Dodaci

PRILAGODLJIVOST BEZ LIMITA.

DIZAJN.

SPOLJAŠNJOST
Movano ostavlja snažan utisak svojim funkcionalnim dizajnom i predstavlja vaš biznis na uspešan način. LED svetla za dnevnu vožnju u standardnoj opremi obezbeđuju bolju vidljivost. 
ENTERIJER
Movano podiže lestvicu za dizajn kabine, nudeći praktičan, dobro opremljen prostor za vozača sa prikladnim mestom za lap-top, alat i opremu. Uživajte u komforu kao da ste u automobilu sa pristupačnim, prilagodljivim sedištima i volanom. 
Movano podiže standarde u dizajnu kabine nudeći praktičan, dobro opremljen prostor za vozača s prikladnim mestima za odlaganje rokovnika, alata i opreme. Odlikuje ga komfor kao u automobilu, jednostavan ulazak, te brzo podesiva sedišta i upravljač.

EFIKASNOST VOŽNJE.

MOTORI I MENJAČI
Veća snaga, veći obrtni moment i manja potrošnja goriva – na raspolaganju su vam napredni BiTurbo dizel motori snage do 180 KS, sa 400 Nm obrtnog momenta, malom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih gasova.  

Motori za Movano se ističu kad je reč o efikasnosti univerzalnog prevoza.  Njihova BiTurbo tehnologija kombinuje visok obrtni moment već na niskom broju obrta s velikom snagom i obrtnim momentom pri visokom broju obrta. Ovim se obezbeđuje visok odziv, rafinirano i kontstantno ubrzanje i bolja efikasnost.

 

Sistem Start/Stop smanjuje emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva na nulu svaki put kad stanete. Takođe je dostupan i automatski Easytronic® menjač.

 

Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu XX , van grada XX, kombinovana XX; Emisija CO2 u g/km: kombinovana XX. U skladu s uredbom R (EC) br. 715/2007 (u odgovarajućoj verziji).

TROŠKOVI EKSPLOATACIJE
Projektovan da obezbedi dugogodišnju pouzdanu uslugu sa minimalnim neophodnim servisiranjem, Movano omogućava niske ukupne troškove posedovanja kroz kombinaciju štedljivih karakteristika. 

Niska emisija izduvnih gasova smanjuje vaš porez, kao i negativan uticaj na životnu sredinu. Zadovoljiće vas i naša Standardna Opelova garancija koja podrazumveva: 

 • XX meseci pokrića s ograničenjem od XX kilometara
 • 6-godišnju garanciju protiv korozije
 • Opelovu pomoć na putu za prvih XX meseci u više od 40 zemalja

Mreža od preko 3 000 specijalizovanih servisa širom Evrope, stoji na raspolaganju vama i vašem Movanu. Ako je potrebno, za vaš Movano ćemo obezbediti originalne Opelove rezervne delove koji garantuju optimalan rad.

 

FUNKCIONALNOST.

OPCIJE ZA SEDENJE
Prevezite svoj čitav tim od tačke A do tačke B – u Opelu Movano ima mesta za do 7 osoba, uključujući vozača i opremu za rad. 
Specijalnost Opel Movano vana s produženom kabinom je efikasan prevoz radne ekipe i njihove opreme. S dva sedišta pored vozača – ili jednim ako je naznačeno opciono jedno sedište – i zadnjom klupom u koju se može udobno smestiti četiri člana tima. Sigurnosni pojasevi i nasloni za glavu su, naravno, standardni.
PRILAGODLJIV KANCELARIJSKI STO
Preobratite Movano u pokretnu kancelariju uz preklapajuće središnje sedište koje može poslužiti kao podesiv kancelarijski sto. Uključuje i rotaciono postolje za vozačev laptop. 
PRETINCI U GORNJEM DELU VOZILA
Držite sve na jednom mestu tokom vožnje. Jednostavno odložite stvari koje su vam važne u zatvorene pretince na vrhu instrument table. 
FLEXTRAY KASETA
Velika kaseta koja se izvlači s maksimalnih 10,5 litara ukupnog prostora za odlaganje i čistom, ravnom površinom, omogućuje da sve što vam je potrebno držite nadohvat ruke.  
STOČIĆ NA IZVLAČENJE
Koristite vozačku kabinu kao malu kancelariju – uz stočić na izvlačenje i podlogu s držačem za šolju ispred suvozačkog sedišta. 
PRETINCI U BOČNIM VRATIMA.
Odložite sve stvari koje su vam potrebne u prostrane džepove u vratima. U pretince  u bočnim vratima staju boce za vodu od 1.5 litra. 

POVEZIVANJE.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: ovaj radio, sistem za informisanje i zabavu i navigacioni sistem s kolor kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir od 7˝ nudi odličan odnos kvaliteta i cene.  

Glavne karakteristike su mu:

 • 7˝  kolor ekran osetljiv na dodir
 • Android Auto™1 i Apple Car Play™2 za slanje poruka bez angažovanja ruku
 • Govorne komande za povezane pametne telefone
 • Komande za radio na stubu upravljača
 • Bluetooth® za telefoniranje bez angažovanja ruku i prijem audio sadržaja 
 • USB i aux-in
 • Digitalni radio DAB+3
 • Dinamična navigacija s mapama zapadne i istočne Evrope 

 

 

1 Android je robna marka kompanije Google Inc. Android Auto može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti of vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.android.com.

2Apple CarPlay i Apple sr robne marke kompanije Apple Inc.

3Opciono.

