Opel - Pomoć na putu

Pronađite vašeg Opel dilera

Unesite bilo koje polje:

OPEL ASISTENCIJA

Napravili ste odličan izbor kupujući novi Opel, čije su odlike sigurnost, komfor, pouzdanost i uživanje u vožnji. Deo njihove opšte bezbednosti uključuje individualnu uslugu koja vam garantuje da ćete uvek ostati mobilni.

 

Ako se i pored najnovijoj tehnologija i najvišim standardima kvaliteta ipak pojavi tehnički problem, ne morate brinuti. Kao vlasnik novog Opela, ne treba da vas muči mogući kvar. Opel asistencija vam je uvek dostupna.

 

Jednostavno, pozovite broj iz Centra za Opelovu asistenciju i naše stručno i ljubazno osoblje će obaviti ostalo. 12 meseci od dana prve registracije vašeg novog Opela, obezbedićemo vašu stalnu mobilnost u više od 40 Evropskih država. Sve što je potrebno da bi koristili prednosti Opel asistencije u prvih 12 meseci od datuma prve registracije je da obavite propisane servisne radove u pravo vreme.

Važna napomena:

U slučaju kvara, pre nego što organizujete bilo kakve usluge ili popravke, najpre prvo kontaktirajte Centar Opelove asistencije.

 

Troškovi bilo kojih servisnih radova, koji nisu organizovani ili odobreni od strane Centra za Opelovu asistenciju, neće biti pokriveni.

Telefonski brojevi Centra Opelove asistencije:

Unutar Srbije, zvati (011) 240 4351

 

Iz inostranstva, zvati lokalni Centar Opelove asistencije. Sve države i telefonski brojevi za pomoć u hitnim slučajevima su navedeni na kraju Servisne i garancijske knjižice vašeg Opel vozila. Ako ne možete dobiti lokalni Centar Opelove asistencije ili ako imate problema sa poznavanjem jezika, slobodno pozovite telefonski broj Centra Opel asistencije Srbije.

Pre poziva…

Uverite da pri ruci imate sledeće važne informacije:

 

  • telefonski broj na koji ste dostupni
  • lokacija vozila
  • uzrok ili opis defekta
  • broj šasije ili broj registarske tablice
  • boja vozila
  • datum registracije
  • karticu za pomoć i Servisnu i garancijsku knjižicu

 

Za više informacija u vezi produžene Opel Pomoć na putu, pogledajte u delu “Opel FlexCare”.