COMBO LIFE - ČINJENICE SVE GOVORE.

S maksimalno 7 sedišta1, bezbrojnim rešenjima za odlaganje stvari i naprednim sistemima pomoći vozaču, novi Combo Life savšreno se uklapa u vašu svakodnevicu.

 

1Opciono

PAMETNE TEHNOLOGIJE.

Combo Life spaja sofisticiranost i praktičnost s vodećim inovacijama u klasi poput upravljača1 s greajnjem, ekrana osetljivog na dodir od 8”1 i Automatskog kočenja u hitnim situacijama2.

MAKSIMALNO ISKORIŠĆEN PROSTOR.

Želite da prevezete sve članove svoje porodice i sve njihove stvari? S maksimalnih 2693 litara prtljažnog prostora1 i fleksiblnim rasporedom sedišta, Combo Life sve pokriva.

Close

1 Do 2693 litara za Combo Life s dugim međuosovinskim rastojanjem. Do 2126 liara za standardni Combo Life. Natovaren do krova sa spuštenim naslonima zadnjih sedišta, prema standardu ISO 3832.

Close

1 Opciono.
2 Funkcioniše automatski preko 5 km/h i ispod 85 km/h. Od 0 do 30 km/h metrika usporavanja kako bi se smanjila brzina udara pri sudaru iznosi 0.9 g. Od 30 do 85 km/h, sistem smanjuje brzinu maksimalno za 22 km/h. Nakon ove granice, vozač mora sam da koči kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon operativne brzine sistema AEBPD zavisi od otkrivene prepreke (mobilni objekat: od 5 do 85 km/h; fiksni objekat: od 5 do 80 km/h; pešak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sistemi pomoći vozaču namenjeni su podršci vozaču u okviru sistemski zadatih ograničenja. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.