Skip To Content
Astra Sports Tourer

Novi Astra Sports Tourer

Pojačajte volumen

Opel Astra je odvažan inženjering u svom najčistijem obliku, pripremljen kao svestrani Sports Tourer sa inovativnim mogućnostima tereta.
Birajte između naprednih električnih plug-in hibridnih opcija za pogon ili niz visokoefikasnih benzinskih i dizel motora.

 

Configure yours from February 2022.

Dizajn eksterijera

Odvažan i čist dizajn

Moderan nemački dizajn koji savršeno balansira između dinamike i svestranosti koja je potrebna za moderan način života. Od novog kultnog Opel Vizor® pa sve do čisto LED zadnjih svetala. Skulpturalne površine sa preciznim linijama daju novoj Astri Sports Tourer samouveren stav koji se izdvaja iz gomile.

Iskustvo vožnje

Čisto uživanje u vožnji

Iskusite naprednu električnu plug-in hibridnu tehnologiju gde benzinski motor i električni motor funkcionišu zajedno kako bi obezbedili optimalnu ravnotežu između performansi i efikasnosti. Dinamički opseg agregata sa turbo punjenjem niskog trenja u benzinu i visokoefikasnom dizelu u kombinaciji sa izuzetno glatkim, sofisticiranim menjačima stvaraju iznenađujuće odzivan karakter vožnje.

Dizajn enterijera

Detox iskustvo

Kokpit nove Astre Sports Tourer je prošao kroz potpunu digitalnu detoksikaciju. Pure Panel displej radikalno pojednostavljuje iskustvo vožnje, oslobađajući ga vizuelnog nereda koji ometa. Super komforna AGR sertifikovana prednja sedišta dolaze sa luksuznom Alkantarom ili Nappa kožom i imaju funkcije ventilacije i masaže.

 

1 Sertifikat je pečat kvaliteta koji dodeljuje nezavisna komisija za testiranje sastavljena od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina. Opciono na odabranim nivoima opreme.

Prtljažnik

Intelli-Space

Kod Opel Astre Sports Tourer punjenje je pametnije zahvaljujući inovativnom Intelli-Space sistemu. Maksimalni kapacitet od 1.634 litara je poboljšan karakteristikama kao što su ušice za vezivanje, bočne mreže za teret, ravni pod za teret na dva nivoa, 40/20/40 deljivo sklopivi naslon zadnjih sedišta sa funkcijom lakog preklapanja, rolo zavese za teretno područje , pametni podni ormarići za odlaganje stvari i vrata prtljažnika sa električnim pogonom bez upotrebe ruku. Sa opcionom vučom za prikolicu možete još više unaprediti mogućnosti utovara.

Inženjering i inovacije

Napredna pomoć vozaču

Iskoristite prednosti Opelovih najnaprednijih i intuitivnih tehnologija pomoći kao što su poluautonomne funkcije Intelli-Drive 2.0, Intellilux® Pixel LED svetla i Intelli-Vision pomoć pri parkiranju od 360°.

PURE. BOLD. BETTER THAN EVER.

Take the lead, step up, and drive your own way.

Configure yours from February 2022.