NOVI VIVARO.

Predstavljamo vam novi Vivaro, van projektovan da unapredi vaš biznis. Ako tražite nemačku bezbednost i efikasnost, te izuzetnu pouzdanost i funkcionalnost, na pravom ste mestu.

IZVUCITE MAKSIMUM IZ SVOG PROSTORA.

Uživajte u izuzetnoj fleksibilnosti s funkciajama poput FlexCargo otvora za dug teret, električnih kliznih vrata, maksimalne dužine teretnog prostora od 4m1 i korisne nosivosti od 1400 kg2.

VAŠA KANCELARIJA U POKRETU.

Kad vam je potrebna kancelarija u pokretu, novi Vivaro izlazi u susret s funkcijama poput prilagodljivog kancelarijskog stola, navigacije na ekranu od 7"osetljivom na dodir, zvučnom izolacijom i ergonomskim sedištima s grejanjem.

Close

Od maja 2019. bićete još bezbedniji i bolje povezani s novom Opel Connect uslugom za pomoć vozaču.

Close

Kad su vam ruke pune, otvorite tovarni prostor bez angažovanja ruku. Sistem otvaranja i startovanja bez ključa doprinosi jednostavnosti - a uz impresivnu maksimalnu zapreminu teretnog prostora od 6.6m3(1), novi Vivaro izlazi u susret svakoj vašoj potrebi.

1Maksimalna dužina teretnog prostora od 4m i zapremina teretnog prostora od 6.6m3 u Vivaru s dugim međuosovinskim rastojanjem s opcionom FlexCargo funkcijom.
2Standardna korisna nosivost iznosi 1000 kg, a maksimalna od 1400 kg dostupna je kao opcija.

Close

Izuzetne specifikacije novog Vivara donose izuzetan odnos cene i kvaliteta s fokusom na pametan dizajn - pa je vaša kancelarija uvek uz vas, gde god da krenete.