SKIP TO CONTENT
Grandland

NOVI GRANDLAND

Nije vaš tipičan SUV.

Sa vodećim karakteristikama u klasi, inovativnom tehnologijom i širokim spektrom varijanti pogonskih sklopova (uključujući hibridni hibridni pogon e-AVD sa 300 KS), kao i potpuno novim smelim i čistim dizajnom koji Grandlandu daje prisustvo koje ljudi ne mogu a da ne primete , možete zaboraviti sve što ste ikada znali o SUV -ovima, jer je Opel Grandland sve samo ne tipičan.

STIL EKSTERIJERA.

ODVAŽAN I ČIST DIZAJN.

Naš najambiciozniji dizajn do sada, novi Grandland kombinuje smelu estetiku sa preciznim nemačkim inženjeringom za stvaranje SUVa drugačijeg od bilo kog drugog. I sa našim novim ikoničnim Vizorom kao licem ovog dizajna, Grandland svakako ne liči na tipičan SUV

DIZAJN ENTERIJERA.

INOVATIVAN I PRIMAMLJIV.

Novi Grandland sadrži naš potpuno digitalni Pure Panel, koji ne samo da funkcioniše kao srce automobila i operativni sistem, već i eliminiše nepotrebnu smetnju, stavljajući vaše neposredne potrebe na prvo mesto. Ovo, zajedno sa potpuno novim dizajnom enterijera i nagrađivanim Ergonomskim sedištima jedinstvenim u ovoj klasi vozila čine Grandland sličnim nijednom SUV -u.

MOTOR.

UZBUDLJIV I EFIKASAN.

Novi Opel Grandland nije samo odvažan dizajn na površini, sa jednako vremena i truda uloženog u performanse automobila kao i u njegov izgled. Od vodećih električnih plug-in hibridnih opcija u klasi, do efikasnih benzinskih i dizel varijanti, svako može posedovati Grandland svojih snova.

BEZBEDNOST I INOVACIJE.

BRIŽAN I PRORAČUNAT.

Osim što smo stvorili najodvažniji SUV, hteli smo da i on bude najsigurniji, a sa dve naše najnovije inovacije vodeće u klasi, možete biti sigurni da ste to postigli. Naš novi Active Drive Assist objedinjuje adaptivni tempomat i pomoć pri pozicioniranju trake kako bi pružili poluautonomno iskustvo vožnje koje vožnju Grandlandom na autoputu čini više opuštajućom nego ikad, a naš sistem kamere za noćni vid poboljšava vidljivost u mraku prepoznavanjem pešaka i životinje udaljene do sto metara.

PRIJAVITE SE DA BUDETE PRVI.

Prijavite se da biste čuli više. Da biste bolje pogledali novi Grandland i saznali više o ponudama ili prvi rezervisali probnu vožnju, prijavite se na naš bilten. Mi ćemo vas obaveštavati.