Opel Vivaro - Varijante

Probna vožnja

Probna vožnja će vam reći više od hiljadu slika. Kliknite ovde da iskusite pravu stvar.

Rezervišite probnu vožnju

OPEL VIVARO ZA SVAKU NAMENU.

Ma kojim se poslom bavili, ma koje da su vam potrebe, kad je reč o komercijalnim vozilima srednje veličine, neki od Opela Vivaro biće savršen za vas. Panel kombi, Kombi za prevoz radnika ili Kabina s platformom – izbor je širok, a vi ste ti koji birate.

Enlarge

Panel kombi

Višenamensko vozilo. Za mali biznis, ekspresne dostave ili pružanje usluga na licu mesta, Opel Vivaro Panel kombi ekonomski je izuzetno atraktivan. S 2 dužine, 2 visine, zapreminom teretnog prostora od 5.2 m3 do 8.6 m3 i maksimalnom nosivošću od 1200 kg, pokriva gotovo svaku primenu komercijalnog vozila male ili srednje veličine.


Enlarge

Kombi za prevoz radnika

Uz dovoljno mesta za ljude zajedno s potrebnom opremom, Kombi za prevoz radnika ima primenu u brojnim delatnostima, od gradjevine, preko pejzažne arhitekture, do instaliranja alternativnih izvora energije i servisa. S maksimalno 6 sedišta s 2 dužine i odličnim prilazom sa svih strana, podiže udobnost radne ekipe na viši nivo.


Kabina s platformom

S dugim medjuosovinskim rastojanjem (L2) I maksimalnom ukupnom masom vozila od 2990 kg, Vivaro Kabina s platformom idealna je osnova za prilagodjene konverzije koje vrše odabrani specijalisti.