SKIP TO CONTENT
Astra modeli

OPEL ASTRA.

Izaberite svoj Combo model.

ASTRA HATCHBACK

Upoznajte našu najefikasniju Astru do sada, sa novom generacijom motora i niskom potrošnjom goriva. Izaberite između benzinskih i dizel motora sa ručnim ili automatskim menjačem. Uživajte u inovacijama kao što su IntelliLux LED® Matrix Light, sigurnosni sistemi sa prednjom kamerom, kamera za zadnji pogled i u vrhunskom komforu koji pružaju informaciono-zabavni (infotainment) sistemi i ergonomska aktivna kožna sedišta.

 

  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.370 mm, visina praznog vozila 1.485 mm, širina 2.042 mm

 

  • Zapremina prtljažnika: 370-1.210 l

 

  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1.220-1.450 kg (12% nagib) / 620-660 kg
 
PRIKAŽI DETALJE
ASTRA SPORTS TOURER

Prepuna inovativnih karakteristika, Astra Sports Tourer je praktičnija i udobnija nego ikad. Izaberite između benzinskih i dizel motora sa ručnim ili automatskim menjačem. Otkrijte karakteristike kao što su IntelliLux LED® Matrix Light, sigurnosni sistemi sa prednjom kamerom, kamera za zadnji pogled i uživajte u vrhunskom komforu koji pružaju informaciono-zabavni (infotainment) sistemi i ergonomska aktivna kožna sedišta.

 

  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina: 4.702 mm, visina praznog vozila 1.510 mm, širina 2.042 mm

 

  • Zapremina prtljažnika: 540-1.630 l

 

  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1.100-1.450 kg (nagib 12%) / 660-680 kg
 
PRIKAŽI DETALJE

DA LI ŽELITE DA SAZNATE VIŠE?

UVEK DOBRO POSAVETOVANI.

Nova Opel Astra efikasna je od samog početka. Bilo kao privatno ili službeno vozilo, njena moćna tehnologija i udobnost su prvoklasne. Ovde smo da vam pomognemo pri kupovini, a naši stručnjaci iz Opel banke savetovaće vas o svim načinima finansiranja, lizinga ili o drugim uslugama.