NOVA OPEL INSIGNIA.

Tehnološki napredan hečbek.

Elegantna, praktična, tehnički i tehnološki napredna, nova Opel Insignia hečbek kombinacija je sportske elegancije i praktičnosti koju pruža 5 vrata. Potpuno nov princip povezivanja vas i vašeg automobila spremno čeka. Udjite u novi vid genijalnosti koja vas očekuje u novoj Insigniji.

Novom Opel Insignijom hečbek izdvajate se zbog njenog revolucionarnog dizajna, elegancije, tehnologije i ecoFLEX motora sa fantastičnom emisijom CO2 od samo 98 g/km. Evo šta je čini toliko posebnom:

  • Moderan dizajn
  • Maksimalan komfor
  • Sveobuhvatna pomoć vozaču
  • Napredni čovek-mašina interfejs
  • Impresivna dinamika vožnje
  • Vrhunska bezbednost

Enlarge

Inspirativna, praktična i prefinjena

Originalna Insignia hečbek redefiniše čitavu klasu dodatnom sofisticiranošću. Ostale su naočite proporcije, ali sada je tu nova, nešto rafiniranija čistota kontura.


Enlarge

Komfor sušte elegancije

Fluidne obline i opipljiv kvalitet spojeni s ergonomijom koja sve postavlja u vidnom polju i na dohvat ruke. Dobrodošli u unutrašnjost nove Insignije hečbek u kojoj, ma gde sedeli, u prvoj ste klasi.


Enlarge

Pomoć u 360°

Kontrola je najbitnija i ako se nekad, negde dogodi nešto nepredvidjeno, nova Insignia će vas spremno izvući. Upoznajte tehnologiju koja vas štiti, podiže komfor i jača dinamičnost.


Enlarge

Snaga i kontrola

Na polju dinamike, nova Insignia predstavlja izazov i za automobile više klase. Spoj izuzetne stabilnosti i novih, snažnih motora pruža impresivno iskustvo u vožnji.


Enlarge

Bezbednija, sigurnija i još pouzdanija

Insignia je čitavoj klasi dala novo značenje aktivne i pasivne bezbednosti. Nova Insignia se nadovezuje na ovu tradiciju najvišim standardima.


Enlarge

Informacija stvorena za vas

S naprednom tehnologijom koja radi s vama i za vas, jasno vidljivom, pristupačnom i lakom za korišćenje, nova Opel Insignia raspolaže savršenim čovek-mašina interfejsom (HMI) koji vam obezbedjuje detaljne informacije i logičan raspored komandi.


Nova Opel Insignia hečbek - Naredni koraci
Naredni koraci