Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


AUTOMATSKI PRISTUP.

Dvojna električna klizna vrata1 obezbeđuju širok ulaz za putnike u zadnjem delu vozila. Senzori omogućuju pristup kabini bez angažovanja ruku u slučajevima kad su vam ruke pune.

 

1Opciono.

UĐITE I ODMAH KRENITE.

Zahvaljujući jednostavnom Sistemu za otvaranje i startovanje bez ključa1, možete samo ući i krenuti bez potrebe da tražite ključeve – sve dok su vam u džepu, torbi ili  neposrednoj blizini.

 

1Opciono.

LAK UTOVAR.

Prozor na vratima prtljažnika na Zafiri Life otvara se nezavisno od samog prtljažnika kako biste jednostavnije ubacili male predmete u prtljažnik ili u situacijama kad je prostor ograničen.

PRONAĐITE PRAVU MERU.

Dostupna u tri različite veličine , Zafira Life u svakoj varijanti nudi savršen balans između relativno kompaktnih spoljnih dimenzija i prostrane, izuzetno fleksibilne unutrašnjosti.

Mala verzija, duga svega 4.60 m je savršeno agilna u uzanim gradskim ulicama i urbanim zonama ograničenog prostora. Srednja varijanta je duga 4.95, a velika 5.3 m. Sve tri veličine imaju visinu manju od 1.90 m1 koja obezbeđuje neometan pristup skučenim mestima poput podzemnih garaža.

 

1Ograničenje visine na ispod 1.9 m nije primenljivo na vozila čija je maksimalna korisna nosivost 1400 kg.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE