Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OZBILJAN PRISTUP BEZBEDNOSTI.

S prednjim i bočnim vazdušnim jastucima za vozača i suvozača, te vazdušnim zavesama za putnike na sva tri reda sedišta1 , Zafira Life vašoj bezbednosti pristupa ozbiljno koliko i vi sami.1 Bočne vazdušne zavese za drugi i treći red sedišta su opcione. PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

EXTRA VISIBILITY.

Ksenonski farovi punog snopa1 u kombinaciji s LED svetlima za dnevnu vožnju1 doprinose autentičnosti dizajna i obezbeđuju vidljivost na putu pri svim svetlosnim uslovima.  

 

1Opciono.

PROPISNO FIKSIRANO.

Sva sedišta u drugom i trećem redu u Zafiri Life moguće je opremiti ISOFIX sidrištima 1 , koja omogućuju da lako i sigurno fiksirate do šest dečjih sedišta.1 Opciono. Nije dostupno za neke konfiguracije sedišta. PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SVE U VIDNOM POLJU.

Multifunkcionalna prednja i zadnja kamera1 preduslov su za bezbednosne sisteme poput Čitača znakova za ogrančenje brzine1, Upozorenja na pospanost vozača1 i parking Kamere za hod unazad s prikazom u 180°1.

 

1Opciono.

VODEĆE INOVACIJE U KLASI.

Automatski tempomat 1 smanjuje ili podešava brzinu kretanja kako bi održao zadato odstojanje od vozila koje se kreće ispred vas.

Ukoliko je potrebno, sistem Automatskog kočenja u hitnim situacijama1 se aktivira automatskim pritiskanjem kočnica, kako bi se sprečila nezgoda. Upozorenje na mrtav ugao1 koristi senzore i vizuelnu projekciju na spoljnom retrovizoru kojima upozorava vozača na vozila koja se nalaze u mrtvom uglu Zafire Life, kako bi se sprečile nezgode prilikom preticanja. Upozorenje na sudar s vozilom ispred1 skenira put pred vama i upozorava vozača na eventualni sudar s vozilima ili pešacima.

 

1Opciono.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE