Opel Vivaro - Dodatna oprema

Probna vožnja

Probna vožnja će vam reći više od hiljadu slika. Kliknite ovde da iskusite pravu stvar.

Rezervišite probnu vožnju

DODATNA OPREMA ZA Opel Vivaro.

Vivaro donosi Opelovu nagradjivanu filozofiju dizajna u ovaj segment. Uz standardne i opcione elemente, tu je i širok izbor dodatne opreme koji vam je na raspolaganju kako biste izvukli maksimum iz svog Vivara.

 

Za kompletan asortiman dodatne opreme, pogledajte onlajn katalog dodatne opreme za Opel Vivaro ili se raspitajte kod svog lokalnog dilera Opelovih vozila.

Enlarge

Udobnost i nega

Bez obzira da li ga koristite kao vozilo za rad ili kao porodično prevozno sredstvo, vaš Vivaro treba da vam pomogne da se prijatno osećate. Naći ćete sve što vam je potrebno da namestite svoje vozilo po sopstvenoj, od patosnica do navlaka za sedišta.


Enlarge

Info-zabava

Pomaže vam da budete na vezi – s vašom kancelarijom, porodicom, uslovima saobraćaja i putnim vodičem. Pogledajte proizvode za vaš Vivaro.


Enlarge

Bezbednost i zaštita

Vozite bezbednije i pomozite svom Vivaru da dugo vremena dobro izgleda. Vodite računa o svojim putnicima i robi i bude pripravni. Nudimo pomoć pri parkiranju i kamere za hod unazad, zaštitu za panele i zavesice za blato, komplete sijalica i dečja sedišta ako su potrebna.


Enlarge

Stilizovanje

Vivaro sjajno izgleda spolja i iznutra. Ali, možda želite da mu date lični pečat? Pogledajte ovu dodatnu opremu koja uključuje bočne stepenike i navlake za retrovizore.


Enlarge

Sistemi za transport i nosači

Kapacitet Vivara je makismizovan i optimizovan. Uz to, Opel nudi dodantu opremu koja vam pomaže da organizujete sve što treba da ponesete, unutra i spolja. Od unutrašnjih obloga i polica do sistema krovnih nosača, kuka za vuču i kaiševa, imamo nešto što će vam olakšati transport. Naš izbor uključuje Opelove originalne proizvode, kao i proizvode našeg kooperanta Thule, lidera na tržištu sistema nosača.


Enlarge

Točkovi

Kombinujte eleganciju i praktičnost. Opel nudi asortiman čeličnih točkova i točkova od lake legure, kao i kompletne zimske točkove. Da budete potpuno mirni, možete izabrati neki iz asortimana zimskih lanaca proizvodjača Thule.