Nazad
Dalje
Nazad
Dalje

OPEL COMBO TOUR.

Otkrijte naš porodični prostrani automobil.

Prostranost i fleksibilnost su dve izvanredne prednosti novog Opel Comba Tour. Pogledajte unutrašnjost i videćete da je savršena za porodicu, hobije, sport i odmore u slobodno vreme. Ili možete da na udoban način da kombinujete posao sa svim ostalim, bez narušavanja svog prostora za vožnju.

 

Dizajniran za porodičnu vožnju u eri fleksibilnog prostora, bez narušavanja ekologije ili enormnih troškova. Saznajte zašto:

  • Praktičan dizajn za obilan prostor
  • Udoban, prijatan i bezbedan
  • Vodeća u klasi sedišta i prostor
  • Izvanredna ekonomičnost i performanse

Enlarge

Brilijantna kombinacija

Kapacitet, praktičnost, čvrstina i funkcionalna elegancija besprekorno su kombinovani u sjajnom obliku Opel Comba Tour.


Enlarge

Svež i prikladan

Opel Combo Tour vas štiti i brine o vama, vašim putnicima i svemu želite da prevezete. Pored toga možete da dodate onoliko udobnosti koliko god poželite.


Enlarge

Čini život lakšim

Jednostavan za ulazak i utovar, sa sedištima za do sedam putnika, jednostavan za konfigurisanje i višestruko talentovan, Opel Combo Tour nudi pravi izbor funkcionalnosti i opreme. Sedišta u drugom redu koja mogu da se pomere i preklope i sedišta u trećem redu u varijanti sa sedam sedišta omogućavaju da se kapacitet prtljažnika postepeno povećava od 800 l do 3200 litara.


Enlarge

Vozite duže, uštedite više

Zahvaljujući štedljivoj potrošnji goriva, dugim intervalima između servisa i garanciji protiv korozije, Opel Combo Tour čvrsto drži operativne troškove iznad crte.