Skip To Content
Karakteristike

Novi Opel Grandland Plug-in Hybrid

Dizajn

Ambiciozan i hrabar
Naš najambiciozniji redizajn do sada, Novi Opel Grandland Plug-in Hibrid kombinuje hrabru estetiku sa preciznim nemačkim inženjeringom kako bi stvorio SUV kao nijedan drugi. Sa novim potpisom Vizor kao zaštitnim znakom ovog smelog redizajna, Grandland ima samopouzdan stav i zapovedničko prisustvo na putu daleko iznad tipičnog SUV-a.
 
Fokus baš gde treba da bude
Novi Grandland Plug-in Hibrid sadrži Opelov novi Pure Panel. Ovaj integrisani ekran transformiše doživljaj vožnje dajući svim informacijama o vozaču ’digitalni detoks’, prelepo ga usmeravajući tako da eliminiše nepotrebnu gužvu, buku i ometanje.
 
Od glave do pete
Kada kažemo da novi Grandland Plug-in Hibrid nije vaš tipični SUV, mislimo od temelja. Sve o najnovijem dodatku porodice Bold & Pure Opel razmotreno je i oblikovano do najsitnijih detalja, što se može videti u upečatljivim spoljnim oblogama koje su sada dostupne u besplatnim bojama karoserije i sportskim izgledima upečatljivih lakih legura u 17 ”18” 19 ”.
 
Okretanje za njim će postati tipično
Niste tipični ... pa zašto bi onda bio SUV koji vozite? Ponovo otkrijte svoju jedinstvenu individualnost dok istražujete dvobojne kombinacije krova i karoserije novog Grandland Plug-in Hibrid-a, kojima se zagarantovano okreću glave svaki put kada pokrenete automobil.
 
Više od imena
Ažurirana oznaka Grandlanda jasan je dokaz čistog, smelog osvežavanja dizajna koji je prisutan na pravi način kroz Opelov vodeći SUV. Više nego samo natpisna pločica, to je nagoveštaj neverovatne pogonske tehnologije koja čeka ispod haube i upozorenje na snagu spremnu za puštanje u rad. Ovo je najsigurniji znak da je vožnja sada ušla u potpuno novo doba Granda.
 
Lice budućnosti
Iz svakog ugla, Grandland Plug-in Hibrid je bez premca. Odozdo, primetićete smele izbore dizajna i progresivne akcente karakteristika. Prednjačeći, Opelov potpis Vizor elegantno integriše prednje uređaje, senzore i funkcije u jedan niz. Na samom kraju, isklesane zadnje LED lampe koje skladno odzvanjaju Vizoru ... ali Grandland Plug-in Hibrid uvek ima još šta da otkrije.
 

Inovacije

Intelli-Lux LED Pixel svetlo

Predstavljamo revolucionarne farove Intelli-Lux LED® Pixel Light1 - sledeći korak u tehnologiji farova. Ovaj najbolji sistem u klasi poboljšava noćnu vidljivost trajnim dugim svetlima bez odsjaja kako bi se izbeglo zaslepljivanje vozača koji dolaze. Svaki far se sastoji od 84 segmenta. - elementi koji se prilagođavaju uslovima saobraćaja automatskim isključivanjem pojedinih jedinica.

 

1Dostupnost u zavisnosti od ponude

 
Noćni vid

Obično vam samo farovi pomažu da vidite kada vozite u mraku. Od sada je to naša najnovija inovacija u noćnoj vožnji, Night Vision1. Napredna infracrvena kamera značajno poboljšava vidljivost svega što je ispred 300 m ispred, izvan uobičajenog dometa farova, a u mraku će otkriti pešake ili životinje i prikazati video direktno na digitalni klaster. Ako se nešto približi, tada se aktivira i sistem automatskog kočenja u nuždi. Dakle, kada govorite o sigurnijoj noćnoj vožnji, nova Grandland definitivno nije vaš tipični SUV.

 

1Dostupnost zavisi od ponude. Opelovi sistemi za pomoć vozaču namenjeni su za podršku vozaču u okviru ograničenja koja su svojstvena sistemu. Vozač ostaje odgovoran za vozački zadatak

 
Automatsko hitno kočenje

Sistem1 zvučno upozorava vozača na opasne situacije koje predstoje. Ako se drugi automobil ili pešak previše približe, usporava ili zaustavlja vozilo.

