Skip To Content
Karakteristike

To je Mokka

Čisto uživanje u vožnji

Dizajn

Neka se za vama okreću
Nova Mokka je atletskog, dinamičnog izgleda i više je od samo odvažnog stava i čistog progresivnog dizajna. Ona je ekspresija potpuno nove nemačke inženjerske filozofije i pouzdana vizija budućnosti Opela. 
Nadogradite na GS Line kako biste dodali novu sportsku dimenziju svojoj Mokki.
Praznik za oči
Uzbudljive linije tela Mokke samo su početak putovanja u novi svet nemačkog dizajna. Unutra ćete otkriti kako harmonija proporcije, svetla i tehnologije čini potpuno zapanjujuću vožnju. 
Brilijantni detalji
Iz svakog ugla Mokka izgleda uzbudljivo. Svaka linija i karakteristika, sve do ultra tankih LED zadnjih farova, projektovana je da kombinuje dinamiku sa revolucionarnom funkcijom. 
Očaravajuć izgled
Mokka stiže sa šarmom i stavom koji odmah dokazuje da ništa poput nje ne postoji na putevima. Podiže sportski stil na viši nivo izborom smelih i prepoznatljivih opcija za felne od legura 16", 17" ili 18" i nizom upečatljivih boja. 
Opcije za krov i haubu
Zapanjite stilom. Istražite ekskluzivne dizajn elemente i brojne kustomizacije opcija koje pojačavaju svaki aspekt Mokkinog izgleda, uključujući i vizuelno dinamičnu selekciju opcija boja za krov i haubu. 
Prelepo uramljeno
Originalni vizuelni identitet nove Mokke protiče kroz njeno telo, integrišući čistu formu i funkciju. Dizajn je svrsishodan i savršeno proporcionalan, od Opel Vizora na prednjoj strani, do "plutajućeg krova" i arhitekture koja se stapa sa bočnim prozorima u jednoj liniji. 

Učinite svoju Mokku sjajnom i živahnom. Trim na bočnom prozoru dostupan u crvenoj, srebrnoj i crnoj boji.1

 

1 Crvena i srebrna dostupne odmah, crna od proleća 2021.

Bezbednost i inovacije

LED® Matrix svetla
Adaptivna Intelli-Lux LED Matrix svetla bez odsjaja omogućavaju odličnu preglednost u svakoj situaciji, dopuštajući da vozite udobno, bez zaslepljivanja drugih vozača. 
Automatski tempomat
Automatski tempomat znači da ne morate da pravite kompromis između bezbednosti i udobnosti u vožnji. Omogućava automatsko ubrzavanje i kočenje i u svakom trenutku održava rastojanje između vozila ispred.
 

1 Opciono. Aktivacija moguća od 30km/h do 180km/h.

2 Opel sistemi asistencije vozaču su predviđeni da podrže vozača unutar granica sistema. Vozač ostaje odgovoran za vožnju.

Automatsko kočenje u slučaju opasnosti
Kao deo potpunog seta karakteristika asistencije vozaču, uključujući pomoć za ostanak u traci i upozorenje na izlazak iz trake, sistem automatskog kočenja posmatra put ispred i pazi na vozila i pešake, čime pomaže da se izbgnu ili značajno smanje štete pri sudarima. 
Pri 30km/h ili manje, brzini pri kojoj se najčešće dešavaju sudari, sistem automatskog kočenja Mokke će čak i potpuno zaustaviti vozilo. Pri većim brzinama, sistem će usporiti vozilo do 50km/h, značajno smanjujući uticaj sudara.
Digitalni sklop instrumenata
Prefinjenost i jednostavnost Mokke je kristalno jasna u Opel Pure Panelu. Jasnih linija, prilagodljiv 12" sklop instrumenata ispred vozača daje vam sve informacije koje su potrebne, bez pretrpavanja. Vizuelni elementi koji ometaju su eliminisani, ostavljajući samo besprekorno digitalno upravljanje. 
180 ° panorama kamera za pogled unazad
Panoramska kamera daje 180 ° pregled koji detektuje i upozorava na objekte u blizini i omogućava da primetite saobraćaj koji dolazi sa strane - posebno korisno kada se uključujete u saobraćaj. 
Pomoć pri parkiranju
Učinite da savršeno parkiranje deluje lako. Sistemi za pomoć pri parkiranju nove Mokke kontrolišu volan da vas vode u prostoru, dok vi samo brinete o kočnici i gasu. Sistem će pomoći da nađete mesto signalizirajući da li je dovoljno veliko, ali i da se vratite ponovo na ulicu. 

