Udobnost
Masaža vozača
Dođite opušteni nakon svake vožnje. Nova Opel Corsa poseduje Alcantara® sedišta sa podrškom sa lumbalnom podrškom za vozača i funkcijom masaže, plus trostepeno grejanje sedišta za vozača i suvozača, čineći svako putovanje zadovoljstvom. 
Panoramski stakleni krov
Panoramski stakleni krov preplavljuje kabinu nove Opel Corse prirodnim svetlom i savršeno uokviruje poglede na svet oko vas, od obrisa grada do zvezdanog noćnog neba. Svako putovanje će biti poslastica za razgledanje. 
Ulaz i pokretanje bez ključa
Ulazak i pokretanje bez ključa čine korišćenje vaše Opel Corse što jednostavnijim. Otključajte, pokrenite i zaključajte svoj automobil bez potrebe za fizičkom interakcijom sa ključem. Bez obzira da li su vam ruke pune ili su vam ključevi zakopani duboko u torbi, nećete imati problema sa korišćenjem vaše nove Corse. 
Svakodnevni prostor
Od džepova na vratima u koje mogu da se smeste flaše od 1,5 l do velikog prtljažnika i udobnih zadnjih sedišta na sklapanje 60/40, nova Opel Corsa je spremna za svaki deo vašeg svakodnevnog života, od putovanja u kupovinu do odmora tokom vikenda.