1Automatsko kočenje u slučaju nužde sa detekcijom pešaka radi automatski iznad 5 km / h i ispod 140 km / h. Od 5 do 30 km / h pokazatelj usporavanja radi smanjenja udarne brzine sudara je 0,9 g. Sa 30 na 140 km / h sistem smanjuje brzinu za maksimalno 50 km / h. Iznad ovog praga, vozač mora sam da se zakoči da bi dodatno smanjio brzinu. Raspon operativne brzine automatskog kočenja u nuždi sa otkrivanjem pešaka zavisi od otkrivene prepreke (mobilna prepreka: od 5 do 140 km / h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km / h; pešak: od 5 do 60 km / h). Opelovi sistemi za pomoć vozaču namenjeni su za podršku vozaču u okviru ograničenja koja su svojstvena sistemu. Vozač ostaje odgovoran za vozački zadatak

 
Napredna pomoć pri parkiranju1

Grandland Plug-in Hibrid će vam otkriti mesto, a zatim vas usmeriti. Sve što treba da uradite je da ubrzate i pritisnete kočnice. To je pametan potez.

 

1Dostupnost zavisi od ponude. Opelovi sistemi za pomoć vozaču namenjeni su za podršku vozaču u okviru ograničenja koja su svojstvena sistemu.

Vozač ostaje odgovoran za vozački zadatak

 
360° kamera

Vidite više nego što biste obično videli s punim samopouzdanjem, čak i u zatvorenim prostorima. Naša napredna kamera od 360 °1 otkriva predmete koji vam stoje na putu dok vidite šta se dešava na ekranu - čineći parkiranje i podupiranje laganim.

 

1Dostupnost zavisi od ponude.

 
Lane Keep Assist i Lane Departure Warning

Uživajte u većem nivou bezbednosti i svesti tokom vožnje. Lane keep assist (LKA)1,2 aktivno reaguje na opasnu vožnju nežnim upravljanjem2 vozilom nazad u trake. Lane departure warning (LDP)3 vas upozorava da ste nenamerno napustili označenu traku.

 

1 Opciono.

2 Ruke moraju ostati na volanu tokom upotrebe.

3 Opel sistemi za pomoć vozaču su namenjeni da podrže vozača u okviru ograničenja svojstvenih sistemu. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

 
Highway Integration Assist
Highway Integration Assist je inovativna sinergija Grandland Hibrid sistema, kombinujući napredni tempomat sa funkcijom Stop-and-Go i Asistencijom za pozicioniranje u traci. Radi kao poluautomatski sistem koji vam pomaže da se uključite na autoput, pratite određenu traku ili pratite vozilo ispred. Možete ponovo preuzeti kontrolu nad sistemom u bilo kom trenutku jednostavnim pomeranjem volana. 
8-stepeni automatski menjač

Izaberite jedan od 4 režima vožnje - električni, hibridni, sportski i pogon na sva četiri točka1. Hibridni režim će automatski odabrati najefikasniju opciju, pametno prelazeći u električni režim pri malim brzinama za nula emisija. Automatski menjač sa električnim menjačem sadrži sledeće režime vožnje:

 

 • Parkiranje
 • Neutralno
 • Vožnja
 • Obrnuto
 • Povećano regenerativno kočenje
 
1Režim pogona na sva četiri točka samo na modelu Hibrid4.
 

Premium komfor

Ergonomic Active Seats ergonomska aktivna sedišta

Zaboravite tipičan bol u leđima koji osećate na dugim putovanjima, ergonomska aktivna prednja sedišta, sertifikovana od strane Kampanje za zdravija leđa (AGR)1, nude vrhunska sedišta za duga putovanja.

 

 • Opušten položaj sedenja
 • Podesivo na 16 načina2
 • Luksuzna kožna presvlaka2
 • Funkcije grejanja i ventilacije21 Dostupnost zavisi od ponude. Sertifikat je pečat kvaliteta koji dodeljuje nezavisna komisija za testiranje sastavljena od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.

2 Opciono na odabranim nivoima opreme.

 
Grejne karakteristike

Pobedite hladnoću pomoću ovih grejnih funkcija:

 

 • Grejanje prednjih i zadnjih sedišta1. Priuštite sebi i svojim putnicima toplo sedište.
 • Grejač volana1. Pritisnite dugme i vaš volan će vam zagrejati ruke.
 • Thermatec ™ grejano vetrobransko staklo1. Gledajte kako se led brzo topi.
 • Grejani spoljni retrovizori1. Nema više struganja leda. Začas dobijete jasan pogled.


