Skip To Content
Karakteristike

Vreme je da otkrijete ključne karakteristike

Teretni prostor

Dimenzije
S impresivnom maksimalnom dužinom teretnog prostora od 3090mm2, Cargo je kompaktan spolja, ali izuzetno prostran iznutra. 

1Dimenzije mogu varirati u zavisnosti od konfiguracije.

2Maksimalna dužina teretnog prostora je 3090 mm za standardni Combo, a 3440 mm za Combo XL s dugim međuosovinskim rastojanjem, s otvorenom razdelnom pregradom i spuštenim suvozačkim sedištem/ima.

Tovarni prostor
S maksimalnih 3.8m3(1) teretnog prostora, Combo nudi dovoljno mesta da ispuni sve vaše zahteve, pa bez problema možete prevoziti i predmete nestandardno velikih dimenzija. 
1 Teretni prostor od maksimalnih 3.8m3 za standardni Combo, a 4.4m3 za Combo XL s dugim međuosovinskim rastojanjem, sa suvozačkom klupom i pregradom za razdvajanje od teretnog prostora.
Korisna nosivost

Visoka korisna nosivost od 1000kg1,2 znači da za Combo nema tereta koji ga prevazilazi, što ga čini savršenim partnerom u poslu.

 

1Opciono

2Maksimalna korisna nosivost od 1000 kg za Combo i 950 kg za Combo XL.

 
Otvor za dugačak teret

Fleksibilan otvor1 u pregradi teretnog prostora iza suvozačkog sedišta omogućuje vam da lako smestite ekstra-duge predmete u svoje vozilo.

 

1Opciono

 
Poklopac na zadnjem delu krova

Treba da prevezete ekstra-dug teret poput merdevina? Praktičan otvor na zadnjem delu krova1 otvara se do ugla od 40° i omogućuje bezbedan prevoz dugih predmeta.

 

1Opciono

 
Prostor za odlaganje stvari unutar vozila
Sa do 15 praktičnih pretinaca, Combo Cargo ima mesta za sve vaše stvari. 

Funkcionalnost

Suvozačka klupa

Napred možete smestiti tri osobe zahvaljujući suvozačkoj klupi1. Preklopite joj naslon ili je u potpunosti sklopite da dobijete dodatni teretni prostor. Možete je pretvoriti u stočić i tako preobraziti Combo Cargo u pokretnu kancelariju.

 

1Opciono

 
Preklopivo suvozačko sedište
Kad se vozite sami i jedino društvo vam je teret koji prevozite, suvozačko sedište se lako sklapa u ravni s podom, čime se dobija još više funkcionalnog teretnog prostora. 
Kabinska pregrada

Pregade teretnog prostora1 čuvaju vašu, kao i bezbednost vaših putnika i tereta, sprečavajući da predmeti ulete u kabinu – birajte između čvrste pregrade ili staklenog panela i rešetke.

 

1Opciono

 
Vrata

Jedna ili dvoja klizna vrata1 olakšavaju prilaz zadnjem delu Comba i eliminišu opasnost od ogrebotina kad ste parkirani u uzanom prostoru.

 

1Dvoja klizna vrata su opciona.

 
Otvori

Konfigurišite svoj Combo klasičnim petim vratima1 ili asimetričnim zadnjim vratima s prozorom za veću vidljivost, shodno ličnim afinitetima i potrebama.

 

1Opciono

 
Varijante
Combo Cargo dolazi u dve dužine – 4.4 m u regularnoj verziji i 4.75 m u verziji Combo Cargo XL s dodatnim teretnim prostorom. Izaberite Van s produženom kabinom da prevezete petoro ljudi, uključujući vozača. 

Dizajn

Spoljašnjost
Autentičan Opel dizajnom, Combo Cargo je savršeni predstavnik vašeg biznisa. 
Unutrašnjost
S uzdinutim položajem sedenja, bezbrojnim opcijama za odlaganje stvari, intuitivnim komandama i izuzetnom funkcionalnošću, Combova pametna kabina je primer univerzalnosti. 
LED svetla za dnevnu vožnju

LED svetla za dnevnu vožnju1 doprinose efikasnosti i pomažu da vi – i ostali vozači – budete bezbedni na putu po dnevnom svetlu.

 

1Opciono

 

Efikasnost

Motori
Konfigurišite svoj Combo Cargo paletom snažnih i efikasnih benzinskih i dizel motora koji obezbeđuju dinamičnu vožnju. 
Menjači

Izaberite za svoj Combo Cargo lakohodni petostepeni ili šestostepeni manuelni ili sofisticirani osmostepeni automatski menjač1 – odluka je vaša.

 

1Osmostepeni automatski menjač u kombinaciji s benzinskim motorom biće dostupan u drugom kvartalu 2019.

 

Inovacije

Kamera za hod unazad

Panoramska kamera za hod unazad1 s prikazom u 180° projektuje okruženje vozila na 8" raktilnom ekranu. Virtuelne smernice na ekranu olakšavaće vam vožnju unazad.

 

1Opciono.

 
Karakteristike sistema za grejanje

Zahvaljujući grejanju sedišta1 i upravljača presvučenog kožom1 koji će vas utopliti tokom hladnih dana, Combo vam nudi komfor bez obzira na godišnje doba.

 

1Opciono

 
,,Head-Up" displej

Zahvaljujući Head-Up displeju1, ključne informacije poput brzine, navigacije i Upozorenja na pospanost vozača pojavljuju se na staklenom ekranu iza upravljača, pa vam pogled ostaje usmeren na put.

