Nazad
Dalje

OPEL PERFORMANS CENTAR (OPC).

Budi uzbudjenje u vožnji.

Visoke performanse, visok kvalitet i upečatljiv dizajn karakterišu svaki OPC model i proizvod. Kreirani od strane stručnaka Opelovog Performans centra da pruže izvanredno uživanje u vožnji i osećaj zadovoljstva.

 

Opel OPC vraća uzbudjenje u vožnju. Proverite zašto.

  • Koncept sveukupnih performansi
  • Dizajn visokih performansi
  • Napredna tehnologija motora
  • Individualnost OPC linije
  • Stručna obuka za vozač

Enlarge

OPC koncept

Filozofija Opelovog OPC brenda je jasna: obezbediti najbolje modele visokih performansi i dodane opreme. Takodje, kako OPC modele razvijaju oni timovi koji su ih i projektovali, imaju celovitost i integritet koji ne može da dostigne nijedna spoljna firma za podešavanje automobila.


Enlarge

OPC Modeli

Nemojte samo sanjati o snazi, kontrolišite je. Opel Corsa OPC, Astra OPC i nova Opel Insignia OPC razvijene su da pruže uzbudljivu snagu na ulici. Dinamički spoj izuzetnih performansi i napredne tehnologije šasije, kao i impesivnog dizajna.


Enlarge

OPC linija

Kako svako ima različite predstave o performansama i personalizaciji, Opelova OPC linija vam omogućuje da izaberete one komponente OPC dizajna koje su najbitnije za vaš Opel. Svaki element je napravljen u skladu sa zahtevnim OPC standardima i odgovara po merama i stilu vašem Opelu.


Enlarge

OPC Performans obuka

Nemojte samo uživati u snazi, naučite da je kontrolišete. Lakše se postaje bolji vozač nego što mislite. OPC obuka donosi izazov, zadovoljstvo i merljiv napredak.


Enlarge

OPC kolekcija

Dodatna oprema visokog kvaliteta za vas i vaš automobil koja odražava stil i duh OPC-a. Kolekcija OPC stila nudi izbor uzbuljivih ekskluzivnih dizajnerskih proizvoda.