KONTAKT.

Kontakt

Klikom na dugme „Prosledi“, dajete saglasnost da Vaše lične podatke mogu obrađivati i koristiti strane navedene u Izjavi o zaštiti privatnosti u pomenute svrhe, kao i da Vas mogu kontaktirati putem kanala koji ste naveli.

 

Želeo/la bih da dobijam dalje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem:

i saglasan/a sam s obradom konkretnih podataka kako je opisano u Izjavi o komunikacijskoj politici.

 

Unesite svoje podatke ispod. Obratite pažnju na obavezna polja!

Proverite svoje dole unete podatke:

Close

Izjava o komunikacijskoj politici

Vaše lične podatke prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste Vaš diler, Opel Southeast Europe LLC, Adam Opel GmbH (Riselshajm, Nemačka), General Motors Holdings LLC (Mičigen, SAD) i OnStar Europe Ltd. (Luton, UK ) u marketinške svrhe, za istraživanje tržišta i praćenje prodajnih podataka.

 

Ukoliko je potrebno, iz datih razloga ove informacije možemo podeliti i povezanim ili pridruženim pravnim licima kompanije General Motors Holdings LLC, te njihovim maloprodavcima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe.

 

U te svrhe, Vaši lični podaci će se prenositi i obrađivati i van Evropske ekonomske zone („EEA“). Biće preduzete sve razumne mere kako bi se obezbedilo da se s Vašim podacima postupa na bezbedan način i u skladu s važećim zakonima.

 

Za više informacija, molimo pročitajte Pravila o zaštiti privatnosti i Pravila o kolačićima.

Close

Izjava o zaštiti privatnosti

 

Vaše lične podatke prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste Vaš diler, Opel Southeast Europe LLC, Adam Opel GmbH (Riselshajm, Nemačka), General Motors Holdings LLC (Mičigen, SAD), OnStar Europe Ltd. (Luton, UK ), kao i ovlašćeni ili odabrani dobavljači za obradu vaših zahteva ili poruka.

 

Ako je potrebno ispuniti ili obraditi Vaš zahtev, ove informacije možemo podeliti i bilo kom povezanom ili pridruženom pravnom licu kompanije General Motors Holdings LLC, kao i njihovim maloprodavcima, agentima i dobavljačima u gorepomenute svrhe gde se podaci mogu obraditi ili koristiti.

 

U ove svrhe, Vaši lični podaci se mogu prenositi i obrađivati i van Evropske ekonomske zone („EEA“) od strane gorepomenutih lica. Biće preduzete sve razumne mere kako bi se obezbedilo da se s vašim podacima postupa na bezbedan način i u skladu s važećim zakonima.

 

Za više informacija, molimo pročitajte Pravila o zaštiti privatnosti i Pravila o kolačićima.