Skip To Content
Provera zdravlja vozila

Provera zdravlja vozila

Opel ima 97 aspekata važnih za bezbednost i pouzdanost automobila. Našem stručnjaku iz Opela potrebno je samo 12 minuta da ih vizuelno proveri i izda neobavezujući elektronski izveštaj o bezbednosnom statusu Posetite odmah našeg Opel servis partnera radi vizuelne provere!

12 minuta za sve informacije

Provera zdravlja Opel vozila osmišljena je tako da vam pruži sveobuhvatan uvid u stanje vašeg Opela.
Na taj način možete biti sigurni da je vozilo u najboljem stanju, bez obzira na to kakvu vožnju planirate.
Naši iskusni tehničari obavljaju vizuelnu proveru za 12 minuta i izdaju elektronski izveštaj se detaljima o svim nalazima. Dobićete konkurentnu procenu svih potrebnih radova, a vi ćete sami odlučiti šta će se raditi i kada.

Jednostavan sistem saobraćajne svetlosne signalizacije precizno vam pokazuje koliko je bezbedan i zdrav svaki deo vašeg vozila, kao i sve preporučene stavke za narednu popravku ili zamenu.

Crvene stavke
Za ovu oblast se zahteva posebna pažnja. Može biti nezakonito i nebezbedno koristiti vozilo u ovakvom stanju. Sve što je označeno crvenom bojom zahteva hitnu popravku.

Žute stavke
Žuta boja pokazuje da nešto nije u redu. Savetnik servisa će se konsultovati sa vama o tome koliko je hitna popravka za ovakvu vrstu kvara. Rešite problem pre nego što se pogorša, jer tako možete uštedeti mnogo vremena i novca.

Zelene stavke
Dobre vesti. Zbog zelenih stavki ne treba da se brinete, bar do sledećeg servisa.

Iskusno osoblje kod vašeg dilera u potpunosti će vam razjasniti izveštaj i pomoći da, ako je to neophodno, odlučite koje radnje treba preduzeti.

Ako imate nalog na portalu myOpel, dobićete pregled nalaza u PDF formatu, a crvene i žute stavke biće istaknute kao podsetnici za servis, sa mogućnošću da na jednostavan način preko interneta rezervišete popravku kod izabranog dilera.

Odmah zakažite sastanak radi besplatne vizuelne provere u našim prostorijama i saznajte više o stanju svog vozila!