. Električna verzija je dostupna s baterijom od 50 kWh za autonomiju od maksimalnih 230 km ili s baterijom od 75k Wh za autonomiju od maksimalnih 330 km (WLTP)1

 

1 Potrošnja energije Vivaro-e/Zafira-e Life (kombinovana) 23.3 – 29.5  kWh/100 km; Emisija CO2 0 g/km; autonomija (kombinovana) 230 km do 330 km (u zavisnosti od opcija opreme).*** 

Najbolje karakteristike u klasi

Savršeno integrisana baterija

Novi Opel Vivaro-e je dostupan s baterijom od 50 kWh za autonomiju od maksimalnih 230 km ili s baterijom od 75k Wh za autonomiju od maksimalnih 330 km 1. Opelova revolucionarna tehnologija pogonskih agregata i projektovanja znače da niska, ravna baterija obezbeđuju Vivaru-e stabilan centar ravnoteže i maksimum kabinskog prostora. 

 

1 Potrošnja energije Vivaro-e/Zafira-e Life (kombinovana) 23.3 – 29.5  kWh/100 km; Emisija CO2 0 g/km; autonomija (kombinovana) 230 km do 330 km (u zavisnosti od opcija opreme). Pomenute vrednosti za autonomiju i potrošnju električne energije su preliminarne i date u skladu s WLTP postupkom ispitivanja, na osnovu kojeg nova vozila dobijaju homologaciju od 1. septembra 2018. Preliminarne vrednosti se mogu razlikovati od zvaničnih konačnih podataka iz homologacije. One mogu  varirati u zavisnosti od konkretnih uslova korišćenja i različitih faktora poput: brzine, grejanja i hlađenja unutrašnjosti vozila, stila vožnje i spoljne temperature. Vreme punjenja naročito zavisi od snage punjača u vozilu, kabla za punjenje, te vrste i snage stanice za punjenje. 

 
Prijatno tih
Skrenite pažnju na svoj posao iz pravih razloga. Kompletno električan i suštinski bezvučan pogonski agregat novog Vivara-e idealan je za gusto naseljene gradske zone, kao i za stambene četvrti, pa se nulta emisija jednako odnosi na zagađenje bukom i izduvnim gasovima. Vivaro-e je tih unutra i spolja, što smanjuje stres vozača tokom dugog radnog dana. 
Regenerativno kočenje 
S Vivarom-e ne gubite nijedan deo radnog dana. U toku vožnje, čim skinete nogu s pedale gasa, sistem Regenerativnog kočenja zadržava kinetičku energiju tokom kočenja i tu snagu pretvara u još više autonomije. Na najvišoj postavci (B-režim), većinu svog dnevnog putovanja možete prevesti bez korišćenja tradicionalnih kočnica, čime se smanjuje njihovo trošenje, kao i povezani troškovi održavanja. 
Brzo i lako punjenje
Baterije velike gustine: 50k Wh/18 modula i 75 kWh/27 modula mogu se napuniti za do 80% optimalne autonomije u svega 30 i 45 minuta na javnom punjaču od 100 kW. Punjač od 7.4 kW u automobilu ili poboljšani punjač od 11 kW savršeni su da svoj Vivaro-e preko noći pripremite za ceo radni dan koji sledi. 
Praćanje podataka o vozilu
Sofisticirani senzori i sistemi za Praćenje podataka o vozilu u novom Vivaru-e daju vam detaljan prikaz i projekciju uslova vožnje, autonomije i energije. 
Niski troškovi eksploatacije
Kako raste zabrinutost za kvalitet vazduha u gradovima i zone bez emisije štetnih gasova postaju uobičajene u urbanim sredinama, električna komercijalna vozila postaju sve važnija za isplativ biznis. Vivaro-e će vas osloboditi od promenljivih cena goriva, kao i punog iznosa taksi za vozilo i doneti vam izuzetno konkurentne troškove eksploatacije i državne subvencije tokom kupovine. 

Opelove usluge za električna vozila

Od opcija za punjenje do usluga mobilnosti: Opelove usluge za električne automobile obezbeđuju opuštenu i bezbrižnu vožnju električnog vozila.

Naredni koraci