Skip To Content
Dodaci

Novi Opel Movano-e

Savršen nemački alat za posao

Dizajn

Dizajn enterijera
Pokažite svetu da mislite na posao. Novi Movano-e ima moderan novi stil koji daje ozbiljnu izjavu, poboljšavajući već legendarnu funkcionalnost uredno profesionalnim izgledom i osećajem. 
Udobrnost kabine
Prostrana unutrašnjost novog Movana-e-a pruža veoma funkcionalno, ali udobno radno okruženje. Ima mesta za troje napred i do četiri putnika pozadi. 

Svestranost

Stilovi i veličine
Movano-e 
Raznovrsnost tovarnog prostora

Tovarni prostor novog Opel Movana-e je među najboljima u klasi, sa lakim pristupom kroz vrata koja se širom otvaraju i kapacitetom do 17,0m³ bez kompromisa za bateriju koja je postavljena ispod prtljažnog poda. Sa prostorom za gore na četiri evro-palete možete da konfigurišete svoj Movano-e za maksimalni kapacitet, utovar do linije krova na svakom modelu radi boljeg pristupa, sve uz maksimalnu sigurnost i sigurnost preko zaštite poda i bočne ploče1.

 

1Opciono

 

Teret

Kapaciteti
Opel Movano-e ima izuzetno konkurentan nosivost do 1890 kg. Dostupan u dve različite GVW ocene: 3500 kg i 4000 kg 
Bezbednost tereta i pregrada
Prostor i udobnost za vas, vašu ekipu i vaš teret. Obimni i praktični prostori za odlaganje su na dohvat ruke u celoj kabini, uključujući bezbedno skladište ispod sedišta. Konfigurišite svoj prostor kako najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama, uključujući pregradu sa ili bez prozora i široke tačke za pričvršćivanje tereta kako biste svaki teret učinili bezbednim za tranzit. 

Povezanost

Infotejnment
Vozač i putnici su dobro opremljeni digitalnim radiom, Bluetooth i USB vezom. Gornji nivoi opreme imaju digitalni ekran osetljiv na dodir od 5 inča i mogućnost dodavanja integrisane satelitske navigacije. 
Zadnja kamera
Kamera za vožnju unazad čini manevrisanje novim Movanom-e sigurnijim i preciznijim. Omogućava vozaču da vidi oblast iza vozila na ekranu osetljivom na dodir dok se manevar odvija i daje pravac pomoću linija za navođenje različitih boja. Automatski se aktivira kada se uključi brzina za hod unazad ili se otvore zadnja vrata i može se kombinovati sa zadnjim senzorima za parkiranje radi dodatne bezbednosti. 

Movano kabina

Prednja sedišta
Pojedinačna prednja sedišta sadrže uklonjive i podesive naslone za glavu od pene, podesive naslone za leđa i uzdužno podešavanje. 
Sklopiva centralna klupa
Pravi koristan sto za postavljanje laptopa ili kutije za ručak kada stoji sa dva zgodna držača za piće. 
Pokretna kancelarija
Koristan međuspremnik koji može da se sakrije unutar kontrolne table kada nije potreban. Takođe može da se koristi za držanje pametnog telefona ili tableta sa ispravnim adapterima za dodatnu opremu. 
Sedište vozača sa vazdušnim vešanjem
Idealan za neravne terene ili velike udaljenosti. Podesiv u četiri smera sa fiksnim naslonom za ruke i sa podesivom osetljivošću vešanja u opsegu od 40 kg do 130 kg. 
Dovoljno prostora

Dosta prostora za odlaganje u celoj kabini za svu dokumentaciju o utovaru i korisne svakodnevne poslovne alate, uključujući pretinac za rukavice, donje tacne za odlaganje plus odlaganje iznad glave, držače za piće i zgodne džepove na vratima1.

 

1U zavisnosti od tržišta

 
... for all your needs

There is even a useful double layer overhead storage facility available on some models1

 

1 Market dependent 

 

Podrška vozaču

Elektronski program stabilnosti (ESP)
Zajedno sa kontrolom proklizavanja, ESP sistem koristi kočenje točkova i kočenje motorom da ograniči proklizavanje točkova u slučaju gubitka prianjanja. Integrisani sistem prilagodljive kontrole opterećenja pomaže u održavanju prvobitnog kursa vozila u teškim uslovima prilagođavanjem ESP-a vozila prema težini i raspodeli nosivosti. 
Prepoznavanje ograničenja brzina
Radeći u kombinaciji sa tempomatom, ovaj sistem vizuelno prepoznaje putne znakove i upozorava vozača na lokalna ograničenja brzine. 
Tempomat sa ograničenjem brzine
Omogućava vozaču da održava konstantnu brzinu ili ograniči maksimalnu brzinu vozila. 
Upozorenje za napuštanje trake
Trajno prati put preko kamere koja se nalazi iznad retrovizora. Ako vozilo izleti iz trake, oglašava se zvučno upozorenje. 
Upozorenje na saobraćaj sa zadnje strane
Koristeći zadnji senzor, sistem otkriva vozila koja se približavaju iza kombija i oglašava zvučno upozorenje za vozača, pomažući da se izbegnu nesreće pri izlasku sa parking mesta unazad. 
Napredna pomoć pri kočenju

Sistem1 zvučno upozorava vozača na opasne situacije ispred njega. Ako se drugo vozilo previše približi, sistem automatski pokreće kočenje ako vozač ne reaguje.

 

1Opel sistemi za pomoć vozaču su namenjeni da podrže vozača u okviru ograničenja svojstvenih sistemu. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

 
Upozorenje na mrtvu tačku
Sistem za upozorenje na bočni mrtvi ugao upozorava vozača kada je opasno promeniti traku zbog vozila ili predmeta u njihovom mrtvom uglu. 

Opel+ dodaci

Odgovara svakoj vašoj potrebi

Sledeći koraci