Skip To Content
Karakteristike

Nova Opel Astra

Dizajn

Gledajte napred
Nema šanse da zamenite novu Opel Astru sa bilo kojim drugim automobilom. Svaka linija i kriva jasno pokazuju da je ovo budućnost vožnje. Od smelog poteza prepoznatljivog Vizora koji vodi napred do čistih, zategnutih površina koje Astri daju izrazito sportski samopouzdani stav, svaki jedinstveni aspekt i neočekivana karakteristika ga izdvajaju iz gomile. 
Impresivan enterijer
Iskusite novi svet dizajna enterijera i inovacija sledeće generacije. Unutar nove Astre ć́ete otkriti novi i poboljšani Opel Pure Panel®1 sa digitalnom detoksikacijom koji pojednostavljuje informacije o vozaču kao nikada ranije. Opustite se u Ergonomic Active Prednja sedišta2 presvučena luksuznom kožom od alkantare ili napa sa funkcijom ventilacije i masaže. Okružite se prostorom, tehnologijom i čistom udobnošću koja nije pretrpana zahvaljujući najsavremenijem povezivanju. 
1 Dostupna su dva nivoa. Opcioni sadržaj je prikazan i dostupan u kasnijoj fazi.
2 Sertifikovano od strane Kampanje za zdravija leđa (AGR). Sertifikat je pečat kvaliteta koji dodeljuje nezavisna komisija za testiranje.
Stil na vrhunskom nivou

Sada je vaša šansa da prestanete da pratite obične, jer izdvajanje nikada nije bilo tako lako. Podignite lični stil na viši nivo sa smelim vizuelnim poboljšanjima Astre, kao što je elegantan crni krov sa akcentima1.

 

1 Dostupno kao standard samo na određenim modelima

 
Krenite sa najboljima
Dosta vam je bilo da pratite gomilu? Ne osećate se prijatno zbog istovetnosti? Proslavite svoju individualnost uz dodatnu vizuelnu dinamiku Astre i njenih specijalnih lakih aluminijumskih felni. Dostupni u sportskom asortimanu smelih i čistih opcija, ovi točkovi čine da Astra izgleda uzbudljivo koliko i za vožnju. 
Brilijantna iz svakog ugla
Najčistiji dizajn je čist u liniji i izvedbi, zbog čega je sve do najsitnijih detalja nove Opel Astre efikasno i savršeno izbalansirano. Izuzetno precizne nemačke proporcije prate princip kompasa gde se čak i zadnja LED svetla koja štede energiju savršeno usklađuju sa vizuelnom osovinom. 
Pogledajte budućnost u oči
Vi ste licem u lice sa najhrabrijim hečbekom u kraju. Tamo gde bi drugi automobili imali svakodnevnu rešetku, Opel Astra karakteriše Vizor® sa potpisom. Ovaj upečatljivi panel je čisto nemački dizajn koji sledi funkciju, elegantno integriše prednje uređaje, senzore i funkcije u jedno glatko kretanje. 

Bezbednost i pomoć vozaču

Intelli-Lux® Pixel svetla
Opel Astra ima najnovija svetla Intelli-Lux® Pixel. Nov i poboljšan, ovaj sistem je korak napred u tehnologiji farova, korak u odnosu na prethodne Intelli-Lux generacije. Radikalno poboljšava vidljivost preko povećanog broja od 168 individualno prilagodljivih LED segmenata koji obezbeđuju stalna duga svetla bez odsjaja koja se automatski prilagođavaju kako bi izbegla zaslepljivanje dolazećih vozača. 
Intelli-HUD 
Astra Intelli-HUD (Head up Display) deluje zaista futuristički, projektujući osnovne informacije direktno na vetrobran i udobno u vidno polje vozača. Ova najnovija generacija Opelove HUD tehnologije proširuje polje projekcije i poboljšava rezoluciju, a može se podesiti da prikazuje različite stranice povezane sa instrument tablom, uključujući iskačuća upozorenja, dolazne pozive i informacije o medijima. 
Intelli-Drive 1.0 
Ovaj sistem kombinuje mogućnosti tri od tehnološki najnaprednijih funkcija Astre da bi vam pružio neuporedivu komandu i kontrolu nad vašim putovanjem. Intelli-Drive 1.0 integriše Lane Positioning Assist (LPA) koji omogućava Astri da nežno ispravi upravljanje kako bi vam pomogao da stabilnije ostanete između traka. Takođe uključuje pomoć pri promeni trake, koja vam daje do znanja da li vam se drugo vozilo brzo približava s leđa ili ulazi u vaš mrtvi ugao, plus upozorenje o poprečnom saobraćaju pozadi koje vas upozorava na bilo šta što vam se približava dok vozite unazad, uključujući bicikliste ili pešake, od čak 40 metara daljine. 
Intelli-Vision
Intelli-Vision se automatski aktivira kada stavite Astru u rikverc (ili na zahtev) i koristi četiri kamere postavljene oko automobila. HD slike i slike u realnom vremenu su najbolja podrška za proveru okoline automobila. Prebacite se između pojedinačnih kamera da biste dobili jasan pogled na svaki poprečni saobraćaj koji se približava i olakšali parkiranje čak i na najudobnijim mestima. 
Intelli-Drive 2.0
Intelli-Drive 2.0 je Opelova najnaprednija i najintuitivnija tehnologija pomoći koja zajedno radi na tome da nova Astra bude najbezbednije i opuštajuće iskustvo vožnje koje smo ikada napravili. Ovaj sistem integriše više funkcija, uključujući prilagođavanje brzine krivine (CSA) koje izračunava i prilagođava Astra ubrzanje tokom krivina velikih brzina za maksimalnu udobnost i kontrolu. Još jedna uključena funkcija je napredna inteligentna adaptacija brzine (A-ISA) koja prati znakove na putu i ​​nudi usporenje ili ubrzanje u skladu sa tim i čak će kompenzovati vremenske uslove. Intelli-Drive 2.0 takođe ima poluautomatizovanu promenu trake (SALC) koja detektuje kada menjate traku i može da dobije zadatak da izvrši manevrisanje umesto vas. 
Ulazak i start bez ključa
Ulazak i pokretanje bez ključa nove Astre, uparen sa pametnim kapacitivnim kvakama na vratima, znači da ne morate čak ni da prekidate korak kada krećete na novo putovanje. Jednostavno uklizajte unutra, pritisnite start i krenite. 

