Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


KAD GA DOPUNITI?

'Automobilima opremljenim BlueInjection sistemom potrebna je redovna dopuna aditivom AdBlue® i između preporučenih servisnih intervala. Ali, ne brinite lampica na instrument tabli je tu da vas obavesti kad zalihe budu na izmaku.

 

Svaki AdBlue® rezervoar je opremljen senzorima koji aktiviraju niz poruka kad krene da ponestaje tečnosti.

 

Postoje tri intervala:

 

  • Kad je preostala autonomija = 2,400 km (ili manja u zavisnosti od potrošnje) - lampica upozorenja će na kratko zasvetleti na vašem putnom računaru.
  • Kad je preostala autonomija < 1,750 km - lampica će se uključiti i ponavljati se svaki put kad startujete automobil.
  • Kad je preostala autonomija = 900 km – lampica će svetleti sve dok ne dopunite tečnost.

 

Pažnja! Ako se rezervoar za AdBlue® isprazni, sistemu je potrebno da se rezervoar napuni do vrha kako bi automobil mogao da se pokrene.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

KAKO DOPUNITI ADBLUE®?

'Možete ga sami dopuniti zahvaljujući širokom izboru boca koji vam je na raspolaganju, ili jednostavno posetite lokalnog Opel dilera radi dopune.

 

  • Port za dopunu je smešten odmah do otvora rezervoara za dizel gorivo (ili iza otvora u zadnjem braniku, kao u slučaju Antare).
  • Poklopac punjača je u boji i može se otvoriti rukom.
  • Dopuna se može obaviti svim bocama i brizgaljkama kompatibilnim s putničkim automobilima koje su dostupne na brojnim benzinskim stanicama i pumpama. Možete koristiti i neku od AdBlue® pumpi za dopunu koje su dostupne na benzinskim stanicama specijalno namenjenim za putnička vozila. Nemojte koristiti AdBlue® pumpe za kamione i komercijalna vozila.
  • Dpunite sami zahvaljujući širokom izboru boca koji vam je na raspolaganju. Ili jednostavno posetite lokalnog dilera Opelovih vozila radi dopune.
  • Ako mala količina AdBlue® tečnosti dospe u kontakt s bojom na automobilu, obrišite je i, ako je potrebno, isperite vodom.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE