NOVA ZAFIRA LIFE.

Predstavljamo vam novu Zafiru Life. Bezbedan prevoz za do 9 osoba uz apsolutni komfor i pametne tehnologije nadohvat ruke.

PROJEKTOVANA DA OLAKŠA ŽIVOT.

Pristup kroz električna klizna vrata, te fleksibilne konfiguracije sedišta poput sedenja licem u lice sa sklapajućim stočićem, pretvaraju putovanje u drugom i trećem redu u fantastičnu priliku za druženje.

UDOBNO SMEŠTENI I KVALITETNO POVEZANI.

Nova Zafira Life savršeno se uklapa u vaš živtoni stil. Sinhronizujte svoj pametni telefon preko sistema Android Auto™1 i Apple CarPlay™1 i uživajte u pogledu koji pruža fantastičan panoramski krovni prozor.

PRIJAVITE SE DA SAZNATE VIŠE.

Da se bolje upoznate s novom Zafirom Life i da se obavestite o ponudama ili prvi zakažete probnu vožnju, prijavite se za našu brošuru i bićete uvek u toku.

Close

Lako odložite stvari kroz prozor na vratima prtljažnika koji se otvara i sami podesite odgovarajuću temperaturu u kabini preko dvozonskog klima uređaja. Pametna duga svetla i automatski tempomat doprinose opuštenoj vožnji.

1Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Apple CarPlay™ je robna marka kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Android Auto™ je robna marka kompanije Google Inc.

Close

Nova Zafira Life je dostupna u 3 različite dužine, pa se u vrhunska sedišta udobno može smestiti do 9 odraslih osoba. Napred, vozača i suvozača čeka pravi luksuz u opuštajućim sedištima s masažerom.

Close

S lakoćom savladava svaki zadatak i savršeno se uklapa u avanturistički način života koji vodite. Visoka fleksibilnost garantuje da uvek završi posao, čime je Zafira Life kao stvorena za one koji uvek žele više.