Premijum komfor

Ergonomska aktivna sedišta
Ergonomska aktivna sedišta nove Opel Astre1 nose pečat kvaliteta AGR2 (Kampanja za zdravija leđa). Sa brojnim opcijama podešavanja, uključujući naslone za glavu koji se mogu postaviti, elektronski podesivu lumbalnu podršku i proširivu potporu za butine, ova sedišta su ne samo da je izuzetno udoban, već podržava zdravo držanje za dugotrajno zdravlje vozača i putnika. 

1 Opciono na izabranim nivoima opreme.

2 Sertifikat je pečat kvaliteta koji dodeljuje nezavisna komisija za testiranje sastavljena od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina

Funkcije grejanja

Odmrzavajte se i odmagljujete brzo i efikasno sa ThermaTec® grejanim vetrobranom1. Uživajte u grejanim prednjim1, pa čak i spoljnim zadnjim sedištima2, plus zagrejanom volanu3 za toplo, udobno prianjanje u hladnim jutrima.

 

1,2,3 Opciono

 
Panorama krov

Panoramski krovni otvor1 preplavljuje prostranu unutrašnjost Opel Astre svetlom i može da se otvori ili otvori do kraja da bi vozačima i putnicima pružio vrhunsko svetlo i prozračno iskustvo vožnje.

 

1 Opciono

 
Intelli-Air
Intelli-Air je novi visokoefikasni filter za vazduh, koji pruža stalne informacije o kvalitetu vazduha. Pomaže da se kvalitet vazduha u kabini održava svežim i čistim. 

Povezanost

Multimedija
Novi potpuno digitalni Pure Panel® sadrži instrument tablu od 10 inča i centralni ekran osetljiv na dodir od 10 inča koji bežično integriše vaš pametni telefon preko Apple CarPlay™1 i Android Auto™1,2. Novi i intuitivni korisnički interfejs nalik pametnom telefonu može se u potpunosti personalizovati pomoću individualnog upravljanja profilom, uključujući prepoznavanje vozača. Dodatni mir je obezbeđen OpelConnect servisima za hitne slučajeve i pozive u slučaju kvara, kao i automatska ažuriranja bežičnim putem. Multimedijalni sistem uključuje funkcije kao što su AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® audio strimovanje3 i dva USB-C porta za impresivnu muziku gde god da krenete. 

1 Apple CarPlay™ je registrovani zaštitni znak kompanije Apple Inc. registrovan u SAD i drugim zemljama, a Android Auto™ je registrovani zaštitni znak kompanije Google Inc.

2 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od tipa uređaja i verzije operativnog sistema. Da biste proverili kompatibilnost svog uređaja, idite na www.apple.com ili www.android.com ili kontaktirajte svog lokalnog Opel prodavca.

3 Bluetooth® je registrovani zaštitni znak kompanije Bluetooth SIG inc.

Navigacija
Opelov najsavremeniji navigacioni sistem dolazi u kompletu sa saobraćajem na mreži, informacijama o parkiranju, pretragom POI i ažuriranjima vremena1 sa navođenjem za rutu prikazanim na Intelli-HUD (Head up Display)2, instrument tabli ili centralnom ekranu osetljivom na dodir, bez obzira na kombinaciju koju želite Pametni sistem će čak pratiti vaše glasovne komande uz reč za buđenje „Hej Opel!“. Vozite pametno sa povezanim navigacionim uslugama, uključujući ažuriranja mapa preko vazduha i dajte vašem putovanju dodatni podsticaj uz pomoć HiFi sistem sa 8 zvučnika2. Za dodatnu pogodnost pošaljite svoje odredište do automobila pomoću pametnog telefona i aplikacije myOpel ili dobijte uputstva za poslednji kilometar da završite svoju rutu gde god da parkirate.  

