SKIP TO CONTENT
Astra modeli

OPEL ASTRA.

Izaberite svoj Astra model.

Birajte između benzina, dizela ili plug-in hibridnog pogona za potpuno novi Opel Astra hečbek. Ili između benzina i dizela za Sports Tourer verziju. Koja je prava za Vas?

Nova Astra Hatchback.

ASTRA

Nova Opel Astra označava početak nove ere – smelim dizajnom i tehnologijama vodećim u klasi kao što su adaptivna IntelliLux LED® Pixel Matrix svetla, Intelli-HUD (Head up Display) i poluautonomni Intelli-Drive sistem. Novi benzinski i dizel motori oduševljavaju svojom glatkoćom i efikasnošću i dostupni su sa 6-stepenim manuelnim ili 8-stepenim automatskim menjačem. Uz najnoviju generaciju potpuno digitalnog Opel Pure Panel®-a, unutrašnjost sadrži najsavremeniji info-zabavni sistem za besprekorno povezivanje.

 

 • Spoljašnje dimenzije: Ukupna dužina 4.374 mm, visina 1.441-1.470 mm, širina 2.062 mm

 • Zapremina prtljažnika/tovarnog prostora: 422-1,339 l

 • Maks. težina vuče sa kočenjem / bez kočenja: 1.250-1.400 kg (12% nagib)/ 660-680 kg
 
PRIKAŽI DETALJE KONFIGURIŠITE ODMAH
ASTRA PLUG-IN HYBRID

Astra Hybrid takođe definiše novu eru svojim pogonskim sklopom: plug-in hibridna tehnologija omogućava performanse i efikasnost bez kompromisa. Spolja je hrabro dizajnirana – sa kultnim Opel Vizorom, iza kojeg se nalaze senzori i kamere - sistemi za pomoć vozaču. Unutra će Vas oduševiti potpuno digitalni Pure Panel® sledeće generacije sa širokim ekranom i intuitivnim kontrolama. Ergonomska aktivna sedišta1 obezbeđuju opuštenu vožnju, čak i na dugim putovanjima.

1 Dostupan kao opcija ili u višim nivoima opreme.

 

 • Spoljašnje dimenzije: Ukupna dužina 4.374 mm, visina 1.441-1.470 mm, širina 2.062 mm

 • Zapremina prtljažnika/tovarnog prostora: 422-1,339 l

 • Maks. težina vuče sa kočenjem / bez kočenja: 1.450 kg (12 % nagib) / 750 kg
 
PRIKAŽI DETALJE KONFIGURIŠITE ODMAH
NEW ASTRA SPORTS TOURER - AS OF FEBRUARY 2022
Need more space? The new Astra Sports Tourer offers you 608 litres of boot space - as much as 1,634 litre with the seats folded down - plus innovative solutions to help you use the space intelligently. Know which powertrain is right for you? Advanced electric plug-in hybrid or highly efficient diesel and petrol engines? You'll be able to configure yours from February 2022. Look forward to it. 
PRIKAŽI DETALJE
Looking for the current Astra Sports Tourer?
ASTRA HATCHBACK

Upoznajte našu najefikasniju Astru do sada, sa novom generacijom motora i niskom potrošnjom goriva. Izaberite između benzinskih i dizel motora sa ručnim ili automatskim menjačem. Uživajte u inovacijama kao što su IntelliLux LED® Matrix Light, sigurnosni sistemi sa prednjom kamerom, kamera za zadnji pogled i u vrhunskom komforu koji pružaju informaciono-zabavni (infotainment) sistemi i ergonomska aktivna kožna sedišta.

 

 • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.370 mm, visina praznog vozila 1.485 mm, širina 2.042 mm

 

 • Zapremina prtljažnika: 370-1.210 l

 

 • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1.220-1.450 kg (12% nagib) / 620-660 kg
 
PRIKAŽI DETALJE

Astra Sports Tourer.

ASTRA SPORTS TOURER

Prepuna inovativnih karakteristika, Astra Sports Tourer je praktičnija i udobnija nego ikad. Izaberite između benzinskih i dizel motora sa ručnim ili automatskim menjačem. Otkrijte karakteristike kao što su IntelliLux LED® Matrix Light, sigurnosni sistemi sa prednjom kamerom, kamera za zadnji pogled i uživajte u vrhunskom komforu koji pružaju informaciono-zabavni (infotainment) sistemi i ergonomska aktivna kožna sedišta.

 

 • Spoljne dimenzije: ukupna dužina: 4.702 mm, visina praznog vozila 1.510 mm, širina 2.042 mm

 

 • Zapremina prtljažnika: 540-1.630 l

 

 • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1.100-1.450 kg (nagib 12%) / 660-680 kg
 
PRIKAŽI DETALJE

DA LI ŽELITE DA SAZNATE VIŠE?

UVEK DOBRO POSAVETOVANI.

Nova Opel Astra je efikasna od samog početka. Bilo da se radi o privatnom ili poslovnom vozilu, njegova moćna tehnologija i udobnost su prvoklasni. Tu smo da vam pomognemo oko kupovine.