Skip To Content
Karakteristike

Povećajte očekivanja

Ovo je nova Corsa

Dizajn

Nivo opreme GS Line - spoljašnjost
Želite naglašeniju dinamičnu, sportsku notu? U tom slučaju, sportski GS Line je savršen za vas zbog svog jedinstvenog dizajna sa specijalnim prednjim i zadnjim branicima, hromiranim izduvom i specijalnim točkovima. 
 
Nivo opreme Elegance - unutrašnjost
Zakoračite u enterijer koji će vas impresionirati preciznom završnom obradom, sofisticiranim detaljima i kvalitetnim materijalima vrhunske klase. Sportska instrument tabla fokusirana na vozača izgleda kao da pripada velikom automobilu i budi želju da odmah krenete na put.  
Točkovi
Ako vam je veličina važna, onda su točkovi od lake legure fantastičnog dizajna od 16" ili 17" pravi izbor. Želite da dodate kontrastnu boju? Ekskluzivni crno-srebrni točkovi od lake legure od 17” 2 pružaju dobar kontrast i uz to su lagani i aerodinamični, čime povećavaju efikasnost.

Opciono.
2 Dos tupno samo za Corsu-e.  
Opcije za krov
Kakav stil volite? Odlučite se za elegantan, obojeni krov 1 i tako dodajte crnu ili belu svojoj omiljenoj boji karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor 1 i unutrašnjost vaše Corse biće okupana svetlošću.

1 Opciono.  

Inovacije

Intelli-Lux Matrix LED
Da vidite druge i da drugi vide vas. Prvi put u ovoj klasi Intelli-Lux LED®  Matrix farovi obezbeđuju vam vidljivost dugih svetala bez zaslepljivanja ostalih vozača. Uživajte u odličnoj osvetljenosti u svakoj situaciji.

1 Opciono.  
Automatski tempomat
Automatski tempomat 1 vam omogućuje vožnju bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam da sve vreme držite bezbedno odstojanje od vozila ispred vas.

1 Opciono.  

1 Volitelné. Aktivace možná od 30 km / h do 180 km / h.

 

2 Asistenční systémy řidiče Opel jsou určeny k podpoře řidiče v rámci omezení, která jsou vlastní systému. Řidič zůstává odpovědný za řízení.

Aktivno pozicioniranje u kolovoznoj traci
Aktivno pozicioniranje u kolovoznoj traci1  predstavlja korak bliže autonomnoj vožnji i čini vaš život bezbednijim i komfornijim tokom monotone vožnje autoputem. Sistem koristi kameru koja se nalazi na vrhu prednjeg stakla, kao i brojne senzore u vozilu. Inteligentno i proaktivno pomaže prilikom upravljanja i drži vašu Corsu u sredini obeležene kolovozne trake, pa tokom dugih putovanja manje osećate zamor. 2

1  Opciono.
2  Tokom korišćenja ruke moraju ostati na upravljaču.  

Kao rezultat, oba sistema pomažu vam da izbegnete smrtne nesreće prouzrokovane umorom ili ometanjem.

 

1 Neobavezno.

2 Ruke moraju ostati na upravljaču tokom upotrebe.

3 Opelova sistema pomoći vozaču predviđena su da podrže vozača unutar ograničenja koja su svojstvena sistemu. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

Digital Cluster
Uživajte u intuitivnom sistemu za informisanje i zabavu koji je lak za korišćenje i ostanite fokusirani na put pred sobom. Kompletno digitalizovana zona s instrumentima 1 vas obaveštava o brzini kretanja, navigaciji i ostalom, baš tamo gde vam je potrebno – pred očima.

1 Opciono.  
Panoramska kamera za hod unazad u 180°
Vožnja unazad je upravo postala bezbednija i lakša naročito u gradu i uzanim parking mestima. Panoramska kamera za hod unazad 1 obezbeđuje prikaz od 180° zone iza i oko vaše Corsa-e. Postaćete stručnjak za vožnju unazad u tren oka.

