Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


LIFTGATE TEHNOLOGIJA.

Inteligentni sistem Liftgate aktivan bez angažovanja ruku1 automatski otvara i zatvara poklopac prtljažnika ako samo mahnete stopolom ispod zadnjeg branika.

 

Možete biti punih ruku, a ipak otvoriti prostrani prtljažnik zapremine 1665 litara. Samo postavite stopalo ispod prtljažnika i vrata prtljažnika će se automatski otvoriti.  

 

Svakako, prtljažnik možete otvoriti i pritiskom na dugme na poklopcu prtljažnika, u kabini ili na vašem ključu.

 

1Opciono

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

NAPREDNI INTELLILUX LED® MATRIX FAROVI.

IntelliLux LED® Matrix farovi1 s dugim svetlima bez zaslepljivanja, automatski obaraju svetla oko ostalih vozila, dok preostali deo kolovoza ostaje osvetljen i do 400 m ispred.

 

  • Bez rizika od zaslepljivanja ostalih vozača.
  • Noćna vožnja je bezbednija i opuštenija.
  • Svetlo za skretanje neutrališe skrivene opasnosti u oštrim krivinama. Aktivira se pri brzinama između 40 km/h i 70 km/h1.

 

1Kad je sistem aktivan, duga svetla se uključuju pri brzinI većoj od 50 km/h i automatski isključuju pri brzinI ispod 35 km/h.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

AUTOMATSKI TEMPOMAT

Automatski tempomat1 pomaže u sprečavanju sudara otpozadi – kao i vama da se opustite – tako što sam koči i ubrzava da bi zadržao postavljeno odstojanje od vozila ispred vas.

 

Generacija autonomnih1 sistema pomoći vozaču je stigla. Oni skeniraju kolovoz i štite Insigniju sigurnosnom zonom, što donosi maksimalnu opuštenost, a rizik se svodi na minimum.

 

1Opciono, Opelovi sistemi pomoći vozaču namenjeni su kao podrška vozaču u okviru sistemskih ograničenja. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SLEDEĆI NIVO POMOĆI ZA VOZAČA.

Head-up displej1 prikazuje važne podatke na vetrobranskom staklu, pa vam pogled ostaje usmeren na put. Informacije uključuju brzinu kretanja, uputstva satelitske navigacije ili upozorenja na opasnost.

 

1Opciono

UPOZORENJE NA NADOLAZEĆI SAOBRAĆAJ PRI HODU UNAZAD.

Upozorenje na nadolazeći saobraćaj pri hodu unazad1 vas upozorava na druga vozila kad izlazite unazad iz parking mesta ili svog dvorišta. Ono što je nekad predstavljalo nevidljivu opasnost, sad je lako rešivo.

 

1Opciono

NAPREDNI SISTEMI POMOĆI.

Opelove bezbednosne tehnologije1 vam nude funkcije poput:

  • Automatskog kočenja u hitnim situacijama s prepoznavanjem pešaka.
  • Upozorenja na zonu mrtvog ugla. 
  • Pomoć za ostanak u kolovoznoj traci.

 

Naši napredni bezbednosni sistemi1 kombinuju sistem kamere i radara i projektovani su da maksimizuju budnost vozača, kao i da pomognu u sprečavanju nepredviđenih situacija, sudara, kazni za prekoračenje brzine i ostalih neprijatnosti.

 

  • Pomažu da se opustite time što obezbeđuju konstantnu podršku
  • Predstavljaju savršene sisteme pomoći za aktivan stil vožnje 
  • Pomažu da bolje kontrolišete svoju Insigniju

 

1Opciono

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

DODIR MAGIJE.

Samo uđite u automobil i krenite. Zahvaljujući Insignijinom sistemu ‚‚Otvaranja i startovanja bez ključa", možete sesti za volan bez ključa i pokrenuti vozilo pritiskom na dugme.