Opelove Sertifikovane konverzije – Program

Za dodatne informacije o programu „Opelovih Sertifikovanih konverzija", molimo, obratite se svom lokalnom Opel dileru.

VOZILA ZA POSEBNE NAMENE.

Uvek će postojati izvestan broj specijalnih porudžbina koje ne može zadovoljiti čak ni široka lepeza Opelove fabričke ponude. Za ove potrebe, razvili smo mrežu proverenih specijalista. Na taj način možete biti sigurni da smo testirali kvalitet i da će osnovno vozilo uvek biti pokriveno Opelovom garancijom.

Enlarge

Opel je sertifikovao odredjeni broj konverzija karoserije izradjeniih od strane kvalifikovanih partnera širom Evrope. Bilo da tražite kombi hladnjaču, transporter za invalide, ambulantna kola, transportera za auto ili konja, specijalni sandučar, rešenja za police unutar vozila za bezbedan transport alata i opreme ili imate neke druge posebne potrebe koje se tiču lakog komercijalnog vozila, Opel uvek ima pravog partnera za vas.


Enlarge

Kupovinom Opelovog komercijalnog vozila koje je sertifikovana konverzija, možete biti sigurni da je prošlo rigoroznu kontrolu našeg inženjerskog tima za konverzije i da su konvertovana vozila u skladu s jasnim pravilima, garancijom i postprodajnim servisom, uključujući i odgovornost za proizvod. Takodje, garancija osnovnog vozila se ne poništava sertifikovanom konverzijom.