SKIP TO CONTENT
Movano

NOVI OPEL MOVANO

Upoznajte vaš Movano.

Sa novim Movanom dovršavamo obnovu i elektrifikaciju čitave Opelove ponude LCV. To je savršen nemački alat za svaki transportni zadatak, sa specijalizovanijim varijantama i robusnim, ali elegantnim dizajnom. Opelova legendarna funkcionalnost opterećenja i napredne funkcije pomoći vozaču, napravljene da povećaju produktivnost i poboljšaju operativne troškove, sada su dostupne sa 100% električnim pogonima bez emisije štetnih gasova.

MOĆ TERETA.

ODRADI POSAO, SVAKI PUT.

Šta god vašem poslu bilo potrebno, Opel Movano je spreman za rad. Projektovan za produktivnost i ekonomičnost, Movano ima sve što vam treba sa kapacitetom tereta do 17 m3. Sposobnost za teške uslove rada znači da Movano može transportovati korisni teret do 2,1 tone kroz ukupnu težinu od 4,0 tone, a da pritom i dalje održava stabilnost i odlične vozne karakteristike. Čuvajte svoj teret sa vrhunskom upotrebljivošću prostora za bezbedno i praktično radno okruženje.

PROFESIONALNA RAZNOVRSNOST.

ASORTIMAN NAPRAVLJEN ZA BIZNIS.

Ne postoje dva ista posla, niti dva posla imaju potpuno iste zahteve, ali svestranost i ogromna dubina nove linije Opel Movano spremni su za obavljanje posla. Osnovni kombi Movano dolazi u četiri dužine i tri visine. Od kombija do dvostruke kabine plus varijante kabine i poklopca šasije napravljene za prilagođavanje velikom broju specijalističkih prepravki, poput kipera, bočnih strana i kampera. Bez obzira na vaše poslovanje, novi Opel Movano je idealno rešenje za najteže izazove.

PRILAGODLJIVI ENTERIJER.

VREDAN I SPOLJA I IZNUTRA.

Moderan, funkcionalan novi izgled koji daje ozbiljnu izjavu o vašem poslu, a prostrana unutrašnjost novog Movana pruža visoko funkcionalno, ali udobno radno okruženje. To je svestrana mobilna kancelarija sa naprednim mogućnostima povezivanja poput OpelConnect -a. Ima prostora za tri napred i još četiri putnika pozadi u modelu doublecab. Gde god vas posao odveo, uživajte u potpunom miru uz sveobuhvatnu pomoć i bezbednost Opel Movano, uključujući automatsku sigurnosnu kočnicu, upozorenje na mrtvo mesto, pomoć pri spajanju prikolice i kontrolu upozorenja pri napuštanju trake.

EFIKASNOST ZA BUDUĆNOST.

PAMETAN POTEZ.

Konkurentna efikasnost novog Movana podignuta je na viši nivo sa dizel i novim opcijama 100% električnog pogona. Robusni 2,0 -litarski dizel motor konstruisan je tako da smanji operativne troškove, a istovremeno daje izuzetnu snagu i efikasnost goriva uz niske emisije CO2. Sada sa 100% električnim pogonom možete iskoristiti jedinstvene prednosti tako što ćete u jednom pametnom potezu otići na električni pogon. Sa moćnim pogonom od 100 kV i dometom do XXX km, nema potrebe za kompromisima kada su u pitanju praktične mogućnosti i upotrebljivost opterećenja. Niži troškovi održavanja zajedno sa nultom emisijom goriva i CO2, plus finansijska podrška za rešenja punjenja, upotpunjuju priču o Novom Movanu.

PRIJAVITE SE DA BUDETE PRVI.

Prijavite se da biste čuli više. Da biste bolje pogledali novi Movano i saznali više o ponudama ili prvi rezervisali probnu vožnju, prijavite se na naš bilten. Mi ćemo vas obaveštavati.