Skip To Content
Pregled

Opel Mokka-e. Najbolji nemački auto

Odvažna & potpuno električna

* Opel Mokka-e je ponela nagradu Golden Steering Wheel u kategoriji "Best car under 25.000 Euro in Germany". Izvor: AUTO BILD (#45/2021) & BILD am SONNTAG (#46/2021). Potrošnja energije 16.2-15.8 kWh/100 km. CO2 emisija 0 g/km. Domet 342 km, efikasnost klase A+++.

Mokka-e

Smela, originalna vizija dizajna i tehnologije poprima oblik. Jeste li spremni da iskusite hrabar, autentičan pristup koji vožnju podiže na sasvim novi nivo? Upoznajte potpuno novu električnu Mokku

Pogledajte je u svojoj omiljenoj boji

Mokka-e - izdvojite se iz mase

Smeli novi pravac čista elektrika

Samouverenost na duge staze

Tehnologija baterija sledeće generacije omogućuje da pređete veću razdaljinu s autonomijom do 322 km prema WLTP-u1 sa samo jednim punjenjem. 

 

1Preliminarni podaci

 
Naučite kako da maksimalno povećate autonomiju
Manje čekanja, više vožnje

Brzo, čisto i praktično punjenje kod kuće ili na bilo kojoj javnoj stanici. Za svega 30 minuta* dobićete do 80% autonomije. Maksimalno iskoristite fleksibilne opcije za punjenje Mokka-e za snagu i sigurnost na svakom putovanju.

 

*Teorijska vrednost, izračunata na osnovu maksimalne provizorne autonomije po WLTP-u*** od 322 km . Na punjačima s jednosmernom strujom (100kW). Odnosi se na punjenje prazne baterije. Vreme punjenja može varirati u odnosu na vrstu i snagu stanice za punjenje, spoljnu temperaturu na mestu punjenja i temperaturu baterije.

 
Saznajte više o mogućnostima punjenja

Manje normalno više Mokka

Vodeće karakteristike u klasi

Dotok snage

Srce Mokke-e je snažna litijum-jonska baterija od 100 kWh. 216 ćelija velike gustine s naprednim upravljanjem toplotom garant su dugotrajnosti i duge autonomije pospešene Unapređenim regenerativnim kočenjem.

U toku vožnje, čim skinete nogu s pedale gasa, sistem Regenerativnog kočenja zadržava kinetičku energiju tokom kočenja i tu snagu pretvara u još više autonomije. Na najvišoj postavci (B-režim), većinu svog dnevnog putovanja možete prevesti bez korišćenja tradicionalnih kočnica, čime se smanjuje njihovo trošenje, kao i povezani troškovi održavanja.

 
Električne performanse
100% električni pogon znači da 260Nm obrtnog momenta ubrzava Mokku-e od 0-100km/h za svega XX sekundi, uz maksimalnu brzinu od 150km/h. The lightweight, 136hp permanent-magnet synchronous electric motors are perfectly balanced and tuned to handle tight city streets and wide-open roads with effortless confidence and agility.  
Snažan, tih tip
Mokka-e je projektovana da vam pomogne da se nosite s užurbanim, savremenim svetom. Njena čista, prostrana i zvučno izolovana kabina mesto je gde se možete napuniti energijom na svakom putovanju, i dati sebi vremena i prostora da čujete sopstvene misli ili iskreno osetite muziku koju volite. 
Vozite u svom stilu
Mokka-e se prilagođava vašem stilu nudeći vam režime vožnje Sport, Eco i Normal, od kojih svaki reguliše podešavanja vozila poput vremena promene stepena prenosa, reagovanja pedala,  reakcije servo upravljača i hlađenja. Sport povećava dinamičke karakteristike vožnje, Eco povećava efikasnost, a Normal nudi balansiranu vožnju.  
Praćenje podataka o vozilu
Napredni senzori i sistemi za praćenje podataka u vozilu Mokke-e obezbeđuju  intuitivan pregled uslova vožnje i potrošnje energije, kako biste bili informisani i imali punu kontrolu nad putom. 

Opelove usluge za električna vozila

Od opcija za punjenje do usluga mobilnosti: Opelove usluge za električne automobile obezbeđuju opuštenu i bezbrižnu vožnju električnog vozila.

Želite da saznate još više?

Bilten

Prijavite se da saznate više. Da dalje istražite šta nova Mokka ima da ponudi, da saznate više o ponudama, prijavite se na naš newsletter. Obaveštavaćemo vas

Posvećeni vama

Kao vlasnik Opelovog električnog automobila ili hibrida uživajte u bezbrižnoj vožnji uz naš paket od 9 postprodajnih pogodnosti. Od pomoći na putu dostupne 24/7 i doživotno besplatnog ažuriranja softvera, do naše garancije na bateriju od 8 godina ili 160,000 km, te ljubaznih stručnjaka koji su tu da odgovore na sva vaša pitanja.

Sveobuhvatna garancija u deset tačaka koja obezbeđuje direktnu, stručnu brigu u svim aspektima vlasništva nad vozilom

1. 8-godišnja garancija ili 160 000 km za pogonski akumulator

 

2. Opel pomoć

Vozite bezbrižno 24/24 i 7/7. 

 

3. Opel FlexCare (preporučeno)

Uključuje sve radove na održavanju, delove i namenski servis. 

 

4. Sertifikovano rešenje za punjenje

Kompletan asortiman ,,wall box" punjača koje montiraju iskusni profesionalci. 

 

5. Rešenja za mobilnost

Različita rešenja za mobilnost koja vam pomažu da ostanete u pokretu

 

6. Doživotno ažuriranje softvera

Maksimalno iskoristite najbolje iskustvo vožnje. 

 

7. Dopuna baterije do 80%

Pri svakoj proveri vozila u servisu. 

 

8. Zatražite procenu I rezervišite on-line*

Rezervišite termin i napravite procenu vrednosti.

 

9. I vaš automobil će biti čist posle svake posete*

 

* Ako je dostupno