Opelove sertifikovane konverzije – Program

Za dodatne informacije koje se tiču programa „Opelovih sertifikovanih konverzija", molimo obavestite se kod svog lokalnog prodavca Opela.

KONVERZIJE.

Opel nudi veliki izbor fabrički izradjenih konverzija u različitim verzijama, čime se upotpunjuje standardna ponuda dostavnih vozila i vozila za prevoz putnika. Ovim namenski izradjenim fabričkim konverzijama, Opel ispunjava ogromnu većinu zahteva kupaca komercijalnih vozila. Za sve specijalne zahteve koji se odnose na laka komercijalna vozila, a koje ne pokriva naša fabrička ponuda, Opel saradjuje sa odredjenim brojem proverenih partnera koji nude sertifikovane konverzije.

Opelove konverzije

Opel nudi odabrane popularne konverzije fabričke proizvodnje da bi obezbedio prednosti originalnih lakih komercijalnih vozila široj grupi klijenata. Opelove fabričke konverzije izradjuju se na osnovi Movano kabine sa šasijom i kreću se od otvorenog sandučara i kipera do sandučara.

 

Prednosti naručivanja konverzije direktno od proizvodjača su jasne:

  • Jednostavan postupak poručivanja
  • Kupovina tipa „Sve na jednom mestu”
  • Kraći rok isporuke kompletnog vozila
  • Direktna isporuka, bez dodatnih troškova transporta
  • Jedinstvena faktura
  • Lako do lizinga i kredita
  • Puna proizvodjačka garancija
  • Puna postprodajna podrška kod dilera

Enlarge

Otvoreni sandučar

Sa Movanom, Opel nudi izbor karoserija za otvorene sandučare dostupne u različitim dužinama, te sa mogućnošću konfigurisanja pogona i kabine. Kabina sa šasijom ili kabina za prevoz radnika s prednjim ili zadnjim pogon i sa ugradjenim nosačima alata, držačima za merdevine i izvanrednim komforom za putnike, osnova su za dug, stalan i profitabilan posao.


Enlarge

Kiper

Moćno 3-smerno kipovanje na daljinsko upravljanje? Nikakav problem sa Opel Movano kiper karoserijom. Najsavremenija hidraulika visokog kvaliteta, velike čvrstoće i dugovečnosti, vredno radi pod svakakvim uslovima.


Enlarge

Sandučar

U nekim situacijama zapremina teretnog prostora jednako je važna kao i nosivost. Za ovakve situacije, ništa ne prevazilazi Opelovu gamu fabrički izradjenih Movano sandučara. S prednjim ili zadnjim pogonom, kapaciteta do 22 m3 i sa svim specijalnim karakteristikama i kvalitetom koji očekujete od Opelovih komercijalnih vozila.