1 Connected Navigation Pack Plus uključen za 3 godine, dostupnost i obim povezane usluge se razlikuju od zemlje do zemlje i od vozila do vozila. Korišćenje Connected Navigation Pack Plus zahteva aktivaciju preko OpelConnect Store ili myOpel aplikacije.

2 Opciono.

Bežično punjenje

Kabina nove Opel Astre dobila je digitalnu detoksikaciju svih nereda i uključuje inovativne funkcije koje vam pomažu da bude čista i spokojna bez gužve kablova. Punite svoje kompatibilne uređaje pomoću integrisanog bežičnog punjača1. Ugrađena detekcija brzog kretanja, bezbedna od otkaza, sprečava oštećenje baterije vašeg uređaja od bežičnog preopterećenja prilikom vožnje preko neravnih površina.

1 Dostupnost zavisi od ponude. Samo za uređaje koji podržavaju PMA ili QI. Da biste proverili kompatibilnost svog uređaja, kontaktirajte svog Opel prodavca.

 
OpelConnect usluge

Pametni tehnološki sistemi i srodne usluge1 koji nude povezivanje i moderne inovacije kako bi bili bezbedni i obezbedili uzbudljivo i efikasno putovanje.

 

  • Bezbrižnost: poziv za hitne slučajeve i kvar2, status vozila i informacije daju vam kilometražu, nivo goriva ili upozorenja o održavanju za dobar osećaj u svakom trenutku.
  • Pogodnost: Usluga e-Daljinskog upravljanja3 za proveru nivoa baterije, upravljanje punjenjem i podešavanje klima uređaja preko myOpel aplikacije.
  • Pametna vožnja: opušteno putovanje zahvaljujući Connected Navigation Pack Plus4 i usluzi Trip and Drive Management.
 

1 Dostupnost i obim usluge razlikuju se od zemlje do zemlje i od vozila do vozila. Usluge mogu zahtevati pretplatu/naknadu i podležu pokrivenosti i dostupnosti mobilnom mrežom.

2 Korišćenje Hitnog poziva i poziva u slučaju kvara zahteva potpisivanje Odredbi i uslova sa pismenom izjavom o saglasnosti za lokalizaciju vozila prilikom naručivanja vozila i zavisi od pokrivenosti mreže i dostupnosti. Usluga kvara (Opel Mobilservice) je besplatna u prvoj godini nakon prve registracije, a zatim uz naknadu. Informacije o Opel Connect na www.opel.de/connect i Opel Mobile Service na www.opel.de/mobilservice. Primenjuju se odgovarajući opšti uslovi.

3 Samo za Astra Plug-In Hybrid

4 Usluge Connected Navigation Pack Plus su uključene na 3 godine i nakon toga podležu dodatnoj pretplati. Dostupnost i obim usluga razlikuju se od zemlje do zemlje i od vozila do vozila. Usluge mogu zahtevati pretplatu ili naknadu i podležu pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

Dinamika vožnje

Motori sledeće generacije

Ova sledeća generacija Opel Astre je projektovana oko potpuno nove platforme, precizno napravljene za agilnost, upravljivost i udobnost. Ispod haube možete izabrati niz tehnološki unapređenih pogonskih agregata sa turbo punjenjem. Svi su glatki, pouzdani i rade sa visoko konkurentnim operativnim troškovima i niskim nivoom CO2.
Opcije uključuju brzi 1.2 benzinac i visokoefikasni 1.5 dizel, koji isporučuju 130 KS i sa funkcijama stop/start.

 

 
Menjači
Uhvatite se u koštac sa Astrinim dinamičnim, ali ekonomičnim menjačem. I dizel i benzinski motori dolaze sa vašim izborom precizno projektovanim šestostepenim manuelnim menjačem ili izuzetno uglađenim i sofisticiranim automatskim menjačem. 
Režimi vožnje
Nova Opel Astra vam daje snagu reagovanja na dohvat ruke, sa mogućnošću izbora režima vožnje1 koji savršeno odgovara vašem putovanju, uslovima na putu i ​​raspoloženju. NORMAL će vam uvek pružiti idealno izbalansiran domet i snagu, dok će ECO optimizovati efikasnost. Naravno , kad god želite maksimalnu zabavu, samo pritisnite SPORT da biste svaku vožnju učinili uzbudljivom predstavom.

1 Funkcija režima vožnje dostupna samo sa automatskim menjačem. 

Opel+ dodaci

Za vaše lične potrebe

Izrazite se uz originalnu Opel+ dodatnu opremu i maksimalno iskoristite svoju Astru. Dizajniran i testiran za vaš Opel.

Slika se može razlikovati od proizvoda u prodaji.

Nosač za bicikl
Prikaži detalje
Kutija za krov
Prikaži detalje
Kuka za vuču
Prikaži detalje
Postolje za teret
Prikaži detalje

Šta je sledeće?