1 Opciono.  
Napredna pomoć pri parkiranju
Nikad se više nećete sami parkirati. Napredna funkcija Pomoći pri parkiranju 1 registruje parking mesto i upravlja upravljačem. Vi samo dodajete gas i kočite. Može li parkiranje biti komfornije od ovog? (Zaista smešno pitanje.)

1 Opciono.  

1 Volitelné.

2 Asistenční systémy řidiče Opel jsou určeny k podpoře řidiče v rámci omezení, která jsou vlastní systému. Řidič zůstává odpovědný za řízení.

 

Premijum komfor

Grejanje sedišta i upravljača

Grejanje sedišta u tri nivoa1 razmaziće vas i vašeg suvozača, dok će grejanje upravljača1 obradovati vaše dlanove. Kad jednom sednete, poželećete da više ne ustajete.

 

1Opciono. 

 
Kožna sedišta s masažerom1
Udobno se smestite i uživajte u svakoj vožnji. Funkcija masažera za vozača 1 dostupna je na Corsinim kožnim sedištima, pa ćete doputovati opušteni čak i nakon dugog putovanja.

1 Opciono. Dostupno samo s motorima s unutrašnjim sagorevanjem.  
Prtljažni prostor
Imate mnogo prtljaga? Kapacitet prtljažnika od 309 litara 1 omogućuje da sve ponesete. Treba da prevezete mnogo stvari? Sklopite zadnja sedišta da dobijete maksimalan prtljažni prostor. Ovo je, dakle, pravi trenutak za velike planove.

1 Motor s unutrašnjim sagorevanjem.  

Konektivnost

Navigacija
Da stignete do svog sledećeg odredišta dovoljan je samo jedan dodir. Birajte između sistema Multimedia Navi Pro s ekranom od 10" i Multimedia Navi s ekranom od 7" . Slobodno pravite velike planove i idite kud poželite.

1 Opciono.  
Sistem za informisanje i zabavu
Budite slobodni i bezbrižni. Taktilni ekran, Apple CarPlay™1,3 i Android Auto™2,3. Sistemi za informisanje i zabavu4 u novoj Corsi-e obezbediće vam slobodnu komunikaciju i zabavu, uključujući i govorne komande i emitovanje audio sadržaja preko Bluetootha®5.
 

 

1 Apple CarPlai i Apple Siri su registrovani zaštitni znaci kompanije Apple Inc., registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.

2 Android Auto je registrovani zaštitni znak kompanije Google Inc.

3 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Da biste proverili kompatibilnost svog uređaja, posetite vvv.apple.com ili vvv.android.com ili se obratite prodavcu Opel-a.

4 Neobavezno.

5 Bluetooth® je registrovani zaštitni znak kompanije Bluetooth SIG, uklj.

B bežično punjenje ežično punjenje
Napunite svoj pametni telefon bez kabla tako što ćete ga jednostavno, kao i obično, spustiti na mesto za odlaganje i ostati povezani s prijateljima.

1 Opciono. Može biti potrebna dodatna oprema za pametni telefon.  

Vožnja dinamika

Motor
Kad je reč o performansama i niskoj ili čak nultoj emisiji štetnih gasova, Corsini motori izbijaju u prvi plan. Bilo da je pokreće gas, dizel ili samo elektrika, nova Corsa uvek nudi dinamičnu, rafiniranu i efikasnu vožnju.  
Menjač

Spoj dinamičnosti i komfora: automatski 8-stepeni menjač s ručicom za promenu stepena prenosa1 poboljšava efikasnost i doprinosi većem uživanju u vožnji.

 

1Dostupno samo s odabranim motorima.

 
Sport mode1

Do more sports: A fingertip on the sport mode brings more sportiness to the steering. It also offers a specific pedal mapping and even enhances the engine sound.

 

1 Available on Corsa GS line.

 

Dodatna oprema Opel+

Samo za vas

S Opelovom originalnom dodatnom opremom možete istaći svoju ličnosti i izvući maksimum iz svog Corsa.

 

Slike se mogu neznatno razlikovati od konkretnog proizvoda.

Komplet za karoseriju
Prikaži detalje
Maske za retrovizore
Prikaži detalje
Prečka s logotipom u boji
Prikaži detalje

Šta je sledeće?