Nazad
Dalje
Nazad
Dalje

OPEL MOVANO.

Teški poslovi zahtevaju teško komercijalno vozilo.

Opel Movano je prvoklasni operativac u svetu kombija. Impresivnim izborom varijanti, medjuosovinskih rastojanja, kao i opterećenja i visine teretnog prostora, predvodnik je na ovom polju. Movano komercijalna vozila nude pametan dizajn, odličnu ekonomičnost, kao i vodeće performanse i komfor u ovoj klasi.

 

Funkcionalan u svakom detalju, Opel Movano smanjuje troškove na minimum, a podiže imidž i komfor. Pogledajte zašto.

  • Teretni prostor i kapacitet
  • Svebuhvatna gama
  • Poboljšana šasija
  • Čist, ekonomičan pogon
  • Izuzetna bezbednost

Enlarge

U susret vašim potrebama

S četiri dužine šasije, tri visine, prednjim ili zadnjim pogonom, fabrička gama polazi od panel kombija, preko kombija za prevoz radnika ili kipera, pa ma kakve potrebe imali, gotovo je sigurno da postoji Opel Movano koji to može da izvede. A za posebne zadatke, verzije kabine sa šasijom i kabine za prevoz radnika pružaju idealnu osnovu za namenska vozila i konverzije koje izradjuju provereni Opelovi specijalizovani partneri. Još je bolje to što vaš lokalni specijalista za Opelova komercijalna vozila spremno čeka, opremljen svim potrebnim stručnim znanjem koje vam je na usluzi kako biste izvukli maksimum iz ovog ogromnog potencijala.


Enlarge

Pokretni komfor

Projektovan da postavlja trendove u domenu putničkog komfora, Opel Movano je opremljen iznenadjujućom količinom naprednih funkcija i svrsishodnog skladišnog prostora. Klima uredjaj, nema problema. Osvetljenje i ventilacija avionskog tipa za putnike? Sve je tu i spremno čeka.


Enlarge

Zaštita za radnike i teret

ESP® ekponencijalno povećava bezbednost. Standardna je oprema na svim modelima Opela Movano s prednjim i zadnjim pogonom. U najnovijoj verziji, dopunjen je sistemom Pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA), Sistemom protiv zanošenja prikolice (TSM) i Poboljšanim sistemom za kontrolu proklizavanja (ETCS). Sve ovo je sinonim za bezbednost i deo programa ukupne bezbednosti i sigurnosti.


Enlarge

Spreman da pruži sve od sebe

Prednji ili zadnji pogon, jednostruki ili dvostruki točkovi na zadnjoj osovini, Opel Movano donosi bolju stabilnost i duge servisne intervale. Vozi se bukvalno kao veliki automobil, ali zbog ogromnog utovarnog i vučnog kapaciteta ima funkciju izvanrednog transportera.


Enlarge

Snaga koja štedi

Pet efikasnih dizel motora s iznenadjujuće snažnim ecoFLEX modelom, daju Opelu Movano novu dimenziju snage. Novi BiTurbo motori visoke tehnologije isporučuju performanse bez turbo rupe i nude izbor u rasponu od 100 kW (136 KS) i 340 Nm obrtnog momenta do 120 kW (163 KS) i 360 Nm obrtnog momenta. BiTurbo i ecoFLEX verzije dolaze sa sistemom Start/Stop zbog uštede goriva, naročito u gradskoj vožnji. BiTurbo verzije imaju i ECO režim koji doprinosi većoj uštedi goriva.


Opel Movano – Naredni koraci
Naredni koraci