Skip To Content
Karakteristike

To je Mokka-e

Čisto uživanje u vožnji

Dizajn

Izgled i proporcije
Nova Mokka-e svojim revolucionarnim dizajnom predstavlja Opelovu budućnost. Svaka linija i oblina, od uravnotežene siluete krosovera do vizuelno snažnog  identiteta, deluje samouvereno. Mokka-e je nesumnjivo upečatljiva; to je vozilo koje se ističe u masi svojom energijom i individualnošću. 
Svoja i drugačija
Otkrijte prostor transformisan novim pravcem u nemačkom dizajnu. Enterijer je doživeo digitalni detoks i podigao iskustvo vožnje na viši nivo - dodatno je poboljšan jedinstvenom kombinacijom materijala, dekorativnih elemenata i obloga u skladu s vašim stilom. 
Upečatljiva iz svakog ugla
Iz svakog ugla, Mokka-e nudi izazovan dizajn i napredne karakteristike. Od pogonskih agregata do skulpturnih zadnjih svetala u potpunosti sačinjenih od LED elemenata koja harmonično ponavljaju temu karakterističnog Vizora, uvek ćete otkriti nešto novo. 
Izuzetnost kao standard

Možete izabrati fantastične točkove za Mokku-e iz palete elegantnih točkova od lake legure od 16", 17" ili 18". Ništa ne govori da ste spremni da se prikažete kao savršeni dodaci, a s ovim točkovima Mokka-e izgleda rafinirano, kao što se i vozi.

 

 
Lični stil
Izdvojite se iz mase jedinstvenim elementima dizajna. Mokka-e već izgleda krajnje  originalno, a svoje prisustvo na putu možete dodatno personalizovati izborom opcija krova i poklopca motora. 
Nov kultni element
Vizor je Opelov novi kultni element koji rafinirano integriše brojne izložene uređaje, senzore i funkcije u jedinstvenu, progresivnu formu koja predstavlja fokusnu tačku Opelovog dizajna, doslovno i emocionalno.   

Bezbednost i inovacije

Matrix LED farovi

Intelli-Lux LED® Matrix svetla1 obezbeđuju odličnu vidljivost u svakoj situaciji i omogućuju da vozite uz komfor i jasnoću snažnih dugih svetala, bez zaslepljivanja ostalih vozača.

 

1Opciono.

 
Automatski tempomat

Automtski tempomat1, 2 znači da ne morate da žrtvujete bezbednost da biste uživali u komfornoj, opuštenoj vožnji. On automatski ubrzava i koči čime pomaže da održite bezbedno odstojanje od vozila ispred sebe u svakom trenutku.

 

 

 

1Opciono. Aktivan od 30 km/h do 180 km/h.

2Opelovi sistemi pomoći vozaču namenjeni su podršci vozaču u okviru sistemski zadatih ograničenja.  Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

Automatsko kočenje u hitnim situacijama
Kao deo punog seta funkcija Pomoći vozaču, koji uključuje Pomoć za kretanje saobraćajnom trakom i Upozorenje pri napuštanju trake, sistem Automatskog kočenja u hitnim situacijama Mokke-e prati dešavanja na putu ispred vozila zbog pešaka i drugih automobila, i pomaže da se izbegne ili značajno smanji šteta nastala pri sudaru. Pri brzini od 30 km/h ili manjoj, što je brzina pri kojoj se dešava najveći broj sudara, sistem Automatskog kočenja u hitnim situacijama Mokke-e će vozilo u potpunosti zaustaviti. Pri većim brzinama, sistem će usporiti vozilo za do 50 km/h i time značajno umanjiti negativan efekat sudara. 
Digitalni ekran

Rafiniranost i jednostavnost Mokke-e jasno se ogleda u Opelovoj ,,Pure Panel" instrument tabli. Prilagodljiv 12“ ekran za vozača čistih linija1, pruža sve informacije koje su vam potrebne bez pretrpanosti i distrakcija. Elementi koji odvlače pažnju su eliminisani u korist rafinirane, digitalne komandne table.

 

1Opciono.

 
Panoramska kamera za hod unazad od 180°

Panoramska kamera1 obezbeđuje uvećan prikaz zone iza vozila u 180° koji registruje i prikazuje obližnje objekte, te vam omogućuje  da vidite vozila koja automobilu prilaze sa strane, što je posebno korisno kad se unazad uključujete u saobraćaj.

 

1Opciono.

 
Pomoć pri parkiranju

Savršeno, a lako parkiranje. Napredna pomoć pri parkiranju1 Mokke-e kontroliše upravljač i vodi vas, dok vi kontrolišete kočnicu i pedalu gasa. Sistem će vam pomoći da nađete parking mesto obaveštavajući vas da li je mesto dovoljno veliko, pretražiti zonu u neposrednoj blizini zbog parking mesta koja ste eventualno prevideli i navoditi vozilo pri ponovnom uključenju u saobraćaj.

 

 
1Opciono.

Vrhunski komfor

Napredni komfor

Mokka-e svako putovanje čini zanimljivijim - a zahvaljujući skulpturnim sedištima s potporom1 i funkcijom masažera za sedište vozača1, čini ga i opuštenijim. Putujte komforno, doputujte sa stilom.

 

1Opciono.

 
Karakteristike sistema za grejanje

U hladne dane, ništa ne pruža tako luksuzan osećaj kao toplo sedište. Prednja sedišta Mokke-e1 omogućuju podešavanje u tri nivoa, dok vozač može uživati u električnom grejanju upravljača1.

 

1Opciono.

 
Funkcionalnost
Prostrana kabina i genijalne funkcije Mokke-e znače da ste spremni za svako putovanje, bilo s velikim teretom ili čitavom porodicom i prtljagom. Zadnja sedišta se mogu sklopiti u razmeri 40:60 čime se značajno povećava prtaljžni prostor, uz fleksiblne opcije za prevoz dugačkih predmeta. 

Povezivanje

Navigacija

Opelov najsavremeniji Navi taktilni ekran će vas voditi adekvatnom putanjom, uz informacije o saobraćaju u realnom vremenu, najbližu stanicu za punjenje i slobodnim mestima za punjenje na svakoj lokaciji. Na raspolaganju vam je  Multimedia Navi Pro s ekranom od 10" display1 i Live uslugama navigacije2, kao i   Multimedia Navi s ekranom od 7"1.

 

 

1Opciono.

2Nedostupno u Irskoj

Info-zabava
Mokka-e nudi kompatibilnost sa sistemima Apple CarPlayTM1 i Android AutoTM2,3 reprodukciju preko Bluetootha®4, USB ulaze i ozvučenje u šest tačaka za bogat, pun zvuk tokom vožnje.  

1Apple CarPlay i Apple Sirisu registrovane robne marke kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Autoje registrovana robna marka kompanije Google Inc.

3Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti na www.apple.com ili www.android.com, kao i kod ovlašćenog prodavca Opela.

4Bluetooth® je registrovana robna marka kompanije Bluetooth SIG Inc. 

Bežično punjenje
Kako bi vaša Mokka-e ostala prostrana i uredna oaza digitalnog detoksa, svoje uređaje možete dopuniti preko integrisanog bežičnog punjača1. Ugrađeni štitnici za registrovanje brzih pokreta sprečavaju oštećenje baterije vašeg uređaja prilikom vožnje po neravnom putu.  
1Uz nadoplatu. Može zahtevati dodatak za pametni telefon. Indukcijsko punjenje samo na pametnim telefonima kompatibilnim sa sistemom PMA ili Qi. Kompatibilnost proverite kod ovlašćenog Opel partnera.

Šta je sledeće?