Napredno povezivanje
Povezani Navi
Put pred nama će uvek biti čist zahvaljujući naprednom IntelliLink Pro ekranu osetljivom na dodir Opel Corse, uključujući ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu i rutiranje jednim dodirom do posebnih odredišta, kao što su benzinske pumpe i restorani. 
Projekcija telefona
Iskoristite snagu svog pametnog telefona tokom vožnje sa svojom Opel Corsom zahvaljujući bežičnoj projekciji telefona za Apple CarPlay™ i Android Auto™ (Mirrorscreen). 
Bežično punjenje uređaja
Opel Corsa vam omogućava da punite svoje kompatibilne uređaje pomoću integrisanog bežičnog punjača koji je pogodno smešten unutar prednje konzole. 
Aplikacija MyOpel Companion

Uvek tu za tebe

Sa našim inteligentnim spektrom usluga, sigurni ste na putu i ​​povezani sa svime. 

 

Bezbednost: Automatski hitni poziv1, Automatski poziv u slučaju kvara1 i sveobuhvatne informacije o statusu vašeg vozila daju vam bezbrižnost u svakom trenutku.

 

Vozite inteligentno: uživajte u opuštenom putovanju zahvaljujući LIVE Navigation2 i planiranju putovanja.

 

1 Za korišćenje hitnog i poziva u slučaju kvara potreban je besplatan ugovor sa pismenom izjavom o saglasnosti za lokalizaciju vozila prilikom naručivanja vozila i zavisi od pokrivenosti mreže i dostupnosti. Usluga kvara (Opel Mobilservice) je besplatna u prvoj godini. nakon prve registracije, nakon toga podleže naplati. Primenjuju se odgovarajući opšti uslovi.

 

2 UŽIVO usluge navigacije su dostupne besplatno 36 meseci nakon aktivacije. Nakon toga, usluge navigacije UŽIVO biće naplaćene.