Vrhunski komfor

Napredni luksuz
Mokka čini svako putovanje interesantnijim - zahvaljujući sedištima oblikovanim za maksimalnu potporu i funkcijom masaže za vozača, čini ih opuštenijim takođe. Putujte opušteno, stignite sa stilom. 
Grejanje
Kada je dan hladan, malo šta je udobnije od toplog sedišta. Podesite prednje sedište na jedan od tri nivoa grejanja dok vozač uživa i u zagrejanom volanu. 
Versatilnost
Prostrana kabina Mokke i genijalni dodaci znače da ste spremni za gde god vas put odvede, bilo da je to sa velikim teretom ili porodicom i prtljagom. 
Zadnja sedišta mogu biti preklopljena u razmeri 40:60 da se značajno poveća prtljažni prostor.

Povezivanje

Navigacija
Opelovi najnoviji navigacijski sistemi vode vas najboljom rutom, zajedno sa obaveštenjima o saobraćaju u realnom vremenu. Birajte između Multimedia Navi Pro sa 10" displejom1 i Live Navigation Sistemom i Multimedia Navi sa 7" displejom1

1Opciono.

2Nedostupno u Irskoj

Infozabavni sistem
Mokka je savršeno mesto, zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti sa sistemima Apple CarPlayTM1 i Android AutoTM2,3, nativnom Bluetooth® streamingu⁴, USB priključcima i audiosistemu sa šest zvučnika za bogat zvuk u pokretu. 

1Apple CarPlay i Apple Sirisu registrovane robne marke kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Autoje registrovana robna marka kompanije Google Inc.

3Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti na www.apple.com ili www.android.com, kao i kod ovlašćenog prodavca Opela.

4Bluetooth® je registrovana robna marka kompanije Bluetooth SIG Inc. 

Bežično punjenje
Kako bi Mokka u svakom trenutku bila vaša prostrana i ničim ometana oaza digitalne pročišćenosti, svoje uređaje možete puniti pomoću ugrađenog bežičnog punjača¹. Ugrađeni sistem detekcije brzog kretanja sprečava oštećenje od bežičnog preopterećenja baterija vaših uređaja tokom vožnje neravnim površinama.
 
1Uz nadoplatu. Može zahtevati dodatak za pametni telefon. Indukcijsko punjenje samo na pametnim telefonima kompatibilnim sa sistemom PMA ili Qi. Kompatibilnost proverite kod ovlašćenog Opel partnera.
OpelConnect usluge
Pametna ponuda usluga s novom nivoom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu.
 

Dinamika u vožnji

Motor
Mokka je odvažan izraz Opelove čiste, nove filozofije dizajna. No, mnogo više to pokazuje svojim delima. Kod Mokke najvažnija su dela, a ne reči, što najbolje dokazuju njeni visokoučinkoviti pogonski agregati.
 
Opelov dinamični benzinski turbomotor 1.2 s direktnim ubrizgavanjem razvija najviše 130 KS, dok napredni dizelski pogonski agregat 1.5 osigurava živahnih 110 KS. Standard na oba motora: vrhunska ušteda goriva i niske emisije CO₂.
Menjači i načini vožnje
Istražite ponudu prenosa i tehnologija za poboljšane performanse i odaberite ono što savršeno odgovara vašim potrebama i načinu vožnje. Mokka ima ponudu 6-stepenih ručnih i najnovijih 8-stepenih automatskih menjača.
 
Osetite povezanost s putem aktiviranjem sportskih poluga za ručno menjanje brzina prema potrebi – ili prema raspoloženju. Čak i s 8-stepenim automatskim menjačem Mokka vozačima pruža više opcija, ne manje. Jednostavan pritisak prekidača za način vožnje menja performanse vozila: Sportski za vrhunsku dinamičnost, Ekološki za maksimalnu uštedu goriva i Normalni za umerenu svakodnevnu vožnju.
Tehnologija performansi
Već i sam pogled na predivne proporcije Mokke govori vam da njeni tvorci razumeju da samo snaga nije dovoljna. Morate tačno znati gde i kako ćete je koristiti. To apsolutno stoji za performanse Mokke – zahvaljujući ugradnji pametnih dodataka i napredne tehnologije svako može uživati u snazi uz potpunu kontrolu.
 

Šta je sledeće?