1Dostupnost zavisi od ponude

 
Prtljažnik1 sa otvaranjem na nožni senzor

Zašto otvoriti prtljažnik na tipičan način? Prtljažnik1 sa otvaranjem na nožni senzor otvara se brzo i lako, bilo zamahom noge ispod zadnjeg odbojnika ili pritiskom na dugme.

 

1Dostupnost u zavisnosti od ponude

 

Povezanost

Infozabava

Novi Grandland Hibrid sadrži naš najnoviji potpuno digitalni Pure Panel. U kompletu sa do 7"" multimedijalnim i 10"" navigacionim ekranima osetljivim na dodir, jednostavno je ostati povezan i zabaviti se. Lako je neprimetno povezati svoj pametni telefon preko Apple CarPlay-a 1,3 ili Android Auto™2,3 za mape, usluge za razmenu poruka i audio striming preko šest vrhunski podešenih zvučnika.

 

 • AM/FM i DAB radio
 • Strimovanje zvuka i hands-free pozivanje preko Bluetooth-a
 • Reprodukcija muzike preko USB interfejsa
 • Upravljanje glasom sa povezanog pametnog telefona

 

1 Apple CarPlay i Apple Siri su registrovani zaštitni znaci kompanije Apple Inc., registrovani u SAD i drugim zemljama.

2 Android Auto je registrovani zaštitni znak kompanije Google Inc.

3 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od tipa uređaja i verzije operativnog sistema. Da biste proverili kompatibilnost svog uređaja, idite na www.apple.com ili www.android.com ili kontaktirajte svog Opel prodavca.

4 Bluetooth® je registrovani zaštitni znak kompanije Bluetooth SIG inc.

 
Navigacija

Posetite mesta na koja obično ne biste išli. Evropski kontinent vam je na dohvat ruke sa integrisanom 3D mapom preko Multimedia Navi Pro sa ekranom osetljivim na dodir od 10 inča, uključujući usluge Live Navigation i Live Navigation Plus1,2.

 

 • Dinamička 3D navigacija sa onlajn saobraćajnom uslugom preko OPELCONNECT-a
 • Evropska integrisana baza podataka karata
 • POI i karakteristike srednjeg odredišta
 • Glasovna kontrola za navigaciju, audio i telefon

 

1 Usluge navigacije uživo uključuju saobraćaj na mreži, cene goriva, informacije o parkingu, onlajn pretragu POI, onlajn pretragu POI stanica za punjenje, upozorenja o vremenu i bezbednosti na putevima (nije dostupno u Nemačkoj ili Švajcarskoj)

2 Usluge navigacije uživo obuhvataju saobraćaj na mreži, cene goriva, informacije o parkingu, onlajn pretragu POI, onlajn pretragu POI stanica za punjenje, upozorenja o vremenu i bezbednosti na putevima (nije dostupno u Nemačkoj ili Švajcarskoj) Live Navigation/Live Navigation Plus usluge su uključene 3 godine a nakon toga podležu dodatnoj pretplati. Dostupnost i obim usluge razlikuju se od vozila do vozila i od zemlje do zemlje.

 
Bežično punjenje

Nisu potrebni kablovi sa induktivnim bežičnim sistemom punjenja Grandland Plug-in Hibrid1.

 

 • Bežično punjenje postoji kao pomoć kod hronično nedovoljno napunjenih telefona.
 • Dostupno za upotrebu sa odabranim pametnim telefonima.
 
Napomena: za punjenje nekih pametnih telefona možda će biti potrebna integrisana zavojnica.

1Dostupnost zavisi od ponude. Samo za uređaje sa omogućenim PMA ili KI. Da biste proverili kompatibilnost svog uređaja, obratite se svom Opel prodavcu.
 

Opel+ dodaci

Udovoljavanje vašim individualnim potrebama

Izrazite se originalnom Opel + dodatnom opremom i iskoristite maksimum od svog Grandland Plug-in Hibrid-a. 

 

Dizajniran i testiran za vaš Opel.

Smart wall box 11 kW
Prikaži detalje
Mode 3 charging cable 11 kW
Prikaži detalje