NOVA ASTRA.

Elegantna, dinamična i inovativna kao i uvek, naša najefikasnija Astra dosad dolazi s novom generacijom motora, sa do 19% nižom emisijom CO21 i minimalnom potrošnjom goriva.

 

1U poređenju s prethodnom Astrom. Prema NEDC standardu. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 određeni su prema globalno usklađenom postupku ispitivanja za laka vozila, WLTP, (Uredba EU 2017/948), a relevantne vrednosti su ponovo prevedene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje s drugim vozilima. Molimo, obratite se ovlašćenom dileru Opela da saznate najnovije informacije. Vrednosti ne uzimaju u obzir posebno korišćenje, uslove vožnje, opremu ili opcije i mogu varirati u zavisnosti od dimenzija pneumatika.

USAVRŠENI STANDARDI.

Nova Astra će vas oduševiti svojim afektivnim dizajnom i sportskom pojavom naglašenom novom 3D maskom hladnjaka vrhunske klase i Paketom opreme u crnoj boji visokog sjala1.

 

1Opciono

KAO STVORENA ZA OPUŠTENU VOŽNJU.

Ostanite informisani i povezani preko kolor taktilnog ekrana od 8’’1 s digitalnim ekranom s instrumentima1 i navigacijom1 dok uživate u Astrinom prostranom enterijeru visoke klase s vrhunskim sedištima.

Close

Oplemenite svoja putovanja muzikom iz vrhunskog Bose® ozvučenja1 i dopunite svoj telefon bez kablova u odeljku za odlaganje telefona

 

1Opciono.

Close

Rafinirana LED svetla daju joj oštar, upečatljiv izgled otelovljen u prepoznatljivim Opelovim krilima.