 

1Opciono

 
IntelliGrip

Pametni sistem IntelliGrip1 se prilagođava uslovima s niskim trenjem, poput vožnje po blatu, pesku ili snegu i dostupan je s pet zasebnih režima vožnje

 

1Opciono

 
Prostorni prikaz zone iza vozila

Kružni zadnji vid1 koristi dve kamere da prikaže okolinu vana na 5” digitalnom ekranu, dajući vozaču potpunu kružnu vidljivost – omogućava lagani ulazak i izlazak iz uskih parking mesta.

 

1Opciono

 

Bezbednost

Automatsko kočenje u hitnim situacijama
Automatsko kočenje u hitnim situacijama1 s prepoznavanjem pešaka vas upozorava na potencijalan sudar s pešakom ili drugim vozilom2. Ako vozač ne reaguje, automobil automatski koči. 

1Standardno za Dynamic, opciono za Selection i Enjoy.

2Funkcioniše automatski preko 5 km/h i ispod 85 km/h. Od 0 do 30 km/h metrika usporavanja kako bi se smanjila brzina udara pri sudaru iznosi 0.9 g. Od 30 do 85 km/h, sistem smanjuje brzinu maksimalno za 22 km/h. Nakon ove granice, vozač mora sam da koči kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon operativne brzine sistema AEBPD zavisi od registrovane prepreke (mobilni objekat: od 5 do 85 km/h; fiksni objekat: od 5 do 80 km/h; pešak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sistemi pomoći vozaču namenjeni su podršci vozaču u okviru sistemski zadatih ograničenja. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

Pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci

Pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci1 upozorava vozača sistemom za napuštanje saobraćajne trake i nežno koriguje pravac kretanja ako vaš Combo počne neočekivano da prelazi u drugu traku, držeći vas, tako, na pravom putu.

 

1Standardno za Dynamic, opciono za Selection i Enjoy.

 
Čitač znakova za ograničenje brzine

Čitač znakova za ograničenje brzine1 je sistem koji registruje promenu ograničenja brzine i sugeriše vozaču da prilagodi brzinu kretanja.

 

1Standardno za Dynamic i Enjoy, opciono za Selection

 
Automatski tempomat

Automatski tempomat1 održava zadatu brzinu od 30-160 km/h i koči ili ubrzava kako bi zadržao fiksno odstojanje od vozila ispred vas, obezbeđujući bezbednu, opuštenu vožnju.

 

1Opciono

 
Bezbednost i vazdušni jastuci
Četiri vazdušna jastuka: za vozača, suvozača i bočni, nude visok nivo bezbednosti za vas i vaše putnike u toku vožnje. 
Upozorenje na pospanost vozača
Upozorenje na pospanost vozača1 analizira stil vožnje i traži znake umora kod vozača. Niz upozorenja obaveštava vozača da treba nešto da preduzme. 
1Nakon 2 sata vožnje pri brzini preko 65 km/h, vozača upozorava zvučni signal. Istovremeno, sistem izračunava nivo poremećaja pažnje na osnovu ponašanja u vožnji, poput vozačeve sposobnosti da vozi unutar trake. U slučaju registrovanog opasnog ponašanja u vožnji, emituje se niz izuzetno glasnih zvučnih upozorenja kako bi se  vozač primorao na brzu reakciju. Nivo poremećaja pažnje se smanjuje nakon deset minuta bezbedne vožnje. Izračunavanje prestaje kad se brzina kretanja vozila smanji ispod 65 km/h.
Bočni čuvar

Sistem Bočnog čuvara1 koristi 12 senzora da upozori na prepreke koje nisu uvek vidljive tokom skretanja pri malim brzinama. Audio i vizuelno obaveštenje se emituje na ekranu sistema za informisanje i zabavu, 

 

1Opciono

 

Povezivanje

Sistem za informisanje i zabavu
Napredni sistem Multmedia Navi Pro1 u potpunosti je kompatibilan sa sistemima Apple CarplayTM2 i Android AutoTM2 i omogućuje vam da pristupite funkcijama svog pametnog telefona preko ekrana osetljivog na dodir od 8"3

Apple CarPlayTM i Android AutoTM omogućuju korisnicima praktičan pristup korisnim aplikacijama i funkcijama pametnog telefona tokom vožnje:

 

  • Koristite telefon kao navigaciju preko aplikacije Maps
  • Slušajte svoje omiljene plejliste uz Spotify
  • Šaljite i primajte poruke preko aplikacija WhatsApp i Skype

 

Ovim funkcijama možete lako pristupiti putem govornih komandi kako bi vam ruke ostale na upravljaču, a pogled usmeren na put.

 

1Opciono

2Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Apple CarPlay je robna marka kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Android je robna marka kompanije Google Inc.

3Standardno za Dynamic, opciono za Selection i Enjoy.

Navigacija

Multimedia Navi Pro1 s naprednim govornim komandama i kompletnom navigacijom odvešće vas gde želite, bez stresa. Samo odaberite odredište i pustite da vam satelitska navigacija mapira putanju.

 

1Opciono

 
Bežični punjač

Sistem za bežično punjenje1 u Combu Cargo vam omogućuje da u bilo kom momentu dopunite svoj telefon tokom vožnje – bez ijednog kabla.

 

1Opciono

 

Zanimljive činjenice

Opel+ dodaci

Ispunjava vaše potrebe

Izrazite sebe originalnim Opel+ dodacima i iskoristite mogućnosti svog Comboa. Projektovano i testirano za Vašeg Opela.

Slika se možda razlikuje od proizvoda koji se prodaje.

Gumene patosnice
Prikaži detalje
Krovni nosač
Prikaži detalje
Zaštitne rešetke na prozorima
Prikaži detalje
Kvalitetni podovi
Prikaži detalje

Sledeći koraci