Skip To Content
Dodaci

Novi Opel Movano

Savršen nemački alat za posao

Dizajn

Dizajn eksterijera
Pokažite svetu da mislite na posao. Novi Movano ima moderan novi stil koji daje ozbiljnu izjavu, poboljšavajući već legendarnu funkcionalnost uredno profesionalnim izgledom i osećajem. 
Udobnost kabine
Prostrana unutrašnjost novog Movana pruža veoma funkcionalno, ali udobno radno okruženje. Ima mesta za troje napred i do četiri putnika pozadi u Crew Van modelu. 

Svestranost

Veličine

Novi Opel Movano dolazi u izboru tipova karoserije u četiri različite dužine i tri visine u dva različita opsega:

 

  • Panel Van, Crew Van, Chassis Cab, Chassis Crew cab, Chassis Cowl i Platform Cab
  • Fabričke konverzije za modele kiper i kamione sa otvorenim sandukom
  • Četiri bruto težine vozila (GVW): 3,0t, 3,3t, 3,5t i 4,0t
 
Raznovrsnost tovarnog prostora

Tovarni prostor Opel Movana je među najboljima u klasi, sa lakim pristupom kroz vrata koja se širom otvaraju i kapacitetom do 17,0 m³. Sa prostorom za do četiri evro-palete možete da konfigurišete svoj Movano za maksimalni kapacitet, utovar odmah do linije krova na svakom modelu za bolji pristup, sve uz maksimalnu sigurnost i sigurnost preko zaštite poda i bočne ploče1.

 

1 Opciono

 

Teret

Kapaciteti

Dostupna su četiri različita razreda GVW: 3000 kg, 3300 kg, 3500 kg i 4000 kg

 

Nosivost do 2100 kg

 

Kapacitet vuče do 3000 kg

 
Bezbednost tereta i pregrada
Prostor i udobnost za vas, vašu ekipu i vaš teret. Obilni i praktični prostori za odlaganje su na dohvat ruke u celoj kabini, uključujući bezbedno skladište ispod sedišta. Konfigurišite svoj prostor kako najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama, uključujući pregradu sa ili bez prozora i široke tačke za pričvršćivanje tereta kako biste svaki teret učinili bezbednim za tranzit. 

Povezanost

Infotejnment
Vozač i putnici su dobro opremljeni digitalnim radiom, Bluetooth i USB vezom. Gornji nivoi opreme imaju digitalni ekran osetljiv na dodir od 5 inča i mogućnost dodavanja integrisane satelitske navigacije. 
Zadnja kamera
Kamera za vožnju unazad čini manevrisanje novim Movanom sigurnijim i preciznijim. Omogućava vozaču da vidi oblast iza vozila na ekranu osetljivom na dodir dok se manevar odvija i daje pravac pomoću linija za navođenje različitih boja. Automatski se aktivira kada se uključi brzina za hod unazad ili se otvore zadnja vrata i može se kombinovati sa zadnjim senzorima za parkiranje radi dodatne bezbednosti. 

Movano kabina

Prednja sedišta
Pojedinačna prednja sedišta sadrže uklonjive i podesive naslone za glavu od pene, podesive naslone za leđa i uzdužno podešavanje. 
Sklopiva centralna klupa
Pravi koristan sto za postavljanje laptopa ili kutije za ručak kada stoji sa dva zgodna držača za piće. 
Webasto auxiliary grejač
Programabilni parking grejač prethodno zagreva motor i kabinu pre pokretanja. Sistem ima integrisani tajmer koji vam omogućava da programirate vreme grejanja do 24 sata unapred. Sistem brzo zagreva kabinu, odleđuje prozore i zagreva motor i krug rashladne tečnosti. 
Sedište vozača sa vazdušnim vešanjem
Idealan za neravne terene ili velike udaljenosti. Podesiv u četiri smera sa fiksnim naslonom za ruke i sa podesivom osetljivošću vešanja u opsegu od 40 kg do 130 kg. 
Dovoljno prostora

Dosta prostora za odlaganje u celoj kabini za svu dokumentaciju o utovaru i korisne svakodnevne poslovne alate, uključujući pretinac za rukavice, donje tacne za odlaganje plus odlaganje iznad glave, držače za piće i zgodne džepove na vratima1.

