SKIP TO CONTENT
Pregled

Movano Van

OD 21.123 €  s porezom 23.481 €  bez poreza

Opel Movano je snažan, pouzdan i vozaču nudi komfor bez premca. Dostupan je s brojnim verzijama opreme i lako se može prilagoditi kako bi savršeno odgovorio svim zahtevima vašeg posla.

UPOZNAJTE VARIJANTE OPELA MOVANO.

MOVANO VARIJANTE

ZAŠTO DA ČEKATE?

Pogledajte ponudu online, bezbedno i sigurno.

BEZBEDNO I BRZO
  • Bezbedno od virusa COVID. Informacije stižu u vaš dom.
  • Za vozila sa lagera, isporuka odmah.
 
3 JEDNOSTAVNA KORAKA
  • Izaberite vozilo
  • Popunite kontakt formu
  • Vaš diler će vas kontaktirati i dostaviti ponudu u najkraćem roku
 

NIJEDAN POSAO NIJE PREVELIK.

ISTAKNUTO.

Svestranost zagarantovana.

ZADOVOLJAVA SVE POTREBE VAŠEG POSLA.

Pouzdan poslovni partner.
Zahvaljujući izboru od četiri ukupne težine vozila, četiri dužine, jednom ili dva para zadnjih točkova, prednjem ili zadnjem pogonu, tri visine krova, tri izlazne snage, 6-stepenom manuelnom ili Easytronic® menjaču i paleti opcija za komfor, posao i praktičnost, te dodatnoj opremi, Opel Movano panel van se savršeno uklapa u vaše poslovne planove.

FLEXTRAY KASETA.

Sve na dohvat ruke.
Velika FlexTray kaseta koja se klizno izvlači, sa do 10,5 litara ukupne zapremine i čistom, glatkom površinom, sve vaše neophodne stvari čuva na dohvat ruke.

PAPIROLOGIJA - ZAVRŠENA.

Povezite svoju kancelariju sa sobom.
Završite papirologiju bez povratka u kancelariju. Dva USB ulaza i utičnica za struju od 12-V, kao i brojne praktične opcije za odlaganje poput gornjih zatvorenih pretinaca, standardne ili izvlačive kasete i držača u koje staju flaše od 1.5 litra, smešteni su vozaču na dohvat ruke. Movano je vaša pokretna kancelarija. 

TABLA NA IZVLAČENJE.

Višenamenske površine za rad.
Koristite svoju kabinu kao malu kancelariju – s tablom na izvlačenje i postoljem za šolju koji se otvaraju ispred suvozačkog sedišta.

SPAKUJTE SVE.

Solidan radni prostor.

Klizna vrata, široka 1,270 mm, omogućuju unošenje euro palete sa strane u svim varijantama, osim u najkraćoj. Kroz zadnja vrata u punoj visini lako ćete utovariti teret visine do 1,820 mm1. Možete spakovati predmete do 4,383 mm dužine. Ušice i tačke držaće vaš teret na mestu, dok standardna čvrsta metalna pregrada štiti vaše radnike

 

 

1Na H2 varijanti.

SLEDEĆI KORACI.