POTPUNO OPEL ADAM

Uživajte u samo vašem gradskom automobilu

Niko nije kao Opel ADAM. Ne samo zbog odvažnog stava i bogatog kolorita. S ADAMOM vi vodite glavnu reč u dizajniranju svog automobila. O vašem ADAMU pričaće se u gradu. Bacite se odmah na posao s ADAMOM JAM, ADAMOM GLAM ili ADAMOM SLAM. Ili, neka vam kao inspiracija posluži dinamični, sportski izgled novog, žestokog ADAMA S.

 

 

Zaronite u svet ličnog identiteta i osvojite ulice s ADAMOM.

 

  • Svež, upečatljiv dizajn
  • Povežite se preko IntelliLink multimedijalnog sistema tipa sve-u-jednom
  • Udobna i moderna unutrašnjost omogućuje vam da se udobno smestite i relaksirate
  • Samo se opustite i uživajte u bezbednoj vožnji
  • Vozi se lako, ugodno i sa zadovoljstvom
Novi Opel ADAM - IntelliLink
IntelliLink

Enlarge

O njemu se priča u gradu

Uzbudljiv i žestok, novi ADAM S upotpunjuje fantastičnu gamu koju čine ADAM JAM, ADAM GLAM i ADAM SLAM. Svima je zajednički dramatičan, dvobojni kolorit i upečatljiv dizajn. Svi imaju unutrašnjost koja pruža sve ono što spoljašnjost nagoveštava. ADAM je spoj fantastičnog uličnog profila i maksimalne personalizacije – dakle, pokrenite se i lansirajte sopstveni trend.


Enlarge

Personalizujte svog ADAMA

ADAM označava svežu individualnost i moderni dizajn. Ali, ovaj gradski automobil oživi tek s vašom jedinstvenom ličnošću. Spisak karakteristika za individualizaciju je gotovo beskonačan kad se radi o ADAMU. Izbor je na vama, jer vi modifikujete svog ADAMA tačno onako kako želite.


Budite informisani i povezani

Pogledajte jedinstveni multimedijalni sistem IntelliLink koji podrazumeva povezivanje s pametnim telefonima - za Android i za iOS – kako bi se prilagodio vašem stilu. Udjite u svet muzike, video zapisa, fotografija i mapa na samo vašem 7-inčnom taktilnom kolor ekranu na instrument tabli vašeg ADAMA. ADAM preko vašeg iPhone-a integriše i Siri Eyes Free, vašeg ličnog asistenta koji će izvršavati vaše naredbe i odgovarati vam na pitanja.


Enlarge

Vožnja je upravo postala lepša

Kad je reč o ADAMU, nije sve u izgledu. Ovaj urbani mini automobil dostupan je sa svim voznim karakteristikama koje su u skladu sa savremenom tehnologijom. Pomoć pri parkiranju, servo upravljanje i potpuna kontrola klima uredjaja samo su neke od karakteristika.


Enlarge

Opustite se

Parkiranje je upravo postalo zabavno. Ovaj novi mali automobil, ne samo da će pronaći zgodno parking mesto, on će se sam i uparkirati. Da bi vama olakšao posao. To nije sve. Pritisnite dugme City za pojačanu servo funkciju radi lakšeg parkiranja i manevrisanja u gradu.


Enlarge

Odavde kreću dinamične performanse

Novi ADAM S u gamu unosi novi pogonski paket 1.4 Turbo ECOTEC®. Uz 110 kW (150 KS) i kolosalnih 220 Nm obrtnog momenta, bukvalno ćete osetiti kako se zemlja trese. Ali, ako želite dobar tempo bez otpadnih materija, tu su i druge radikalne opcije. Dva 3-cilindarska 1.0 Turbo ECOTEC® motora, isporučuju impresivnih 170 Nm obrnog momenta i nude 66 kW (90 KS) ili 85 kW (115 KS) fantastične, ali ujedno i ekonomične zabave. Svi voze uz Opelov odličan novi 6-stepeni menjač.

Uz to, ne zaboravite da su svi ADAMOVI motori, osim 1.4 LPG, kompletno uskladjeni s Euro 6 standardom. Mogu se poručiti s tehnološkim paketom ecoFLEX što će dodatno smanjiti potrošnju.


A, ako vam je draža jevtina vožnja na tečni naftni gas, 1.4 LPG dostupan je od proleća 2015. godine, takodje usaglašen s Euro 6 standardom.


Naredni koraci