 

1 U zavisnosti od tržišta

 
Pokretna kancelarija
Koristan međuspremnik koji može da se sakrije unutar kontrolne table kada nije potreban. Takođe može da se koristi za držanje pametnog telefona ili tableta sa ispravnim adapterima za dodatnu opremu. 

Efikasnost vožnje

Motori i menjači
Opel Movano pruža moć da se posao obavi kako treba. Dostupna je nova serija 2.2 dizel motora usklađenih sa Euro 6d sa snagama od 88kW/120ks, 103kW/140hp i 123kW/165hp, sa maksimalnim obrtnim momentom do 370Nm i robusnim 6-brzinskim manuelnim menjačem. 
Troškovi korišćenja
Opel Movano preduzećima svih veličina nudi ekstremno konkurentnu ukupnu cenu posedovanja, odlične i predvidljive rashode za planirano servisiranje, odličnu uštedu goriva i niske emisije. 

Bezbednost i asistencije vozaču

Elektronski program stabilnosti (ESP)
Zajedno sa kontrolom proklizavanja, ESP sistem koristi kočenje točkova i kočenje motorom da ograniči proklizavanje točkova u slučaju gubitka prianjanja. Integrisani sistem prilagodljive kontrole opterećenja pomaže u održavanju prvobitnog kursa vozila u teškim uslovima prilagođavanjem ESP-a vozila prema težini i raspodeli nosivosti. 
Prepoznavanje ograničenja brzina
Radeći u kombinaciji sa tempomatom, ovaj sistem vizuelno prepoznaje putne znakove i upozorava vozača na lokalna ograničenja brzine. 
Tempomat sa ograničenjem brzine
Omogućava vozaču da održava konstantnu brzinu ili ograniči maksimalnu brzinu vozila. 
Upozorenje za napuštanje trake
Trajno prati put preko kamere koja se nalazi iznad retrovizora. Ako vozilo izleti iz trake, oglašava se zvučno upozorenje. 
IntelliGrip
Sa integrisanom inteligentnom kontrolom proklizavanja vožnja u teškim uslovima je poboljšana jer sistem prenosi pogon na točak sa najvećim prianjanjem. Kontrola spuštanja uzbrdo je takođe deo ove inovativne opcije i omogućava vozaču da zadrži potpunu kontrolu nad kombijem na blatnjavom ili kamenitom brdu bez potrebe da dodiruje gas. 
Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane
Koristeći zadnji senzor, sistem otkriva vozila koja se približavaju iza kombija i oglašava zvučno upozorenje za vozača, pomažući da se izbegnu nesreće pri izlasku sa parking mesta unazad. 
Napredna pomoć pri kočenju

Sistem1 zvučno upozorava vozača na opasne situacije ispred njega. Ako se drugo vozilo previše približi, sistem automatski pokreće kočenje ako vozač ne reaguje.

 

1 Opel sistemi za pomoć vozaču su namenjeni da podrže vozača u okviru ograničenja svojstvenih sistemu. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

 
Upozorenje na mrtvu tačku
Sistem za upozorenje na bočni mrtvi ugao upozorava vozača kada je opasno promeniti traku zbog vozila ili predmeta u njihovom mrtvom uglu. 
Pomoć za sigurnost prikolice

Opel Movano nudi tri specijalne bezbednosne funkcije za prikolicu:

 

  • Automatsko otkrivanje prikolice za utvrđivanje prisustva ili odsustva vučene prikolice.
 
  • Detekcija dužine prikolice za procenu dužine prikolice.
 
  • Prošireno upozorenje na mrtvi ugao za otkrivanje susednih vozila na putu prikolice prilikom promene trake.
 

Opel+ dodaci

Odgovara svakoj vašoj potrebi

Krovna rešetka
Prikažite detalje
Aluminijumska krovna korpa i merdevine za pristup zadnjim vratima
Prikažite detalje
Gumene patosnice
Prikažite detalje
Visokokvalitetni pod od šperploče i zaštita bočnih zidova pune visine
Prikažite detalje
Zadnja kamera
Prikažite detalje
Kuka za vuču
Prikažite detalje

Naredni koraci