BEŽIČNO PUNJENJE
Jednostavno postavite svoj pametni telefon1 u pregradak s integrisanim indukcionim punjačem da dopunite bateriju bez kablova. 
RADIO 15 USB
Tjuner s integrisanim ekranom prikazuje vreme i obezbeđuje univerzalnu povezanost preko USB-a i Bluetootha®. Snaga: 2 x 15 W. Digitalni radio DAB+ opciono je dostupan. 

BEZBEDNOST.

KAMERA ZA PRIKAZ ZONE IZA VOZILA.
Kad vozite unapred, opcija Prikaza zone iza vozila konstantno obezbeđuje odličan pregled saobraćaja koji se odvija iza vašeg vozila - čak i kad vozite Van koji nema zadnje prozore. 
UPOZORENJE NA MRTAV UGAO.
Upozorenje na mrtav ugao registruje druga vozila koja se kreću pored vašeg automobila i upozorava vas čim vam uđu u zonu mrtvog ugla. 
POMOĆ PRI BOČNIM UDARIMA VETRA
Pomoć pri bočnim udarima vetra automatski registruje uticaj bočnih vetrova i neutrališe ih povećanom stabilnošću. 
BEZBEDNOST U TRACI

Sistem za upozorenje o napuštanju trake1 detektuje promene u traci i upozorava na neplaniranu promenu trake vizuelnim i akustičnim signalima. 

 

1 Jedino dostupno sa Naprednim paketom bezbednosti

 
PARKING NAVOĐENJE
Parking navođenje vam pomaže zvučnim i vizuelnim signalima da biste izbegli nenamerna oštećenja prilikom parkiranja unapred, unazad ili tokom paralelnog parkiranja. 
BEZBEDNOST
Sigurnosni sistem vozila s auto alarmom koristi volumetrijske senzore pokreta kako bi zaštitio čitavo vozilo od nezakonitog ulaska. Brave s blokadom opciono su dostupne. 
PARKIRANJE NA EKRANU.

Za bezbedno i komforno parkiranje dovoljno je da pogledate u ekran navigacionog sistema1 od 7" – kamera za hod unazad pruža odličan prikaz zone iza automobila.

 

1 U slučaju standardnog sistema Radio 15 USB, kamera za hod unazad vrši prikaz na LCD ekranu od 3.5'' koji je integrisan u retrovizor.

 

OBEZBEĐIVANJE TERETA.

TERETNI PROSTOR
Obezbedite svoj teret brzo i sigurno uz pomoć rešenja za obezbeđivanje tereta koja se mogu poručiti direktno iz fabrike.  
Trodimenzionalna, izuzetno fleksibilna i prilagodljiva mreža za zaštitu tereta idealna je za teret različitih dimenzija i sastava. Težak teret možete obebzediti teleskopskim blokirajućim šipkama koje se horizontalno ili vertikalno montiraju na fiksirajuće šine.
ZAŠTITA TERETA
Prevezite svoj teret tako što nećete oštetiti unutrašnjost uz  zaštitne drvene obloge i zaštitu teretnog prostora. 
Drveni pod s premazom od smole štiti teretni prostor, dok drvene obloge do pola ili u punoj visini štite bočne strane. Posebno su projektovane tako da ne blokiraju ušice koje su od ključne važnosti za obezbeđivanje tereta.
ZAŠTITA ZA PROZOR
Čvrsta čelična mreža koja pomaže da se zaštiti prozor ne ometajući vidljivost, u skladu je s ISO standardima. 
LED SVETLO ZA TERETNI PROSTOR
Svaki put kad kad uđete u teretni prostor imaćete dobar pregled svog tovara zahvaljujući sjajnim LED svetlima. 

KOMFOR.

KOMFORNO SEDIŠTE ZA VOZAČA
Opciono dostupno, duboko profilisano komforno sedište za vozača s podesivom lumbalnom potporom i naslonom za ruku podesivim po visini. Dostupno je i kao suvozačko sedište. 
SEDIŠTE ZA VOZAČA S PNEUMATSKIM OSLANJANJEM
Opciono dostupno sedište za vozača sa senzitivno podesivim pneumatskim oslanjanjem idealno je za vožnju po neravnom putu ili za duga putovanja. 
ELEKTRONSKI KLIMA UREĐAJ
Da budete prijatno rashlađeni, elektronski klima uređaj automatski podešava pravu temperaturu čime održava prijatnu svežinu u unutrašnjosti vozila. 
PUTNI RAČUNAR
3.5” ekran u zoni s instrumentima odlično i prikazuje lako čitljive informacije poput autonomije ili vremena vožnje, kao i upozorenja sistema za pomoć vozaču. 
PARKING GREJAČ
Uživajte u savršeno podešenoj temperaturi i nezamagljenim prozorima od samog starta. Dostupan je i s programabilnim tajmerom, te praćenjem kabinske temperature i ciklusa zagrevanja. 

OPEL+ DODACI.

Ispunjava Vaše potrebe.

Izrazite sebe sa originalnim Opel+ dodacima i iskoristite maksimum od svog Movana. Projektovano i testirano za Vašeg Opela.

 

Slika se može razlikovati od proizvoda.

Premijum pokriv za sedišta
PRIKAŽI DETALJE
Podne prostirke za sve vremenske prilike
PRIKAŽI DETALJE
Zaštitna rešetka za bočni prozor
PRIKAŽI DETALJE
Držač za čašu
PRIKAŽI DETALJE
Kuka za vuču
PRIKAŽI DETALJE
Krovni nosač
PRIKAŽI DETALJE

SLEDEĆI KORACI.